Manea Tudor sau cum sa-ti tradezi electoratul pentru un post de director.

10 August 2016, 00:04 | 9154 vizualizări | 38 comentarii
Car Universal
Manea Tudor.

Pentru cei care nu-l cunosc, Manea Tudor este profesor de sport la Liceul Marin Preda din Turnu Magurele.
Bun de gura si artagos, baiatul s-a gandit, ca supliment, si la o cariera politica. Si-a intrat in PNTCD, in perioada de decadere a partidului, din partea caruia, nu i-a fost greu, din lipsa de doritori, sa se erijeze in candidat la functia de primar al municipiului Turnu Magurele.

Baiat tanar, si-a luat bicicleta si a inceput campania. A luat 200 de voturi de la nostalgicii PNTCD, familie si cativa prieteni. Daca mai facea cateva ture sau erau mai multe campanii, poate reusea sa ia cele 600 de voturi necesare pentru o functie de consilier.

Vazand baiatul ca in politica iti trebuie si niscai bani a intrat la PD. Ion Codrea, presedintele de atunci, avea tot ce trebuie! Si asa, in 2008, pe valul PD si pe banii lui Codrea, isi vede visul cu ochii si devine consilier local.
In 2009 la PDL ajunge presedinte Claudiu Cracea. PDL-ul vine la guvernare si cu sprijinul acestuia, spun gurile rele, Manea Tudor ajunge directorul Liceului Marin Preda.

Amin! Of ce bine este in politica!

Dupa caderea guvernului Manea e schimbat si ambitionat de candidatura la functia de primar iese din PDL si ajunge presedinte la PMP. Candideaza la functia de primar din partea PMP si, in campanie, ce credeti!? Rumoare! In loc sa-l atace pe Cuclea, candidatul PSD, cum iar sta bine unui basist, ii sare la gat lui Cracea, candidatul PNL, fostul lui coleg de partid, fostul lui sustinator.

Baiatul isi facea poteca!

Votat de nucleul dur din PDL, cativa elevi, cativa prieteni si cu sustinerea doctorului Enache, ia 500 de voturi si iese pe muchie consilier local.
Lucrurile se limpezesc in prima sedinta de consiliu cand la votul pentru retragerea titlului de cetacean de onoare al municipiului Turnu Magurele, detinut de infractorul Liviu Nicolae Dragnea, razboinicul luminii, inima lui Base din Turnu Magurele, Manea Tudor, …… se abtine.

Poteca s-a facut drum asfaltat!

Si uite asa, Manea Tudor, intra pe deplin in gratiile PSD, urmand sa obtina din nou functia de director al Liceului Marin Preda, oferita de data aceasta de ….. Cuclea.
Aferim! Ce bine este in politica!

