Teleormanean retinut pentru inselaciuni si falsuri privind identitatea.

09 Iunie 2016, 11:17 | 5316 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Teleormanean retinut pentru inselaciuni si falsuri privind identitatea.

Polițiștii din Iași au ridicat un dispozitiv de falsificare a cărților de identitate, laptopuri și bani, în urma unei percheziții efectuate la locuința unor persoane bănuite de înșelăciuni și falsuri. 2 bărbați au fost reținuți.

La data de 7 iunie 2016, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași au efectuat o percheziție la domiciliul unor persoane bănuite de înșelăciune, fals privind identitatea, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.
La locuința celor în cauză au fost descoperiți bani, un dispozitiv de falsificare a cărților de identitate și laptopuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Persoanele bănuite ar fi postat pe un site un anunț privind vânzarea unui autovehicul și ar fi solicitat celor care doreau să îl cumpere să dovedească folosind acte bancare faptul că dețin banii pentru achiziționarea mașinii.
Ulterior, cei în cauză ar fi folosit datele victimelor din actele bancare și ar fi realizat documente de identitate false pentru a retrage bani.
Față de doi bărbați, de 23 și 24 de ani, din județele Giurgiu și Teleorman, s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penala nr.7870/P/2016 cu privire la inculpaţii Grigore Doru George şi Bonteanu Cristian Alexandru şi, în consecinţă: În baza dispoziţiilor art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 202 şi art. 223 alin.2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor BONTEANU CRISTIAN-ALEXANDRU, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de “complicitate la înșelăciune”, prevăzută de art. 48 alin.1 Cod penal raportat la art. 244 alin.1,2 Cod penală, şi GRIGORE DORU GEORGE, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de “înșelăciune”, prevăzute de art. 244 alin.1,2 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, de la 08.06.2016 la 07.07.2016, inclusiv”, se arată în soluția dată de către magistrații Judecătoriei Iași.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Unu pe 09 Iunie 2016, 15:45
#3
Politia e kko în România !
Dar pe cămătarii si interlopii din Tr.Magurele când îi leagă ??? Avem legi sau legile sint pentru prosti ?Au trecut alegerile si s-au apucat de vechile obiceiuri.
Gica care in c*r te pica pe 09 Iunie 2016, 15:00
#2
de unde atata interlop?
de unde e tavocu interlop?

pfff a vai de steaua lui
Berete pe 09 Iunie 2016, 12:52
#1
Multumim Politiei din Iasi!.
Ce bine ar fi daca ar veni si la noi in targ sa-i puna catusele interlopului Tavocu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.