Clotilde Armand: Daca ar avea o minima decenta, domnul Dragnea ar inceta sa ii dea lectii lui Dacian Ciolos, probabil cel mai onest, competent si bine-intentionat prim-ministru pe care l-a avut Romania.

11 Iulie 2016, 09:25 | 4793 vizualizări | 28 comentarii
Car Universal
Clotilde Armand

Clotilde Armand, fostul candidat al Uniunii Salvati Bucurestiul (USB) la Primaria sectorului 1, scrie, intr-o postare pe Facebook, pornind de la faptul ca "domnul Liviu Dragnea il critica pe Dacian Ciolos pentru calitatea actului de guvernare si pentru modul in care si-a format echipa", ca nu intelege "ce mai cauta domnul Dragnea in viata publica": "Daca ar avea o minima urma de decenta, domnul Dragnea ar trebui sa se retraga din fruntea PSD si sa inceteze a mai da lectii de buna-guvernare lui Dacian Ciolos, probabil cel mai onest, competent si bine-intentionat prim-ministru pe care l-a avut Romania in ultimii 25 de ani. Domnul Dragnea este un latifundiar de Teleorman care are pretentia de a conduce cel mai mare partid 'de stanga' al tarii si care se viseaza premier, daca nu chiar presedinte al Romaniei."

Mesajul postat de Clotilde Armand pe Facebook:

"Înţeleg că domnul Liviu Dragnea îl critică pe Dacian Cioloş pentru calitatea actului de guvernare şi pentru modul în care şi-a format echipa. Ce nu înţeleg însă este ce mai caută domnul Dragnea în viaţa publică după ce a fost condamnat pentru fraudarea votului la referendumul din 2012 şi este urmărit penal într-un nou dosar pentru abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, pentru că ar fi folosit bani publici pentru a plăti angajaţi ai PSD. Aşa ceva este inadmisibil într-o ţară democratică şi membră a Uniunii Europene.

Dacă ar avea o minimă urmă de decenţă, domnul Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea PSD şi să înceteze a mai da lecţii de bună-guvernare lui Dacian Cioloş, probabil cel mai onest, competent şi bine-intenţionat prim-ministru pe care l-a avut România în ultimii 25 de ani. Domnul Dragnea este un latifundiar de Teleorman care are pretenţia de a conduce cel mai mare partid „de stânga” al ţării şi care se visează premier, dacă nu chiar preşedinte al României. Despre competenţele sale administrative stă mărturie faptul că judeţul Teleorman rămâne printre cele mai sărăce judeţe din România, după 16 ani de conducere neîntreruptă de către PSD, dintre care 12 ani cu domnul Dragnea în poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

În schimb, în acest interval domnul Dragnea a devenit unul dintre cei mai bogaţi politicieni ai României. Desigur, nu mă îndoiesc că această avere a fost strânsă din salariul de la stat al domnului Dragnea.
Un vot pentru USB/USR la alegerile parlamentare din acest an va însemna totodată un vot pentru dispariţia din viaţa publică a unor personaje sinistre precum Liviu Dragnea."

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (28) Adaugă comentariu
..' pe 23 Iulie 2016, 19:19
#28
..'
Nu ma implic in politica, dar dupa cum a ajuns acest judet, si fostul nostru Municipiu, acum "COMUNA", se poate vedea cu ochiul liber de catre orice persoana...

