Jaf la drumul mare.

23 Octombrie 2016, 09:35 | 3983 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Jaf la drumul mare.

Aşa se pot numi ultimele întamplari din comuna Traian. Schimbare de personal la posta din Traian. Fosta doamna poştaş  a fost concediata si dusa la audieri. Motivul? Simplu, furt. A fost acuzata pe buna dreptate de însusirea unor sume destul de consistente, se estimeaza mult peste suma de 10.000 de lei.

Fosta doamna de la poşta a "binevoit" a se folosi de banii cetațenilor ce trebuiau folositi pentru plata facturilor electrice. Încasa sumele de bani si pentru a nu trimite banii unde le era de fapt destinatia, nu taia chitanța oamenilor spunand ca nu are chitanțier. Adevarul este ca a tinut treaba, nu are chitanțier, destul de mult. Fiind de atat de mult timp la posta si fiind prima abatere sau poate este doar prima descoperita înca nu putem stii sigur.

A reusit sa pacaleasca o comuna întreaga pana într-un punct, atunci cand cei de la Electrica au venit pentru a întrerupe curentul electric celor ce "nu au platit". Din pacate sunt si persoane care au ramas fara curent electric din pricina doamnei postas. Se estimeaza ca ar fi in jur de 80 de persoane care au depus plangere si alte cateva zeci care au iertat-o. Acum este înca libera dupa achitarea datoriilor, dar ramane de vazut ce urmeaza.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Laur pe 31 Octombrie 2016, 12:50
#2
Cata nu e gay
Dc scrii asa de el? Catalin nu e gay, are doar probleme cu cucusmile) nu i se ridica nivelulsmile))
Gica care in c*r te pica pe 30 Octombrie 2016, 23:52
#1
pai poateeeee?
poate a avut nevoie de bani sa i faca schimbare de sex baiatului ei < catalin, care este gay! Tot Traianu stie!!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.