Senzational!!! Un cadavru in stare avansata de putrefactie.

31 Iulie 2016, 00:13 | 6936 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Senzational!!! Un cadavru in stare avansata de putrefactie.

Ceea ce parea doar o vorba, iata ca nu este chiar asa. Turnu Magurele este mort de-a binelea.

De cateva saptamani, municipiul, tinut artificial in viata, a murit si a intrat in putrefactie. Mirosul pestilential si canicula  au facut Turnu sa puta.  Intr-un municipiu european nu este posibil asa ceva. In concluzie, Municipiul  Turnu Magurele s-a dus. 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Epic pe 04 August 2016, 00:35
#11
Titlu de rahat...
Miros de rahat, oras de rahat, primar de rahat... sick sick sick sick
cetateanul turn-mentat pe 03 August 2016, 21:23
#10
oare al cui este orasul?
As vrea sa il intreb pe cel care cu adevarat stie, al cui este orasul nostru? avem atestate istorice ale convietuirii stramosilor nostrii pe aceste melaeguri, totusi nepotii contemporani nu gandesc decat pentru acapararea avutiei locale doar pentrei, familiile lor si acolitilor. Chiar daca au uitat pe stramosi; macar iarba de la cetatea atestata istoric, sa o taie. Daca nu au fonduri sa facem noi o cheta ca poate aude domnul dragnea si ne ia el banii sa faca c*ratenie acolo, nu? La vremuri noi, tot el sa ia bani din orice se misca in judet. Il asteapta si pe el puscaria, veti vedea c*rand.
Ilie de la scularie pe 02 August 2016, 07:36
#9
@impostorului
Mein Liebe Idioten Kamerad, mai bine așa decât să fii rezultatul unor accese zoofilice avute de mămica ta proprie și personală. Hai sictir deșeule, marș la puțit în altă parte că ne poluezi ca puiernița aia.
ilie de la scularie. pe 01 August 2016, 17:41
#8
lui #7.
Impostor esti tu, prostule, habar nu ai din ce samanta ai iesit; tu ai impresia ca din cea a incornoratului al carui nume il porti! ha,ha, ha!
ilie de la scularie pe 01 August 2016, 17:21
#7
@impostorule
Esti sigur ca de acolo miroase? Eu cred ca puti tu a prost. Si nu mai persevera in obiceiurile lui Puie Monta si a lu' Gabitza Izmanutza. Fii original, ce dracu', nu mai copia de la altii!

ilie de la scularie. pe 01 August 2016, 13:45
#6
Acum aflu si eu.
De mult timp, cei care trec pe langa fostul local al baii comunale de la "ciuperca" simt un miros insuportabil de cadavru politic aflat in putrefactie si de prostie si nu gaseau explicatia. Multumim Turnu cu stiri pentru dezlegarea misterului!.
Corina pe 31 Iulie 2016, 22:40
#5
Puteeeeeee!!!!!
Pute de mori a rahat. Nu ai aer sa mai respiri. Oare ce se intampla? Nu ia nimeni nici o masura? Nu mai putem suparta mirosul asta de cacat- diarie- puteeeeeee rau!!!
miros pe 31 Iulie 2016, 15:31
#4
nu va miroase?
Oameni buni, chiar nu simtiti/mirosti minunatul iz din oras.Primarie,mediu,sanepid (pardon...marin cune prefectul de 5zile) dna,sesizati-va!
Corina pe 31 Iulie 2016, 12:53
#3
Miroase urât,miroase a mort?
Șiii,ce să-nțelegem,că orașul e mort?Nuuu,e demult oale și ulcele.Mai continuă să trăască,încă,cei ce ne conduc și ne fură-nfiecare zi.Poate reușesc să-și justifice averile,atunci când vor fi chemați să dea socoteală.Asta dacă nu le-au trecut pe numele altora,ale unor interpuși.
X pe 31 Iulie 2016, 12:06
#2
Y
Senzational!!!

Au articol de rahat... se simte mirosul pestilential de la creierul autorului!
. pe 31 Iulie 2016, 11:40
#1
.
Stiu al cui este cadavrul, al unui coleg de clasa al lui Baciu-Paralaciu, marele senator consilier inginer jurist.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.