Citeşte şi
Comentarii (38) Adaugă comentariu
Tradatori pe 23 August 2016, 22:57
#38
sunteti toti
turnenii care ati votat psd-u ala nenorocit... orasu arata dezolant, e orasu ti**nilor si al fetelor care asteapta sa termine un liceu sa plece la produs cu ciori analfabete si imputite... in orasele din romania se cam termina dominatia romanilor si se ridica ti**nii. exact cum spunea un ti**n o sa luam legile voastre si o sa ne pisam p ele. cam asa se intampla. v-ati tradat familiile, copii... psd-u ridica in slavi ti**nii ii ajuta cu ajutoare sociale. se cam alege prafu de voi turnenilor, va zbateti sa puneti o paine p masa si ti**nii profita d copii vostri, numai din cauza ca nu ati fost in stare sa schimbati o mana d nenorociti care isi bat jos d voi si voi inghititi ca prostii. spor sa disparut d p fata pamantului dragi turneni.
doamne pe 21 August 2016, 10:53
#37
nu ma mai mira nimic
Ce tot ziceti de Manea,asta barem e titular dar de ala de la Ciuperceni, Ghinea Emi care e tot director de scoala si a luat 1,55 la titularizare la sport?cum mai e ?sa fi director cu nota asta cum e .....e nasol cine ne conduce,analfabeti si parasute asta e vremuri nasoale rau avem de trait
"prostimea" pe 17 August 2016, 19:52
#36
" PROST SA FII, NOROC SA AI..."
NU SUPORT UCIGASII.....
E normal? pe 17 August 2016, 15:27
#35
Curva de om
E normal sa fie numit politic unul ca asta director?Unde o sa ajunga invatamantul cand la conducere sunt pusi oameni care pupa c*rul altora ca sa manance si ei o inghetata?Hal de om Manea asta!Prostitutie pe fata!
turneanul pe 14 August 2016, 23:14
#34
Manea
Ce aveti cu Manea,se duce si el unde e bine pentru el,nu a zis nici o clipa ca-l va sprijini pe Cracea,de altfel Cracea s-a exprimat inainte de alegeri ca nu vrea sprijin de la nimeni pentru ca e convins ca va iesi primar prin forte proprii. Asta bineinteles la sugestia lui Neagu si Paunescu tematori pentru pozitiile lor pe lista lor de consilieri locali pentru care bineinteles ca nu au facut nimic si nici nu vor cotiza din indemnizatie primite la partid. Nu vad cu ce ar fi mai rau ca Manea va fi director de liceu,ce Paunescu era vre-o lumina ? De altfel pe vremea PD-ului au fost cei mai slabi conducatori de institutii din judet,numai necalificati,Paunescu,madam Burghiu,Barbulescu au fost numai cateva exemple, ce rezultate au avut in perioada de mandat la nivel judetean si local ZERO!!!
franchestain pe 13 August 2016, 14:03
#33
pe doamnele si donsoarele care face politica criticatile petru viata lor politica frate
nu petru viata lor privata or sexuala,,caia sexuala i umflata la greu de betivani,aurolaci si labari care se da de Casanovi mîngind obrazu doamnelor si donsoarelor în loc sa le respete si sa le protejeze imaginea.

