Mama Catalinei Stefanescu a fost data afara de Ciolos.

27 August 2016, 09:14 | 4625 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Mama Catalinei Stefanescu a fost data afara de Ciolos.

Premierul Dacian Cioloș a eliberat-o din funcția de președinte al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, cu rang de secretar de stat, pe Cristiana Barbu. În locul acesteia a fost numit social-democratul Marcel Dumitru Miclău.

Cristiana Barbu a fost numită în fruntea ANOFM în mai 2012, de premierul Victor Ponta. Înainte a lucrat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, ca director coordonator și consilier. Barbu este mama deputatului PSD Cătălina Ștefănescu (aleasă în Teleorman, cu susținerea actualului lider al PSD, Liviu Dragnea).

Tot din tabăra social-democrată vine și Marcel Dumitru Miclău. Acesta a fost director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, iar la alegerile din 2008 a candidat, pe lista PSD+PC, pentru un loc de deputat. A pierdut, obținând 4.474 de voturi.

sursa: digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
PROST SA FII, NOROC SA AI... pe 28 August 2016, 12:31
#6
" FELICITARI "...
DACA LE STIATI,DE CE LE-ATI VOTAT ?????
Andrei pe 27 August 2016, 21:01
#5
DOUĂ LIPITORI
Tuta aia mică are un lipici la penali,cum nu am văzut vreodată.După Dragnea s-a amestecat cu fiul penal al lui Cosma de la Prahova,apoi căra pachete la arest lui Șova.Ce rușine,asta a ajuns să ne reprezinte pe noi,turnenii?Poate chiar merităm o astfel de rușine.
Victoraș pe 27 August 2016, 14:50
#4
Două parapante
Una a fost votată de o grămadă de proști,care au trimis-o în parlament.La așa votanți,așa parlamentari.
tutu pe 27 August 2016, 14:30
#3
cahh
O dobitoaca,care nu stia CE este ca ea acolo.A terminat o facultate la 40 de Ani al carei nume SI profil nu-l stir decat citind pe rusinea de diploma Gen Biotera.Acum imtelegem ca este consilier la Anofm.Parlira asta v-a ajunge cu dragnea acolo unde le este locul.Atentie la aplicatii ANOFM
r pe 27 August 2016, 11:14
#2
nicio paguba
Aceasta femeie numita SI sustinuta dedebedeul puscarias dragnea nu a facut decaf faradelegi,
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.