Da-o incolo de treaba! Nici chiar asa!

16 Noiembrie 2016, 22:38 | 2121 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Campanie electorala fara nicio minciuna adevarata

Jupanul ne obisnuise cu hidrocentrale, poduri, milionul de locuri de munca, autostrazi, etc. Pana acum nu am auzit nimic concret. Numai bazaconii de minciuni. Startapuri si imemeuri nu suna bine la prostime. Liviule fa un efort si incearca o gogonata. 

 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Costel. pe 17 Noiembrie 2016, 16:26
#5
Geo, Geo....
Daca tu numesti asta democratie, apoi de-asta o sa ai parte!!. Auziti, dragi tovarosi si iubiti pretini, ce pretentie sa aiba unii ca mine: sa stim cine catindeaza si ce cacat mananca?????? In alta ordine de idei, te dezamagesc profund si ireversibil, NU VOI VOTA CU CINE CREZI TU SI NICI CU CINE VREI TU CI VOI URMA INDEMNUL DIN STRABUNI, SA DEA DUMNEZEU SA-I IA DRACUL PE TOTI! E MISTO??
unu pe 17 Noiembrie 2016, 13:24
#4
doi
auzi ba la ei-ca f--e Dragnea. Bravo lui. Dar de Cracea cu amanta?

Asa suntem toti. Cand vedem pasa--ca ne inm**em. Nu mai radeti ca va ajunge si pe voi. Sau vreti ? LOL LOL
Geo pe 17 Noiembrie 2016, 10:24
#3
Costeleeee,asta e realitatea !!!
Deranjează adevărul ?! Atunci intră pe Știri de Turnu și buc*ră-te cu minciunile și promisiunile penalilor care râd de noi de peste 25 de ani.Ai văzut ceva realizat de PSD,din tot ce a promis?????????????????????????????În halul de care spui că am ajuns,ne-au adus chiar ei,PSD.Iar dacă vrei lista cu candidați,intră pe site-uurile de campanie ale partidelor.Ai fost învățat să ți se dea totul la nas.Uite,deaia nu îți dai seama cu cine să votezi.Scuză-mă,am văzut care e obțiunea ta.
Costel. pe 17 Noiembrie 2016, 06:11
#2
Chiar in asa hal ati ajuns?!
Voi chiar nu mai sunteti in stare nici macar de barfe??? Daca nu sunteti capabili sa mai scrieti trei randuri cat de cat logice, puneti numai titluri si gata! NICI MACAR LISTA CU CANDIDATII LA PARLAMENT NU ATI AFISAT-O!
Vali pe 17 Noiembrie 2016, 00:54
#1
......
V-ati gasit subiect de comentat....Dragnea si iu iubita lui.de bozian ce mai stiti ?au aparut martorii,sau a zburat cioara...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.