Liviu Dragnea, Don Julean de 54 de ani, are gagică de 24 de ani.

14 Noiembrie 2016, 10:15 | 3928 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, Don Julean de 54 de ani, are gagică de 24 de ani.

Presa de specialitate în așternut a descoperit că domnul Liviu Dragnea, un băeat de 54 de ani din Teleorman care execută în prezent pușcărie cu suspendare la București, deține o iubită cu 30 de ani mai tânără. Ceea ce vă dorim și dumneavoastră, cu condiția să nu aveți totuși mult mai puțin de 50 de ani.

Domnișoara iubită a lucrat ca secretară a domnului pe vremea când acesta fura de la conducea Ministerul Dezvoltării. Noi v-am semnalat încă de pe atunci că domnișoara are potențial, dar nu ne-ați crezut. Poate și pentru că nu era singura domnișoară cu pontențial din ministerul lui Don Julean de Teleoman, după cum puteți vedea aici: Păsărelele din biroul lui Dragnea

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
justitiarul pe 15 Noiembrie 2016, 23:54
#6
pentru Proorocul
Nu lucrez in domeniu, domnule..., activez in media centrala, nu este cazul sa spun mai multe aici..., am facut si voi face demersuri cat de multe, din pacate autoritatile centrale, unde a ajuns si dobitocul asta de dragnea, dau prea mica importanta unui orasel cum este Turnu Magurele, iar eu mai mult decat sa semnalez nu pot face...si poate ca nici nu vreau dintr-un motiv simplu, anume ca nu vreau sa ma ploconesc la niste neica nimeni ajunsi in tot felul de functii pe criterii politice, in rest ai perfecta dreptate...
eu pe 15 Noiembrie 2016, 07:23
#5
susțin cu tărie
tare prost trebuie să fii dacă îl votezi pe porcul ăsta!!!!
Proorocul. pe 15 Noiembrie 2016, 07:00
#4
"justitiarului"
Acum doi ani si ceva te laudai ca nu vei avea liniste pana cand un interlop, autorul unui accident de circulatie soldat cu moartea unui biet biciclist, nu va fi pedepsit. Comentariile mele si-ale tale au fost bine primite de public. Daca ti-aduci aminte de cele scrise, NUMAI EU AM PREVAZUT CA NU VA PATRI NIMIC SI ASA S-A INTAMPLAT! Daca te autonumesti Justitiar, imi inchipuiam ca trebuie sa fii de specialitate. Intrucat criminalul este liber si dosarul clasat, DAR CU PERMISUL ANULAT, IA EXPLICA MATALUTA CUM DEVINE CHESTIA DIN PUNCT DE VEDERE AL LEGII: PAI DACA ESTE NEVINOVAT, DE CE-I ANULEZI PERMISUL???!!Acum te-apuca grija de gagicile lui dragnea, DAR TI-AI PUS INTREBAREA DACA NU CUMVA ACEST INTERLOP ESTE SUB PROTECTIA BAROSANULUI???(prea face ce vrea, in vazul lumii si nimeni nu se leaga de el!)
justitiarul pe 14 Noiembrie 2016, 14:00
#3
Rabdari placute!...va urez
Lasa ca tot cu ciumatii rosii o sa votati..., am fost in Turnu in weekend si am vazut ca va toarna cativa metri de asfalt pana la Alexandria si gata..., o sa mai rabdati inca patru ani..., cati o sa mai rezistati pana atunci... Intaiul penal al Teleormanului vegheaza pentru voi..., impreuna cu prospaciunea, dormiti linistiti!
Daniela pe 14 Noiembrie 2016, 12:12
#2
INCUSIV DIVORTUL E FACUT LA MISTO
Ma exprim exact asa cum sunt facute si declaratiile de avere sau cele politice ale unui condamnat penal.Simtiti vreo imbunatatire a nivelului de trai la Tr.Magurele de cand conduce PSD judetul?Nu nu,nu cu cei o mana de PSD-isti vorbeam,ci cu cei care au votat pana acum un partid in fruntea caruia este,si s-au aflat dea-lungul timpului,o droaie de condamnati si viitori condamnati.
Dumitrașcu Aurel pe 14 Noiembrie 2016, 10:47
#1
Invazie de păsăret la c*rtea jupânului
Îmi este greu să comentez prezența acestor personaje din zona numită...politică.Este singurul lucru de remarcat in perioada în care Dragnea Liviu a fost prezent în politica Dâmbovițeană.Cred că de acest aspect și-a dat seama și Bombonica.A,era să uit,a mai văzut-o cineva pe Cătălina Stefănescu?Pe la TV,că prin TR,n-a mai venit de când,mulțimea zglobie și voioasă,i-a acordat votul cu căciula pe ochi.Cam asta ne va arăta și deacum încolo jupânul,dacă Doamne ferește,mergem iar la vot cu căciula pe ochi.Eu zic să nu râdem,să lăsăm pentru câteva minute,căciula acasă,și să luăm ochelarii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.