VIDEO Un tanar, din Teleorman, s-a aruncat in fata masinii, iar totul a fost filmat.

27 Iulie 2016, 17:29 | 6000 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Un tânăr a vrut să se sinucidă după ce s-a certat cu iubita

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Suhaia, judetul Teleorman, a vrut să se sinucidă după ce s-a certat cu iubita. Acesta s-a aruncat în faţa unei maşini, iar totul a fost filmat de un martor cu telefonul mobil.

În imagini se vede cum şoferul trage de volan încercând să-l evite, dar tânărul îi sare pur și simplu în faţă. Băiatul s-a certat cu iubita sa, a ameninţat că se sinucide şi chiar a recurs la gestul extrem.

Impactul a fost violent, însă, din fericire tânărul a scăpat cu viaţă şi se află internat în spital. Acesta va beneficia şi de consultul unui psiholog.

 

sursa: romaniatv.net

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
franchestain pe 27 Iulie 2016, 19:46
#1
poa sa faca carcera lejer frate
sii normal sasi asume fapta, c asa face un barbat adevarat, îsi ia fapta cu el,no da cotita ca penali mincinosi Draqnea Întîiu de Telerman si Ponta Pinochio de România si toata banda lor de penali iliesco-PSDisto-comunisti,calfel miroase frate a lasitate,nu a instint de auto protejare.Daca tot se dadu de viteaz ar fi bine so tie pîn la cap frate,casai normal cînd ai valori si sînge n boase, ca dear fi iesit invers, o patea pe belea un sofer nevinovat care siasa ramune co pata pe creer ca nu se uita frate asa usor cînd îl iei pe unun bot pe soselele de hîndel din Tara mea pe care le tot repara otii PSDisto-comunisti de 26 de ani cu cascaval greu sis mai gaurite ca nainte frate. Sal îndrume Dumnezeu pe drumu bun. pe bietu ratacit. Amin !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.