Video Masina a Politiei Teleorman, implicata intr-un accident rutier.

05 August 2016, 17:01 | 5766 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Masina a Politiei Teleorman, implicata intr-un accident rutier. foto: totalimpact.ro

Aglomerația provocată ca urmare a lucrărilor de modernizare la Podul Vedea face prima victimă. O mașină de poliție, aparținând Serviciului Criminalistic, a intrat într-un autoturism marca Skoda, înmatriculat în București. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar pagubele materiale sunt minore.

Conducătorul autoturismului Skoda, o femeie de 45 de ani, a declarat că a vrut să intre pe șoseaua principală, venind din zona cimitirului, când, din senin, s-a trezit cu mașina poliției în față.

”Autoturismele erau oprite la semafor. M-am asigurat, dorind să fac la stânga. În ultimul moment, am observat mașina de poliție, care venea pe contrasens. M-a izbit în plin. Nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase”, a afirmat șoferița.

De cealaltă parte, polițiștii prezenți la fața locului spun că vinovat de producerea accidentului ar fi conducătorul autoturismului Skoda, ce nu a acordat prioritate, și că mașina Serviciului Criminalistic avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Oricum ar sta lucrurile, cert este faptul că soluționarea accidentului s-a realizat prin procedura de constatare amiabilă.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
vasile de la scularie pe 06 August 2016, 11:27
#3
clar
E clar cine a fost de vina, daca politistii propun o "constatare amiabila"...
Roni pe 05 August 2016, 18:07
#2
Alcoolemia a fost luată?
Dacă,,soluționarea accidentului s-a realizat prin procedura de constatare amiabila,, este foarte clar.În concluzie:Dragi milițieni,pardon,polițiști,nu vă mai urcați parfumați la volan.
f pe 05 August 2016, 17:19
#1
i
mai stati si voi treji
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.