Ionela Jianu, viitoarea primarita la Turnu Magurele. Nicolae Mohanu are sansa lui.

13 Octombrie 2016, 10:30 | 6849 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Ionela Jianu, viitoarea primarita la Turnu Magurele.

Iminenta plecare in Parlament a lui Danut Cuclea a dat startul la tot felul de speculatii.

Printre numele vehiculate cu sanse mari de a ocupa fotoliul de primar este si cel al secretarei. Domnisoara are studii superioare si o prezenta de primarita. Noi credem ca Ionela are prima sansa chiar si in fata lui Mohanu. O revenire a lui Nae nu mai are niciun farmec, pe cand domnisoara Jianu are tot ce-i trebuie. Gabriela Firea, Olguta, Catalina, Daniela Carmen Dan, Dancila sunt cateva exemple de femei pesediste. Ionela Jianu are facultate, picioare, ochelari, geanta, arata bine, e facuta pentru a fi primarita.  

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
. pe 28 Martie 2017, 01:04
#14
.
CINE MAI ESTE SI PANARAMA ASTA?
turnean supărat pe 15 Octombrie 2016, 08:45
#13
alegeri
Acum e momentul să vă găsiți candidatul ideal. Căutați un om cinstit, nu ar trebui să pierdeți următoarele alegeri. Cât despre Cuclea si PSD, rușine!!! De ce ați candidat pentru primărie, dacă acum vreți parlament? Pe noi ne costă, porcilor!
XYZ pe 14 Octombrie 2016, 18:04
#12
Vai vai vai vai...,.
O cu**a penala ca Ionela sa vina la conducere ? Vai de capul vostru. Asta este buna de luat m**e nici asta nu o face bine.chiar am avut c*riozitatea la ea ca face treaba buna, dar o clefetea in gura. Sa nu mai vorbim de altele ca nu mai au rost.
acelasi din todeauna pe 14 Octombrie 2016, 08:40
#11
primar incompetent ce avem
Nu va mai bateti joc de pop**atia acestui oras, daca îl mai putem numi oras.,Declarati comuna si apoi o puteti puna pe pe Ionela Jianu .este pe masura asteptarilor.Asta ne mai lipseste.Restu au fost rezolvat.
Man pe 13 Octombrie 2016, 22:57
#10
Ionela va pleca in Anglia la soțul ei se vor stabili acolo cuțit si-a cumparat casa acolo asa ca nu mai are mult de stat aici
cetatean turnean pe 13 Octombrie 2016, 22:55
#9
Mohanu om cu bun simt
Domne o fi fost Mohanu mai in etate dar avea cuvant daca mergeai la el sa te rezolve si ati promitea erai deja rezolvat. Avea simtul Raspunderii si om cu mare caracter avea scoala vieti stia sa castige increderea oamenilor...a ajutat multa lume....nu numai cunostintele lui ....Dumnezeu sai dea sanatate
catanga pe 13 Octombrie 2016, 21:31
#8
primari
Peste 30 de ani o sa candideze si profele de la Chimia.
dan din dallas pe 13 Octombrie 2016, 20:31
#7
stop infractorilor
din suflet va rugam sa nu mai promovati persoane care afecteaza dezvoltarea normala a copiilor nostrii nu avem nevoie de modele care apartin altor lumi ;lumea filmelor pt adulti lumea celor care isi vand sufletul si familia pt dorintele si frustrarile lor acumulate intr-o viata pe care au irosit-o din lipsa unei minime educatii si al unui caracter pe care il ai sau nu
Unul din Franța pe 13 Octombrie 2016, 16:25
#6
Dinastia PSD merge înainte cu tupeu!!!
Măi oameni buni,ăștia de la PSD chiar au înebunit de tot?În ritmul ăsta,următoarea propunere la funcția de primar va fi o CAPRĂ sau o OAIE.A nu,pardon,oile votează.Sau poate vrea și Ionela să treacă pe unde a trecut soțul CUȚIT.Ne transformăm,încet dar sigur, într-o țară de hoți și de penali.Acum vorbim serios,cred că e doar o glumă sinistră și proastă.
insideversion pe 13 Octombrie 2016, 15:19
#5
Degeaba
O arata cum arata, da tot fata de taranca are..., cu toate toalele ei de firma cu tot!
Gigi pe 13 Octombrie 2016, 12:24
#4
Catanga
Si PNL sa vina cu Steluta Mohora !!! Suntem satui de Cracea care pierde mereu ! snake
X pe 13 Octombrie 2016, 12:09
#3
Y
Ce va mai place shaorma cu de toate!
cane beatrice pe 13 Octombrie 2016, 11:12
#2
Primar Ionela Jianu
Mult succes
a pe 13 Octombrie 2016, 10:39
#1
t
unde dracu mai vine mumia aia de mohanu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.