Claudiu Cracea se retrage din politica.

06 Iunie 2016, 10:54 | 9100 vizualizări | 45 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea se retrage din politica.

Lupta la Turnu Magurele s-a pierdut. Il felicit pe dl. Cuclea pentru castigarea alegerilor. Am fost animat numai de ganduri bune fata de oras si cetatenii sai. Le multumesc tuturor celor care m-au sustinut si au crezut in mine.
Le multumesc odaienilor si magurenilor, unde am castigat aceasta batalie!
Asa cum am promis, ma voi retrage din politica.

sursa: pagina Facebook a lui Claudiu Cracea.

Citeşte şi
Comentarii (45) Adaugă comentariu
vazduh pe 20 Iunie 2016, 13:35
#45
Maru zis Moxu si Bodo
cu astia vroiai sa cistigi alegerile Claudiule??

Realistul pe 11 Iunie 2016, 12:22
#44
Alegeri
Domnule Cracea, comunicarea dvs.a fost complet varza. Nu te-ai dezis de basescu, ne-ai defilat "flacara democratiei"inscriptionata pe sapca cu mandrie in conditiile in care pe nemernicul ala toata lumea l-ar fi dorit la puscarie ( de fapt, cred ca nici acum nu te dezici )te-ai inconjurat de indivizi slabi de minte, ti-a placut sa fi pupat in fund, ti-ai pus tot felul de rapandule pe lista.....asa vroiai sa castigi alegerile ? O data viitoare nu mai exista pentru ca "baseala" s-a terminat......sigur ca e la liber pupatul in fund al nemorocitului ala dar in particular.
ilie de la scularie pe 10 Iunie 2016, 20:16
#43
@simpaticul
Este adevărat ca l-am sustinut pe Cracea desi in trecut l-am dezavuat, dar din considerent de alternativa la PSD. Am fost in campanie cu el, asa ca stiu ce vorbesc. Nimic nu a iesit cum a fost prognozat, dar stii de ce? Omul e pervers. Una spune in fata si alta face. I-am auzit cu urechile mele comentand dupa. Votantii lui sunt de alta factura. Betivanii si puturosii de asistati social au votat cu Cuclea. Daca erai in oras ai fi observat asta. In rest ai dreptate cu consilierii dar cu mici exceptii. Iulica Valcea este unul din ei.
simpaticu pe 10 Iunie 2016, 14:25
#42
pupat în dos
Ilie tu erai primul care-l pupai în dos pe crăcea. Tu spuneai că o să iasă crăcea primar sau ai uitat ce ai spus. Îţi aduc eu aminte că ai spus lucrul ăsta la articoul cu sondajul ăla vestit unde avea crăcea 45%. De fapt, în realitate, adică după votare, crăcea cam pierdu vreo 15 procente. Care a fost marja de eroare a sondajului? Cam vreo 15% în minus la crăcea şi cam vreo 30% în plus la cuclea. Deci la sondaj nu prea participară oamenii PSD-ului pt. că în mare măsură ei nu prea ştiu să folosească un PC. Şi când se văzură rezultatele cam despre ce sondaj vorbim. L-au păcălit pe crăcea cu sondaje mincinoase. Cât despre oamenii gen necea, ene marin, bîciu, vîlcea, păunescu, oameni cu care el s-a afişat în campanie, ştiţi ce spuneau oamenii după ce plecau. Cum să-l votăm pe crăcea când el face echipă cu astfel de oameni care nu au făcut nimic pt. oraşul ăsta. Un lucru e cert. Pe crăcea l-au votat mulţi beţivani, oameni cărora nu le place munca.
STELA pe 10 Iunie 2016, 11:49
#41
ai dreptate MORICA #27
nea zapacit astia cu alea trimise pe facebook pentru CUCLEA lumea virtuala au lucrat la greu si-au anuntat toate neamurile sau organizat bine ...ehheeeee.. dar si-au luat si injuraturii
simpaticu pe 10 Iunie 2016, 10:07
#40
lui ilie scularie @39
Dacă aveam domiciliul în turnu măgurele puteam să o cred şi pe asta cu tremuratu, în schimb cu retragerea lui crăcea din politică cred că e cea mai proastă glumă pe care am auzit-o de când există siteul ăsta. Păi omul ăsta nu are cuvânt, politica e ca un drog pt.el, nu o să se lase niciodată. A zis că se retrage, apoi şi-a pus căţeluşii (eugen ragabeja) să scrie că în turnu s-au obţinut cele mai bune rezultate din judeţ. Ăsta e un motiv întemeiat pentru a candida în toamnă la parlamentare. Oricum dacă mai are bani, ceea ce eu nu cred, să mai bage iar câteva miliarde în toamnă. Şi-a bătut joc de familie, de copii, a pierdut tot ce-a agonisit în viaţa asta. Uşor a făcut bani, uşor i-a pierdut. Banii câştigaţi uşor se duc repede pe apa sâmbetei. Dacă va candida în toamnă la parlamentare, clar nu are cuvânt. Oricum scorul vi-l prezint de pe acum. Pe colegiul ăsta nu va scoate mai mult de 20%.