Uneori chiar m ie rusine cas barbat.Amin!
pentru Bulișor băiatul lui Bulă pe 12 August 2016, 17:56
#32
ca să înțeleagă toată lumea, câte mădulare rupte avem până acum
Văd că s-a încins tărâța în voi și acum treceți și la femei, obsedaților. Poate vine franchestain să vă ia nițel în bâză, că el e un gentilom cu domnișoarele și doamnele, mai ales cu blondele care zdrobesc mădularele la politruci.
BULISOR BAIATUL LUI BULA pe 12 August 2016, 11:07
#31
o noua organizare .
Se doreste o noua organizare a pnl TR.MAGURELE .Dar cu cine oare cand jumatate din ei,trec in barcuta lui Misu Stefan.Cel mai surprinzator lucru si in acelasi timp cel mai deranjant este acela ca consilierii in care domnul Cracea avea cea mai mare incredere,vor sa il tradeze pentru rezultatul de la alegeri .Domnule Claudiu,nu va lasati manip**at si sper ca ati invatat ceva din aceasta infrangere .Lista cu acesti consilieri va pus capac.Capul rautatilor si cea care a jucat la mai multe madulare este Steluta Mohora .
Maruta Filip pe 12 August 2016, 10:47
#30
m am saturat de politica .
Familia noastra se dezice de Tudorel,deoarece se indreapta cu pasi repezi si vertiginosi precum un atlet spre cei de la putere .Iti spunem drum lung cale batuta psd sa te ......Mai draga .
Un cetatean pe 12 August 2016, 10:25
#29
Manea
Scopul lui Manea este unificarea opozitiei sub conducerea lui. Toata campania electorala a fost facuta impotriva lui Cracea, nu a PNL. Iar din pozitia de director la Marin Preda, Manea castiga notorietate si prestanta si devine o optiune pentru aripa anti-Cracea din partid.
Liviu Neagu pe 12 August 2016, 09:59
#28
pentru tovarasul Biciu
Domnule Biciu, o intrebare de bun simt. Meritati domnia voastra functia de consilier? Raspundeti va rog la intrebare. Din cate stiu eu dumneavoastra erati plecat la pescuit sau vizionati partidele lui Halep. Cum mama dracului ati aparut pe aceasta lista a bravilor liberali cand domnia voastra aveti numai opinii de stanga. Ia-ti luat dracu mintile lui Cracea sau a intervenit sfetnicul vrajitor Necea? Sau cum se impaca liberalismul bratienilor cu doctrina tribunului Vadim? Ori sunteti cal ori catar? Dar dupa cum se vede sunteti un magarus traseist. Asa ca nu mai radeti de domnul Manea un taranist convins dar totusi ar trebui sa mearga la Balaceanca. Eu cred ca meritam locul doi pe lista de consilieri in locul dumneavostra pentru ca eu plimbam cainele partidului nu stateam la televizor.
Biciu pe 12 August 2016, 08:54
#27
fenomenalul Manea mai tare decat Poken Go
Am vazut ca in ulmele postari si comentarii ii luati apararea acestui gimnast de performanta al sportului turnean. Acesta este doar un traseist si domnul Cracea vrea sa-l aduca inapoi. Pai daca este asa eu imi dau demisia si plec! Ma duc dupa tribunul Vadim intr-o lume mai buna si mai dreapta. Asa sa-mi ajute tovarasul Stalin!
Un oarecare pe 12 August 2016, 07:52
#26
decat manea mai bine paunescu
Domne,la m.p paunescu este cel mai bun de pus ca si directoras il iubeste femeile de mama focului plus ca nu ar mai umbla pentru presedentia partidului si sa faca alianta josnice .In loc sa pupe mana lui Cracea pentru postul caldut de consilier il ataca cu aripa Misu -PARVULESCU.
CEZAR pe 12 August 2016, 07:42
#25
PACT CU DIAVOLUL
A sta in politica si mai ales in cea turneana este sinonim a face pact cu diavolul .Doomnul Cracea,vrea oare sa se impace cu nebunul de MANEA deoarece vad si sunt surprins ca ii ia apararea ?Sau a fost amenintat de nebun ca il va impusca cu arma din dotare precum mistretul din imagine .Un candidat le functia de primar posteaza cum poti sa ucizi un amarat de mistret,individul are apucaturi de feudal prin atitudine si comportament .Deci domnule,Claudiu Daniel Cracea va rog,nu puneti tunurile pe colaboratorii acestui sait,nimeni nu va mai scrie si nu vor mai stii ce sa creada sau este dat la deruta .Baiat bun Manea Tudorel,sare din barca in barca doar este profesor de sport .
Claudiu Daniel Cracea pe 11 August 2016, 23:26
#24
comentarii mincinoase scrise de niste loaze
Am fost si am ramas in continuare prieteni, nu ne-am certat niciodata si cred ca si el ma considera in continuare un prieten. Am un sfat pentru tine Tudore, nu te du la PSD, ramai vertical si onest!
Nica pe 11 August 2016, 22:28
#23
Rugaciune!
Doamne ajuta-ne si nu ne mai lasa in suferinta!Fa dreptate in orasul asta ca prea am ajuns rau!Prea multi ani am fost furati si batjocoriti de oameni rai si avari!Nu ne lasa Doamne ca prea multi hoti au ajuns in fruntea orasului si ne-au facut viata un chin!
Psd ist pe 11 August 2016, 22:03
#22
Nu stiti sa pierdeti
Cu parere de rau va zic, dar voi nici nu stiti sa pierdeti. Cu Manea fara Manea ati pierdut pe mana lu Cracea. Lasa l domne sa vina director la MP. Zici ca vine la NASA. Eu nu inteleg, ce dracu avantaje ar avea? Devine milionar in euro? Sa il puna domne ai daca va avea rezultate bravo lui daca nu asta este, alta dezamagire
Ayatollah pe 11 August 2016, 21:16
#21
Pentru puncte insirate
قد عبد الله ، تذهب نفسك والذهاب إلى النوم ، لم يكن له أي معنى هنا . وإلا ... الله يحفظك .



