Carmen Stanimir si Iagar Catalina si-au dovedit incompetenta. Eduard Ghinea nici nu a candidat.

14 Octombrie 2016, 09:40 | 5444 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Carmen Stanimir si Iagar Catalina si-au dovedit incompetenta.

Concursul pentru ocuparea posturilor de directori de scoli s-a incheiat. Cei admişi vor susţine interviul şi evaluarea CV-ului în perioada 17 octombrie 2016 – 17 noiembrie, iar pe 18 noiembrie rezultatele concursului vor fi afişate. Cum era de asteptat, cateva genii si-au dovedit competenta. Carmen Stanimir si Iagar Catalina au picat cu succes. Eduard Ghinea, directorul de 1,55, nu s-a prezentat la examen. Noi atat am avut de spus, va lasam pe dumneavoastra sa comentati. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Abc pe 04 Decembrie 2017, 09:00
#6
Carmen Alina Stanimir
Oameni buni....toate c*rvele si toate proastele se fac asistente medicaleeeee generaliste la Turnu M.asta este ultima isprava a analfabetei asteia.....a terminat cu suptul prin politie si prin ocol...acum trece la alt nivel...spitalul.vai...vai si amar....starpituri de oameni....gunoaieeee...
Miciurin pe 14 Octombrie 2016, 19:53
#5
Intrebare
A mers la acest conc*rs si popa Silimon ? stie cineva ? si care afost rezultatul ?
Mihaela pe 14 Octombrie 2016, 13:49
#4
Dreptate lui Picu
ai spus corect,gunoaie din invatamant,toata lumea stie cum si-au luat astea doua vagaboante diplomele,acum sunt mari doamne,ba chiar vedetele unui oras plin de mizerii,oare le-o mai ajunge p**a la nas acum,ori tot cu el pe sus vor sta,stiind ca toata lumea le cunoaste acum valoarea intelectuala? Sigur,daca ar fi testate si la clasa,corect,asa cum a fost conc*rsul asta de directori,sigur rezultate la fel de proaste o sa aibe! Rusine sa le fie,au facut de ras invatamantul.
Ben pe 14 Octombrie 2016, 13:14
#3
Analfabeti
Sa vedeti analfabeti in ISJ TR, cam 99%!!!
Dobrescu Mariana pe 14 Octombrie 2016, 11:53
#2
Daaa,numai genii in PSD
Mai asteptati o rata marita a promovabilitatii la Bac,cu un invatamant plin de loaze?Bai,politicienilor,treziti-va odata,ca mai repede iti da un prost in cap decat unul cu ceva educatie.
Picu pe 14 Octombrie 2016, 10:00
#1
GUNOIUL DIN INVATAMANT
Incet,incet,iese la suprafata competenta si pregatirea slugilor din PSD.Fara un ajutor din partea PSD-istilor hoti,mincinosi si lacomi de putere,nici macar nu intrau in invatamant.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.