Ilie de la scularie pe 10 Iunie 2016, 08:06
#39
@Simpaticul
Pun pariu că dacă ieșea Crăcea primar erai primul care-l pupa în c*r. Sunt absolut sigur de asta, tu faci parte din acea categorie a oamenilor duali, una spun în față și alta fac în spate. Este adevărat că eu am nuanțat acum doi-trei ani, da, Crăcea are două înfrângeri la activ, dar pentru moment era singura soluție viabilă contra caracatiței PSD. Revenind la subiect, măi simpaticule, până la anunțarea rezultatelor ați tăcut ca porcu-n păpușoi, a tremurat carnea pe voi, iar acum faceți mișto. E clar.
..' pe 09 Iunie 2016, 06:07
#38
..'
MERGETI INAINTE ! TREBUIE SA FACEM O REVOLUTIE REALA !
..' pe 09 Iunie 2016, 06:06
#37
..'
ESTE PIERDUTA DOAR O BATALIE, DAR NU ESTE PIERDUT RAZBOIUL!
omega pe 08 Iunie 2016, 21:16
#36
nasol
TOTI OAMENII MODESTI SI SIMPLI DIN ORAS AU O TRISTETE DUPA ACESTE ALEGERI IAR CEI CARE AU PROFITAT CIT DE PUTIN PINA ACUM SE BUCURA CA VOR CONTINUA SA AIBA O FARAMITA DE LA MASA BOGATULUI.EU AS SFATUI PE ACESTIA DIN URMA SA NU GINDEASCA NUMAI CU BURTA SI SA PRIVEASCA ADEVARUL CA ASA NU VOM FI NICIODATA MINDRI CA SINTEM OAMENI CARE SE GINDESC LA VIITORUL COPIILOR LOR CARE VOR FI SI EI CU PACATUL ASTA AL AL PROFITULUI FARA MERIT.CRED IN MINTEA MEA CA COMUNISMUL ERA MAI BUN DECIT ACTUALA CLICA SI NU UIT CIND CINEVA IN VIRSTA MIA SPUS CA CEI MAI RAI SINT BURGHEZIA COMUNISTA
anti PSD pe 08 Iunie 2016, 20:43
#35
pentru "eu" (nr. 34)
Eşti bolnav de PESEDITĂ ACUTĂ. Furia şi prostia din capul tău,nu au limite. Ce rost mai avea să-şi facă poze Claudiu Crăcea,lângă gropile din Turnu,câtă vreme el a postat pe acest site o groază de nereguli săvârşite de administraţia PSD-istă ? S-a prezentat cu lux de amănunte situaţia proastă a lucrărilor efectuate de Teldrumul lui Dragnea,s-au pus şi poze,dar mintea ta întunecată,n-a reuşit să priceapă.
eu pe 07 Iunie 2016, 23:27
#34
pt Florin si alti
Daca ai umblat prin viena paris londra si berlin, asta inseamna ca ai ramas doar cu pozele la fel cum a facut cracea poza pe nu stiu unde, idea mea a fost de ce na facut o poza pe o str plina cu gropi, si sa ne intrebe va place ce a realizat Cuclea in turnu magurele, poze avem toti prin lume pe unde am umblat stai linistit .
Robert Turcescu pe 07 Iunie 2016, 17:34
#33
Ura !
Ma buc*r de plecarea celui care a crezut ca poate castiga primaria singur sau cu oameni gen Necea. Auzi frate, Necea consilier personal. Am auzit-o si pe asta.
ei pe 07 Iunie 2016, 17:34
#32
Pt 30
Sper sa nu aveti dreptate.Ati auzit ca,,sobolanii'' pnl-ului ar intentiona sa paraseasca corabia(ciolanul-ma refer cel putin la indemnizatia de consilier)?Acum,,capitanul'' este de vina.O sa vedeti cum il devora( am vrut sa zic: infiera cu ce stiu mai bine,,minie proletara'').Mai meditati dle Cracea si nu le faceti jocul la dusmani si...mai ales la,,prieteni''.
simpaticu pe 07 Iunie 2016, 15:54
#31
aoleu sariti lumeeee
Vai de mine ce pierdere uriaşă pt. noi turnenii. Auzi pleaca Crăcea din politică. Păi ce politică ai făcut tu Claudiule în Turnu Măgurele până acum. Care politică şi care sunt rezultatele tale? Ai candiat de 2 ori şi ai pierdut lamentabil de fiecare dată. În 2012 ai pierdut la 3000 de voturi, iar acum la aproape 1500 de voturi. Şi să nu uităm de banii pierduţi pe care i-ai băgat în campaniile astea. Când pierzi la un astfel de scor se cheamă că nu faci politică, ci doar o mimezi. Pentru noi turnenii eşti un looser, iar pt. PNL o piatră de moară de care o să scape cât de c*rând. Nu ieşi tu din politică, ci te scot ei (PNL) din politică. Pe uşa din dos, că prin faţă le e ruşine cu tine. Şi tu ştii prea bine lucrurile astea. Ţi s-a acordat o a doua şansă şi ai ratat-o. Eşti conştient că nu mai aveai cum să rămâi la PNL Turnu Măgurele. Caută-l pe Manea Tudor că poate are un post de secretară pe la PMP.
Puturoseanu Turnescu pe 07 Iunie 2016, 15:22
#30
completare pt "ei"
Sobolanii parasesc primii corabia iar capitanul ultimul. Avem noi oare capitan?

