Trei hoti au fost prinsi de Politia Turnu Magurele.

15 Septembrie 2016, 22:29 | 5578 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Trei hoti au fost prinsi de Politia Turnu Magurele.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Turnu Măgurele au identificat în apropierea uzinei U.V.C.P. un autoturism marca Opel Astra Caravan, furat în noaptea de 10 spre 11.09.2016 dintr-o parcare aflată pe raza municipiului Turnu Măgurele.

Continuând cercetările, polițiștii au reușit să identifice autorii faptei, trei tineri cu vârste de 19, 21 și 22 ani, dintre care unul cu domiciliul în județul Argeș și doi din Turnu Măgurele care, profitând de faptul că proprietarul a două autoturisme a uitat geamul portierei deschis la unul din autoturisme, au sustras cheia de la cel de-al doilea autoturism, cheie care se afla în torpedoul mașinii cu geamul deschis, au folosit autoturismul, după care l-au abandonat.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, a reieșit faptul că cei trei sunt și autorii altor 12 infracțiuni comise pe raza municipiului Turnu Măgurele, rămase inițial cu autori necunoscuți. Infracțiunile comise sunt atât din locuințe, în special cele aflate la parter, cât și din autoturisme.

Profitând de faptul că proprietarii apartamentelor lăsau ferestrele deschise, pătrundeau în interiorul apartamenteleor de unde sustrăgeau bunuri de valoare. Infracțiunile erau comise, noaptea, în timp ce proprietarii erau acasă și dormeau.

De altfel, în timpul cercetărilor a rezultat faptul că cei trei sunt și autorii furturilor autoturismelor Dacia Solentza de pe raza orașului Ștefănești, județul Argeș, și municipiul București, ambele fiind abandonate pe raza localității Traian.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 h, urmând a fi prezentați intanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Eu pe 08 Septembrie 2017, 01:05
#2
Ma faci sa rad
Vezi ce vorbești pisamasi pe părinții tai care dormeau
mihai pe 16 Septembrie 2016, 14:48
#1
din turnu
Parintilor mei care locuiesc la parter li s-au furat din apartament in timp ce dormeau. Sper ca infractorii sa primeasca ceea ce merita. Intr-adevar,bravos d-lor politisti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.