Tigrul pe 11 August 2016, 18:53
#20
feriti-va de el
Are arma de vanatoare si cartuse pe teava dar nu are permis de port-arma. In sediu la PNL (fost PDL) a vrut sa traga in Cracea. Noroc ca l-am oprit noi cu riscul de a fi victime, dupa care in loc sa se potoleasca a dat cu scaunele si a devastat sediul. Nu cred ca e baiat rau, dar daca-l provoci e ca un mistret ranit. Daca vine director va fi mai rau decat a fost taica-su, cel putin ala avea dunga rosie pe buletin.
...... pe 11 August 2016, 15:46
#19
pentru abdulah
ما الضرر فعله هذا الرجل ؟

لماذا أنت هكذا القذرة لي؟ الدهون رائحة كريهة !
Abdulah pe 11 August 2016, 10:46
#18
Altul
Cred ca urmatorul presedinte al pnl va fi Paunescu Ceorgica,isi doreste foarte mult acest lucru,a facut echipa in secret,cu Liviu NEAGU,Mohora Steluta,MISU STEFAN,Bogdan COCU .Anca Burcin,Mircea Leucovici .Mai nou se duc tratative cu cei de la ALDE SI DE LA PMP pentru debarcarea lui Cracea CLAUDIU .PUNEI LA PAMANT CLAUDIU .
franchestain pe 11 August 2016, 09:44
#17
frate #unu#le, "si-a" îi foarte bine,desi mai perfect era "sía"
"s iar" fi evitat orce dubiu,iar cît despre "iar",iar nai sa ma crezi, da ti lam servit deja de 3 ori cum se scrie corect, desi nu era rau nici " i-ar" nu "i ar", cam cum ai sugera duneata dupa logica " si a",zic si io frate.

Asa ca mai studiaza duneata putintel corectgrafia si caligrafia, da doar putintel ca vaz ca le ai destul de bine frate.

Salutare dom Ilie si multam de apreciere desi nu "m iar" sta rau nici ca Ministru culturi si nvatamîntului, ca sa terminam odata domne cua nalfabetismu asta PSDisto-comunist. Asa sa nea jute Dumnezeu. Amín!
XXX pe 11 August 2016, 09:22
#16
....
inscenare oribila acum 2 ani s-o dea jos pe Lixandru model de seriozitate, ca sa puna pe grasanele alea 2 directoare, acum il pune pe Sandokan asta
Ilie de la scularie pe 11 August 2016, 08:41
#15
@impostorului
Mein Liebe Idioten Kamerad, daca tot postezi in numele altuia, exact ca Ponta in teza de doctorat, macar fa-o cu stil. Altfel te bag unde ai stat 9 luni fara chirie. Panimaiesh?
Gigi pe 11 August 2016, 08:02
#14
Complexati
Mai terminati cu gramatica!!!!Unul este profesor de romana,unul mecanic,altul lucreaza in constructii....asta nu inseamna ca nu poate sa-si spuna parerea si sa faca cateva greseli gramaticale.Cata lume desteapta in Turnu Magurele
Tunetul pe 11 August 2016, 07:49
#13
Vanatorul sau vanzatorul de iluzii ?
In lupta politica de tot rahatul din urbea noastra mica,isi fac aparitia tot felul de indivizi care mint cu nerusinare electoratul si asa destul de prostit de cei de la psd .Vanzatorul de iluzii Manea Tudor,a castigat dreptul de a fi consilier mintind cu nonsalanta amaratii de cetatenii ai acestui oras,ca el vanatorul va reusii sa vaneze capete psdiste corupte .Pe de alta parte acest individ dornic de functii in ceas de noapte facea aliante cu cei de la conducerea orasului,pentru a ajunge directoras la Marin Preda.Concluzia,psd conduce opozitia din acest oras si nu numai .Sistemul creeat de Dragnea si acolitii lui va dainuii peste judet si destinele cetateanului .
ilie de la scularie. pe 11 August 2016, 05:48
#12
De ce denaturati?
Adevarul este ca Manea Tudor va trece la P.N.L. si va deveni seful organizatiei Turnu Magurele, iar francestain va fi numit inspector general la Inspectoratul de invatamant Teleorman.
unu pe 11 August 2016, 01:14
#11
argumente pt franche
primul: "Și-a.." (corect ar fi fost Și a..), apoi mai jos: "iar sta bine" (corect ar fi fost i-ar sta bine..). Or mai fi și altele, astea două sar în ochi la prima vedere.
Vasile pe 10 August 2016, 23:32
#10
Manea Tudor
O cotofana de Turnu Magurele!
Laur pe 10 August 2016, 21:59
#9
Sunteti penibili
sper sa ajunga director. A mai fost director si chiar se ocupa de scoala, nu ca actuala conducere.Multa bafta si nu mai fiti asa rautaciosi.
franchestain pe 10 August 2016, 21:05
#8
frate *unu*le,ia poteaza frate greselele de gramatica corecta din articol
ca sa vii cu argumente la ceai zis,casai normal,ca io prostu,nafara do virgula nepusa ntre *primar* si *iese* si do mica rasuceala ca la Întorsura Buzaului (*...nu i-a fost greu,din lipsa de doritori*-în loc de *...din lipsa de doritori,nu i-a fost greu...*),nu prea vaz ceva ciudat,da cum duneata esti expert probabil în corectgrafie,poti sa ne demostrezi foarte usor cît de mic îi autoru n gramatica corecta,cai simplu sa vii cu probe la afirmatile gratuite de pînacus (avînd publicat articolu deja) prin care gicnesti nu doar autoru,ci si *publicu cititor* din care io si ceilanti stimabili comentatori ne simtim onorati ca facem parte frate.