ei pe 07 Iunie 2016, 13:48
#29
Capitanul...
...paraseste ultimul corabia.Va blesteama Bratienii.Continuati razboiul.Vin parlamentarele.Puteti face politica mare.Mai uitati-va si in jur.Multi confidenti sunt expirati: dnii Necea,Baciu,Ion Petre,Ene,Iulica Vilcea etc nu au auzit in viata lor de liberalism.V-ati inconjurat de frustrati ejectati(Vanghelie ar fi zis ejaculati)de la alte partide.Respirati adinc,meditati la greselile facute si continuati razboiul
dghdhg pe 07 Iunie 2016, 09:17
#28
pt dl cracea
iar te retragi?asa ai spus s acum 4 ani.nu ai cuvant.toti sunteti niste hoti
MORICA pe 07 Iunie 2016, 00:44
#27
SA VAZUT DE MULT
Domnilor era vizibil ca tot asta iese primar si lumea a fost si hoata a vandut iluzii iar retelele de socializare au lucrat aici sa castigat exact ca si aia cu diaspora....

a avut efectul bumerangului ..la prezidentiale sa castigat tot cu retelele de socializare ..sau smecherit acum lumea stie de acasa care cu cine este se fac sondaje se trimit mesaje...etc lumea nu a fost proasta nu a fost bine informata asta e....
franchestain pe 06 Iunie 2016, 23:17
#26
ai noroc frate Nastantine ca iam promis lu fratele popa Ilarie
ca nu mai iau pe nimenean cîrnat pîna sîmbata dimineata petru gramatica corecta,da de sîmbatan colo daca cumva te mai manînca colonu,te iau în cîrnat original Panasonic frate.Pîna tuncea fati încalzirea sa nu zici cumva dupa ceia ca team luat pe neveu or cam fost pîrnaias si nu team avertizat.