Aceasta se datoreaza guvernarii P.S.D...
Ilie de la scularie pe 16 Iulie 2016, 07:09
#27
@Andi
Mein Liebe Idoten Kamerad, latinii aveau o vorbă: erare humanum est, perseverare autem diabolicum. Și ce dreptatea aveau! Tu chiar ești toxic în perseverarea întru prostie.
Andi pe 15 Iulie 2016, 10:53
#26
Daca eu sint un prost,tu ce esti?
Niciodata nu am avut senzatia ca ma adresez vreunui destept,ci doar unui dezaxat care se crede Mesia.Ramai un catelus care latra dar face caca pe trotuar si nu sperie pe nimeni.,,Prostul cel mai prost e cel alterat de filozofie,,...
Ilie de la scularie pe 15 Iulie 2016, 08:07
#25
@Andi
Intotdeauna prostul se crede zeu. E ca imparatul din acea poveste-snoava. Gol, dar mandru din cale afara....
Andi pe 14 Iulie 2016, 18:17
#24
Ai rămas cu același miros,de prost.
Poti sa delirezi în continuare cu același elan...nebunesc.
Maria Cioropina. pe 14 Iulie 2016, 18:04
#23
Stimata si sarmana doamna Clotilda.
Dacian Ciolos este cel mai slab primministru pe care l-a avut Romania. Si-a facut un guvern de tehnocrati care nu-s capabili nici macar sa promoveze bacalaureatul! Daca intr-adevar exista niste forte oculte care vor sa disatruga Romania, Dacian Ciolos este omul potrivit scopurilor lor!.
franchestain pe 14 Iulie 2016, 13:45
#22
ma simt profund gicnit frate Turmenteanu Valeriu
siti cer deo camdat cu educatie sati retragi gîndurile murdare prin care ma cobori n jos cîteva nivele far sati fi manîncat vro oaie or far sa ma fi prins vrodat în pijamalele tale si sati nu fi platit cumva frate.Capisi bro acus or ai nevoe de traslator? Amin!
Nostradamus. pe 14 Iulie 2016, 11:50
#21
Dle Turneanu-Gagiulescu Valeriu.
Adevarate lovituri de maestru a realizat P.S.D. alcatuindu-i stafful lui Cracea din indivizi care-l sfatuiesc sa faca tocmai ceea ce-l infunda mai mult. Asa se procedeaza cu cei prosti!
Ilie de la scularie pe 14 Iulie 2016, 07:43
#20
@Turneanului Vasile
Cât despre rebuturi ale naturi.... ei bine, de obicei cine zice ăla e. Rebut al naturii este fiul doamnei mă-ta. Sper că ai remarcat faptul că doamna mă-ta este totuși o doamnă spre deosebire de progenitura cu care ne-a procopsit.
Ilie de la scularie pe 14 Iulie 2016, 07:38
#19
@Turneanu Vasile - De reținut
De reținut, Turneanu Vasile se înșeală. Mult de tot.
franchestain pe 14 Iulie 2016, 02:45
#18
ma simt profund gicnit frate Turmenteanu Valeriu
siti cer deo camdat cu educatie sati retragi gîndurile murdare prin care ma cobori n jos cîteva nivele far sati fi manîncat vro oaie or far sa ma fi prins vrodat în pijamalele tale si sati nu fi platit cumva frate.Capisi bro acus or ai nevoe de traslator??? Or nu sti cei ala??? Amin!
Ilie de la scularie pe 13 Iulie 2016, 18:36
#17
@Andi
Din tot ce-ai vomitat pe acest subiect rezultă doar un singur lucru: apreciezi rahatul. Băi lăbuță tristă asta e grav și ține de patologic. Se numește scatofagie. Dar mămica ta nu e vinovată pentru asta. Altcineva este responsabil pentru apetența ta la mâncatul de căcat. Ereditatea. Posibil totuși ca cineva între antecesorii tăi să fi avut accese de zoofilie. Altă explicație nu există.
Turneanu Valeriu. pe 13 Iulie 2016, 18:06
#16
De retinut.
ilie de la scularie si franchestain sunt una si aceeasi persoana-un adevarat rebut al naturii.
Andi pe 13 Iulie 2016, 15:27
#15
Cata inteligenta si fina ironie
Uite ma.si ma-ta s-a scremut si a ieșit un ...

