LISTA cuprinzând personalul didactic nominalizat pentru acordarea gradației de merit, începând cu data de 1 septembrie 2016.

27 Iulie 2016, 10:11 | 3515 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
LISTA cuprinzând personalul didactic nominalizat pentru acordarea gradației de merit.

Potrivit reprezentanţilor ISJ, anul acesta vor fi acordate doar 111 gradaţii de merit, din care 92 pentru personalul didactic de predare şi 19 gradaţii pentru personalul didactic auxiliar. Gradaţiile vor fi acordate în ordinea descrescătoare a punctajelor.

Conform metodologiei, punctajul fiecărui candidat a fost calculat după trei mari criterii. Cea mai mare pondere, respectiv 80%, o are criteriul activităţilor complexe cu valoare intructiv educativă. Câte 10% reprezintă criteriul privind performanţele deosebite în inovarea didactică sau managerială şi cel privind participarea la proiecte.

Numărul de gradaţii care se acordă anul acesta respectă ca şi până acum procentul de 16% din totalul posturilor didactice existente din care a fost scăzut numărul de gradaţii aflate în plată.

Gradaţiile de merit reprezintă 25 la sută din valoarea salariului de bază şi vor fi acordate pe o perioadă efectivă de cinci ani. Poate solicita primirea unei gradaţii de merit inclusiv persoana care a mai beneficiat de acest stimulent. Cumularea gradaţiei cu salariul de merit este, însă, interzisă. Pot obţine gradaţii de merit cadrele didactice care au o vechime de minim trei ani în învăţământul preuniversitar şi care au obţinut calificativul “foarte bine” în ultimii 4 ani.

În sesiunea 2015, la concursul pentru acordarea gradaţiei de merit în învăţământul preuniversitar s-au înscris 259 cadre didactice din judeţul Teleorman. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, doar 137 dintre acestea au beneficiat de gradaţia de merit, începând cu 1 septembrie 2015.

La această dată, în învăţământul teleormănean sunt în plată 513 gradaţii de merit.

 Printre criteriile care stau la baza acordării gradatiei de merit se numără:

a) rezultate deosebite obţinute în pregătirea elevilor în atingerea obiectivelor/competenţelor specifice impuse de curriculumul şcolar , materializate în:progresul elevilor la clasa;rezultate ale elevilor la clasa;testări şi examene naţionale de sfârşit de ciclu.

b)iniţierea şi aplicarea unor proiecte de predare a disciplinei prin utilizarea platformelor electronice de învăţare şi a softurilor educaţionale, existente în unitatea de învăţământ (lecţii desfăşurate; lecţii create; teste aplicate; teste create; completarea bazei de date).

c)performanţe dovedite în pregătirea elevilor distinşi la olimpiade şcolare şi /sau concursuri de profil , materializate prin obţinerea premiilor I,ÎI,III şi a premiilor speciale, desfăşurate în coordonarea şi / sau finanţarea MEN (se va ataşa obligatoriu diplomă însoţită de un document ce va atestă calitatea de profesor îndrumător al elevului/elevilor premianţi)

d) pregătirea loturilor olimpice de elevi, participarea, în calitate de membru al comisiei de evaluare/organizare, la olimpiadele şi concursurile şcolare şi extraşcolare, fazele judeţene, interjudeţene, naţionale şi internaţionale incluse în programul de activităţi şi în calendarul inspectoratelor şcolare/MEN(presedinteEN, preşedinte bac, preşedinte titularizare,etc);

e) organizarea de concursuri şi festivaluri la nivel internaţional, naţional sau interjudetean; organizarea de spectacole, expoziţii, concerte, simpozioane la nivel internaţional, naţional ori interjudetean incluse în programul de activităţi şi în calendarul inspectoratelor şcolare/MEN, certificate prin diplome sau adeverinţe.

Intra aici pentru tabel nominal cuprinzand punctajele candidatilor la concursul de acordare a gradatiilor de merit, sesiunea 2016.

Click aici pentru gradatiile de merit acordate in ultimii ani. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Valeriu Gagiulescu. pe 01 August 2016, 17:57
#3
Multumesc Tutule!.
Mi-ai luat vorba din gura. Si de mine se zicea ca as fi ilie de la scularie si franchestain. Recunosc, am multe metehne si pacate la activ, dar de asemenea IMBECILITATI DE CARE DAU DOVADA CELE DOUA(nu conteaza ca sunt doi su numai unul) CANALII NU CRED CA AS FI FI IN STARE CHIAR CAZUT SUB MASA DE BEAT! Dar principala vina o poarta redactia acestui site ca ii publica.
prof. Mircea(Tutu) Dragnea. pe 31 Iulie 2016, 13:50
#2
De acord cu Nistor.
Este revoltator ce imbecilitati pot sa scrie niste canalii gen ilie de la scularie si franchestain!. Ii condamn la groapa cu mizerii a umanitatii si, desi nu am oboceiul de a scrie pe acest site, o fac acum pentru a-i asigura pe cei care m-au banuit ca in spatele acestor pseudonime( branduri!?) m-as ascunde eu ca de asemenea ticalosii NU SUNT CAPABIL!!
Ilie Nistor. pe 30 Iulie 2016, 18:13
#1
Iarasi lui ilie d.l.s-pt un comentariuvechi
Stimate si iubite cel mai cretin dintre pamanteni. Tu care te dai cel mai destept cetatean al urbei noastre ( municipiu,oras, comuna, sat ??) te dovedesti din nou a fi nu numai un nesimtit fara pereche, dar si un dement irecuperabil!. Acel absolvent de liceu ti-a dat o replica in limitele bunului simt, dar tu, in loc sa-i accepti INVITATIA la o intrecere CULTURALA, il jignesti ca un analfabet, prost si incult ce esti. Hai sa ma opresc aici si sa-ti pun o intrebare, la care stiu ca nu vei raspunde DECAT PRIN OBISNUITELE TALE INSULTE: DINTRE ABSOLVENTII DE LA ( de exemplu Liceul UNIREA) CATI AU REUSIT LA EXAMENELE DE INTRARE LA FACULTATE SI DACA CUNOSTI VREO CLASA DE LA CARE AU FOST ADMISI TOTI CEI CARE AU CANDIDAT???.

NOTA: STIMATI PROFESORI SI ELEVI, VA CER EU SCUZE PENTRU JIGNIREA CE V-A FOST ADUSA DE ACEST DEMENT, PENTRU CARE ZIC IARTA-L DOAMNE CA NU STIE CE ZICE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.