Cupa Teleormanul, o porcarie. Liviu Dragnea isi ia partea si de aici. Nimic nu-i scapa jupanului.

07 August 2016, 02:09 | 6126 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Cupa Teleormanul, o porcarie.

In acest week-end,  la Saelele se disputa Turneul Final al Cupei Teleormanului. O competitie fara nicio importanta.

Echipa castigatoare era stiuta dinainte, de aceea este de toata rusinea. Ei bine, jucatorii si staf-urile celor patru echipe au fost cazate la Hotel Turris. Primariile pesediste pompeaza bani in afacerea familiei Dragnea(Petrache pentru  ca Bombonica s-a separat de jupan). Echipele trebuiau sa se odihneasca, un drum pana acasa epuiza jucatorii si nu mai prestau bine. Cum se justifica sejurul echipei din Saelele?! Cantonament au numit oficialii. Noi ii zicem bani pentru Hotel Turris.

Duminica, la finala, este asteptat si primul penal al judetului. Liviu Dragnea va inmana cupa si va fi vedeta intrecerii. Probabil ca lingaii ii vor acorda si un premiu. In orice caz sa isi pregateasca dosul pentru ca o sa fie sarutat de foarte, foarte multe ori. Spectatorii asteapta ca jupanul sa faca braziliana in deschiderea finalei. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
let s go pe 15 August 2016, 13:40
#8
domn
Cel care a scris acest articol pare a fi un avorton,spune la inceput ca se stie deja castigatoarea,vai de viata ta de infect
Misu pe 07 August 2016, 23:42
#7
Pentru Daniel
Mai,Daniele sa stii ca nu conteaza cit se cheltuie,are balta peste .Umbla o vorba prin comuna ca primarul nu are bani sa-si termine casa si a facut maicasa imprumut la CAR 100de milioane.Nu -ti este rusine mai cirjane,la cit ai furat din primarie ?Ani de zile te-ai plimbat cu masina primariei pe banii amaritilor aia batrini !Azilul asta care s-a facut cu scopul de a-ti termina tu casa si de a se duce banii spre buzunarele puscariasului,citi oameni(amariti)din comuna vor fi gazduiti ?
Daniel pe 07 August 2016, 22:48
#6
Fotbal de risul c*rcilor
Si uite s-a terminat si cupa,dezamagire mare .Cupa a plecat la Buzescu.Bravo lor .Dar nu este nici o problema banii de la primarie s-au dus tot spre dragnea .Cit ai cheltuit Tov cirjane ?
liviu pe 07 August 2016, 21:45
#5
fotbal
se pare ca domnul liviu dragnea nu a aflat inca ultimele ordine date de mai marii lumii, toate functiile mari sa fie ocupate de stoarfe, panarame si prostituate, deci domnule dragnea lasati locul liber in partid pentru cea mai fu..cioasa din psd cine dracu va pune sa inc*rcati placerile din pat cu politica sau afacerile? domnule dragnea, ori esti prost ori esti prost, ar trebui sa iti alegi.
mu.e pe 07 August 2016, 13:57
#4
dragnea
sa ne pupe la puta dragnea si toti lingai lui cuclea mohanu simionescu etc etc ca au distrus orasul cu totul si nea mai distrus si ultima buc*rie fotbalul bagand bete in roata sportingului din turnu.acum trebui sa mergem la j**ul de dragnea la saele sa putem vede ceva. lingeanar in c*r toti de mai sus ca tot se apropie alegerile si or sa vina la puta noastra sa le dam clanta

Saileanul pe 07 August 2016, 11:45
#3
Prostiea si hotia la ea acasa
.Daca tot se duce lumea la meci ar fi bine si o slujba religioasa pe terenul de fotbal sa ne rugam pentru iertarea pacatelor tov. dragnea si a tov. pitic primar care au furat si fura primaria Saelele ca niste sacali,drept pentru care fiecare cetatean sa primeasca cite un colac,cum se practica la unele sarbatori in bisericile din comuna.De unde vin colacii?Jigodiilor!



Șut și gol pe 07 August 2016, 10:01
#2
Despre care fotbal vorbiți?
Printre mulțimea de tractoriști prezenți,zărim și marele om de fotbal,șoferul Mădălin.Micii sunt pregătiți,iar din cupă va c*rge bere la pet.Bătaia de joc și sărăcia continuă sub orice formă,că vorba aia,proști sunt cât ține lumea.
Un mistocar. pe 07 August 2016, 05:53
#1
Buna treaba cu "dosul"( popoul?)
Autorului: Daca esti sigur de ceea ce spui, inseamna ca si tu vrei sa-l pupi pe dragnea in acel loc. Grabeste-te sa fii primul, s-ar putea sa ramai..unicul!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.