Cu mult respet,docamdat,franchestain.Amin!
vechi liberal pe 10 August 2016, 19:35
#7
predictie
Eu am auzit ca-i ia locul in frunte P.N.L. si acest lucru inseamna o revigorare pentru opozitia din Turnu Magurele. Cracea a distrus P.D.L. si acum o sa distruga si P.N.L. .
Unul pe 10 August 2016, 19:18
#6
Un tampit cu pretentii
Mai oameni buni daca ajunge tembelul asta director la Marin Preda trebuie sa ne mutam copiii!Este o cu**a cu doua fete!Are un caracter urat,vulcanic iar de cand s-a vazut cu sacii in caruta a inceput sa mearga si cu nasul pe sus ca de...este si el cineva acum.Ieri injura pe Dragnea si psd, astazi se pupa cu ei.Hal de om!
unu pe 10 August 2016, 17:21
#5
certat cu gramatica
Probabil că autorul are dreptate, dar felul în care o spune cam...lasă de dorit. Pentru că acest articol e cam certat cu gramatica. Deh, poate scrie omul pe înțelesul publicului cititor, acum m-am prins!
t pe 10 August 2016, 15:04
#4
t
Daca stai de vorba cu el sau cu tatal lui realizezi ca au un caractter precar!Pacatca a pacalit si putinii oameni care l-au votat!
GOE pe 10 August 2016, 13:55
#3
Profitorul si politica .
De cate ori am stat cu acest om de vorba reesea ca este cu toate tiglele pe casa,dar te mai inseli ca esti om si nu dumnezeu .Unii fac politica din convingere altii urmaresc profitul,persoana sus pusa in comentariu o face pentru beneficii,Asa ca cei care au votat cu acest individ sau pacalit amarnic .
Țărănist pe 10 August 2016, 10:46
#2
Cwrvele și trădătorii nu dispar niciodată,se reorientează
Una peste alta,îi acordați prea multă atenție acestui maimuțoi.Confundă fără pricepere scena politică cu sala de sport.Nu este singurul profesor de sport care trădează un partid.Avem chiar o tradiție în acest sens.Când interesele personale și de grup sunt mai presus decât cele pentru care a fost ales,atunci ies la suprafață mizeria morală și scârboasa obediență.Cred că toate astea pornesc de la o slabă și precară educație.Defapt,meseria lui este....auto.
Neli pe 10 August 2016, 10:22
#1
Merita
Merita sa obtina functia de director!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.