Infractorii din România își fac vacanța în Brazilia și la întoarcere dau jos guvernul.

05 August 2016, 09:09 | 4190 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dragnea in Brazilia.

Dupa ce a stat cu burta la soare in ritmuri de bossa nova, ca mai toti romanii condamnati definitiv, marele teleormanean a venit chitit sa schimbe guvernul. Se razbuna si el, cum poate, pe tara asta in care o condamnare cu suspendare e ca o achitare cu putina morala.

In China coruptii sunt executati, in Romania (stat UE si NATO) depun motiune de cenzura sa dea jos guvernul (cand nu fac ei insisi parte din ei), isi maresc nesimtit salariile si pensiile, fraudeaza alegeri si referendumuri si in general ii cam doare in basca de toate. Cum sa nu iubeasca democratia, dragii de ei…

Eu nu zic ca politicienii corupti sa fie executati ca in China, dar nici nu mi se pare firesc ca oameni aflati sub condamnare pentru fraudarea masiva a unui referendum sa revina din vacante in Brazilia cu scopul declarat de a rasturna guvernul, pentru a-si spori sansele de fraudare a alegerilor de peste trei luni.

Acum, fara gluma: in timp ce esti condamnat cu suspendare, poti pleca in vacanta in Brazilia? Eu stiam ca ai statut de condamnat, doar ca nu dormi la parnaie si nu faci dus cu baietii.

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gabriel pe 05 August 2016, 22:36
#2
Pentru Ionel S.
Ionele,o fi el puscarias,mincinos, distrugator de judet,dar daca vrei sa vezi prostia la ea acasa vino duminica la Saelele .Cica vine tovarasul asta dragnea si se da mici si bere .Pai la cite milioane de euro i-a intrat in cont de la aceasta primarie merita sa-i vada prosti pe cetatenii acestei comune condusa de un asa zis primar dictator .
Ionel S. pe 05 August 2016, 12:43
#1
Penalii și pușcăriașii conduc România.
Nu cred că există un tupeu mai mare decât al tovarășului Dragnea.Plus minciuna și răutatea,aptitudini aferente ale unui distrugători de țară și neam.Deocamdată,locul lui este în Parlamentul României,mâine nu se știe,poate acolo unde îi este locul.Important este ca lumea șă înțeleagă că acest om,prin comportamenul lui,este unul foarte rau și nemeritat de cetățenii acestor loc*ri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.