RAHAT numit Ilie sau cum dracu te-o chema.Am o plăcere imensă să te...apreciez.
Ilie de la scularie pe 12 Iulie 2016, 22:44
#14
@Andi
S-au scremut munții... și a ieșit un șoarece. așa și la tine, te-ai scremut ce te-ai scremut și ți-a ieșit un pârț cu pretenție de ironie. Băi lăbuță dacă dorești să vezi un penibil, și mai ales un idiot congenital ia o oglindă și aruncă o privire în ea. Dar vezi să n-o arunci prea tare să n-o spargi, că aduce 7 ani de ghinion.
franchestain pe 12 Iulie 2016, 21:09
#13
care nu stie sa aflea cus frate-madam clotilde a papat bani moka la fraeri
dati de jmekeri lu criminalu rosu-lolo Ion Ilici Iliescu si prima doamna a României în momentu ala-Adrian Nastase.Sa lafait cu ei americani de la Bectel care fac*ra vro 50 si nitel de km de autostrade n vro 10 ani frate cu peste 1 miliard de eurasi,adica costa 1 km d autostrada vro 20 de milioane de euroi.Sora 13 madam Clotilde sia bagat vro 200 si ceva de milioane de lei frate nu de euroi doar can chis ochi la lucrarile americanilor.Alti a gecmanit România mai crunt ca ea,da asta nun seamna co consider înger,da cînd zice ce zice despre otu de voturi condamnat definitiv de justitia româna,apai are dreptate,nu minte, deci trebe sa recunoastem asta frate asa cum acuzam de una si de alta pe multi,ca cînd unu are dreptate io io dau toata,nu conteaza cei or cinei.Sa bagat la hora banutului moka si sora 13 Clotilde,da o zise paia dreapta despre penalu penalilor Draqnea Întîiu de Telerman.Cei atît de greu de aceptat frate?Are penalu patalama la mîna de penal autentic?Are frate.Amin!
Vasile de la spatii verzi pe 12 Iulie 2016, 13:20
#12
Lui Andi Handi
Pipitza asta, Clotilde, este avatarul lui Soros. Sau nu stiai ca USB este finantat de George Soros? Or, daca si Soros iubeste Romania, atunci chiar esti Andi Handi.
moromete pe 12 Iulie 2016, 13:16
#11
vorbiti-i pe limba lui!
Nu pricepe prostul asemenea replici!Prostului trebuie sa-i spui "mars de-aici".
ilie din turnu pe 12 Iulie 2016, 11:02
#10
samuel dumitru cel mai spagar corupt si prost doctor din orasul turnu magurele
samuel dimitru cel mai mare spagar corupt si prost doctor din orasul turnu magurele rusine nu se uita la tine daca nui bagi nimic in buzunar trebuie facuta c*retenie urgent toate spitalele din romania snake snake in special pentru samuel dumitru doctorul care vorbeste cu pacienti cu mancarea in gura un mic sfat lasativa tati de meserie si apucativa de altceva
ilie din turnu pe 12 Iulie 2016, 10:59
#9
de ce nu scrieti nimic cum e lasata lumea in spitalul turnu magurele si nu se uita nimeni la tine
de ce nu scrieti nimic cum e lasata lumea in spitalul din orasul turnu magurele sa moara in spital si nu se uita nimeni la tine si de doctorul samuel dumitru care vorbeste foarte urat si care se comporta foart urat cu pacienti
Andi pe 12 Iulie 2016, 10:34
#8
Ne scrie,din nou,MESIA
Ilie,ești penibil ca-ntotdeauna.Și pe deasupra faci pe deșteptul și pe informatul suprem.Păi dacă pretizi că le sti pe toate,ia spune-ne ceva și despre Năstase sau Dragnea.Și eu am auzit că acești politicieni au cimitire întregi de schelete în dulapuri.Unii chiar se trezesc și merg la vot.Iar contractul cu Bechtel stiu că e de negăsit.Sau poate o fi la tine,deținătorule de adevăr.Doamne,numai nebuni pe lumea asta!
Vasile de la spatii verzi pe 12 Iulie 2016, 10:32
#7
Prostului de Andi
Ba prostule, USB stii de cine-i finantat? Daca ai stii, n-ai mai manca atat de mult cacat. Cine sta in spatele acestei pipitze numai binele Romaniei nu vrea! Taci in plm de prostul p...lii! Te-a capiat caldura, sau esti ramas dupa lupta cu sticla? Hai sictir!
Ilie de la scularie pe 12 Iulie 2016, 07:56
#6
@Andi
Mein Liebe Idioten Kamerad, tanti asta pe care o aperi cu foc este amestecată în derularea contractului Bechtell, care a păgubit statul român cu multe miliarde de euro. Dar tu ca orice idiot patentat întâi înjuri. Pentru că pur și simplu așa ești construit, doar să înjuri. Nu contează dacă cel pe care-l înjuri are dreptate sau nu, trebuie să-l înjuri. Tanti asta a fost director EGIS România, care cică a supervizat calitatea și legalitatea lucrărilor făcute de Bechtell. Pentru asta a primit de la statul român 213 milioane de lei. Deci statul român a plătit 213 milioane de lei cuiva, ca acesta să ne spună că lucrarea nu e ok. Și tanti asta căinedază acum ipocrit pe românași. Iar tu ca orice idiot întâi faci ceea ce știi: înjuri, apoi stai să te fălești cu asta precum hândelul proaspăt, direct în potecă. Măi lăbuță, de înjurat poate s-o facă oricine, cu gânditul e mai dificil. Pentru asta trebuie să ai creierul nițel ondulat, nu să patineze musca pe el, cum e cazul la tine.
Andi pe 11 Iulie 2016, 21:28
#5
Măi rahatule,iar te-ai trezit vorbind?
De unde paștele mă-tii sti tu că are schelete în dulap?Dacă și pe această femeie,care nu a participat fizic la distrugerea Romaniei,ați ajuns să o comparați cu penali dovediți ca Dragnea,Năstase,Voiculescu,Hrebenciuc și alții,atunci chiar voi sunteți niște viermi și niște dușmani ai acestei țări.
eu pe 11 Iulie 2016, 19:57
#4
chiar e groaznic
Domnul Dragnea e un gunoi, un nenorocit care e în stare de orice marsavie pentru a fura cât mai mult. Cei care-l susțin sunt la fel de porci.
Ilie de la scularie pe 11 Iulie 2016, 09:45
#3
Râde ciob, că el e zob.
Madamme Clotilde să aibă grijă de scheletele din dulapul personal, apoi să vorbească de alții. Vă dați seama în ce hal am ajuns ca nație dacă mafioții se arată cu degetul unul pe altul? Se poate mai jos de atât dacă penalii pozează în îngerii dreptății?
Oprea pe 11 Iulie 2016, 09:39
#2
PSD este de domeniul trecutului.
PSD e plin de penali,i ar Dragnea nu se va opri decât atunci când îi va fi schimbat domiciliu macar re pt.cativa ani.
gogu pe 11 Iulie 2016, 09:35
#1
o tara de naivi, si un smecher
Chiar nu realizati ca aceste critici sunt la misto. Guvernul este al lui Dragnea,nu al pnl ului. Credeti ca pe Dragnea il intereseaza cum traiesc romanii? Il intereseaza doar ca ministrul Dincu,sa dirijeze banii acolo unde vrea Dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.