Gramatica corecta or nu,îs convins cai înteles perfect mesajele mele de pînacus frate nou ca comentator pe saitu asta bestial frate care ma descoperisi acus cînd io depasi 4 ani de cînd potez comentari pacilea sis satul de gramatica corecta ca broasca testoasa de fuga.Mare baftos mai esti ca ma prinsesi sin toane bune si sub juraminte frate,Amin!
eu pe 06 Iunie 2016, 22:51
#25
pt.extraordinar!
Penibili sunt PSD-isti tai ajunsi in "rahat"pana la gat! Dar vezi ca nu mai este mult pana va inecati!!!!! Mai furati mult????? Macar,sa fiti cinstiti nu javre ca poluati prea mult societatea!!!!!
alegator pe 06 Iunie 2016, 21:58
#24
Nici o pierdere!
De mult trebuia Cracea sa se retraga din politica.
nastratin pe 06 Iunie 2016, 20:48
#23
franchestain
cand ai fost copil ti-a ascuns mata-marea cartile dar tu,se pare, le-ai gasit abia acum dar cu multe,foarte multe pagini lipsa.....abtinete sa mai scrii...franchestain !!!!
Odaianul pe 06 Iunie 2016, 20:31
#22
Retragere
Nu le faceti jocul domnule Cracea ! Peste 4000 de oameni va iubesc !
un cetatean pe 06 Iunie 2016, 20:08
#21
o replică...
Claudiu Crăcea. Candidatul PNL-ului actual, partid provenit din scindarea PNL fuzionat cu restul din scindarea PDL. PDL, provenit din PD,fuzionat cu o altă ruptura din PNL. PD,provenit din scindarea PDSR... PDSR din care au făcut parte Roman, Bădescu, Berceanu si alti,,iluștri" politicieni de dreapta. Chipurile... Nu am nimic cu dv domnule Crăcea, dar cred că v-ati ales greșit partidul. Mare parte din politicienii PNL, au făcut parte din predecesorul PDSR. Deci hoția roșie. Cred că aveți șanse mai mari ca independent. PNL e pătat de PDL(fost PD rupt din PDSR). Aceiași hoți la nivel înalt,aceleasi apucături,alta,,culoare politică". Vax albina... Dacă ești un om corect cum spun unii, candidează ca independent nu te mai mânji cu mizeria partidelor.Toate partidele sunt la fel.
Florin pe 06 Iunie 2016, 19:47
#20
pt. "eu" (nr. 14)
Bai,tu esti dus cu capul rau de tot ! Ce legatura are poza lui Cracea,cu faptul ca locuieste in Turnu ? Eu am fost la Viena, Londra, Paris, Berlin, si mi-am facut poze peste tot,chiar daca am domiciliul in Turnu Magurele. Ai mintea rosie, de PSD-ist.
un turnean pe 06 Iunie 2016, 19:43
#19
C u r v e l e PSD-ului
Ivan si Belu, c u r v e l e traditionale ale PSD-ului,cu care vor face alianta,nu au vrut decat sa apuce un post de consilier. Ivan a reusit,dar Fane Belu,a luat-o in brate.
Geo pe 06 Iunie 2016, 19:39
#18
Cu parere de rau
Imi pare foarte rau de ceea ce se intampla in orasul meu natal: gropi, mizerie, zero loc*ri de munca, s.a.m.d. De cand ma stiu, PSD-ul a fost la putere in oras si nu am vazut niciun lucru bun, niciun lucru prosper, absolut nimic pozitiv, copiii abia asteapta sa termina liceul si sa plece din Turnu. Si ce fac turnenii nostri? Voteaza tot PSD-ul! De ce oameni, buni? Nu e de ajuns ce s-a intamplat pana acum? Cate dovezi va trebuie sa va dati seama ca acesti indivizi isi cauta propriul interes, nu pe cel al cetateanului? Sincer, imi pare rau sa o spun, dar ne meritam soarta. Inconstienta asta o sa ne coste.
eu pe 06 Iunie 2016, 18:33
#17
pt.eu!
Erau presa multe gropi in Turnu-Magurele(si se scrie cu litere mari)!!!! Dar oricum,....scoala nu presa se mai facendo pe la Turnu-Magurele ca nu presa ii mai intereseaza pe elevi sa invete sa scrie,PE aici prin zona nu trebuie sa sti sa scri sa fi ales in functii daca esti "papagal",......vei avea un viitor "stralucit"!!!!!
eu pe 06 Iunie 2016, 18:26
#16
pt.eu!
Ca sa mori tu de ciuda! Ia stai tu cu sapa in mana,...ca pana la urma tot o sa "frecati druga",.....PSD-isti lingai!!!!
Extraordinar. pe 06 Iunie 2016, 18:22
#15
La revedere, goodbye, au revoir !
Sunteti penibili cu totii frustratilor.

LOL LOL
eu pe 06 Iunie 2016, 15:51
#14
poza in ce oras este facuta
face poza in alt oras, si vrea sa fie primarul orasului tr magurele, de ce na facut poza pe mosia care a vinduto in turnu, cu sapa in mina .
franchestain pe 06 Iunie 2016, 15:48
#13
petru primu contraPSDisto-comunist dupa mine,adica lu fratele Cracea
nai cu cine frate si nici petru cine ca cum vam zis mai demult Telermanu ncepe cu T de la tînpit,tont,tolomac,tontoman,tuga saltele tot pacolo,asa cum îi majoritatea telermanenilor,adica cam toti vii morti,fanatici penali PSDisti.

Nu stiu dacai stat la Roma si la Paris frate sauzi cum suntem petru talentosi de francezi si macaronari de italieni,adica ciori manglitoare,asa ne considera pe noi Români,ciori si oti pe deasupra.Apoi ca cam are dreptate ca uite frate ca cîstigara iara otii PSDisti si cine voteaza cu otii??? tot otii binenteles.Adica talentosi si macaronari si tot ocidentu nea vazut cum suntem în majoritate:popor majoritar de oti.Satuncea cum sa nu cîstige otii PSDisti cînd ot pe ot salege?

Traesteti frate Cracea viata linistit or daca nu,ai sa ne mutam pîn Moldova frate ca mai repedei convingem pale mafoame sa trînteasca otii PSDisti decît pe tînpiti din Telerman.

Îmi pare rau ca nam putut face mai mult petru duneavoastra.Sa va lumineze Dumnezeu cai besna mare pacolo.Amin!
Ilie de la scularie pe 06 Iunie 2016, 15:27
#12
@Marius
Scatofagule, PSD n-a castigat Romania, ci doar in zonele traditionale. In Ardeal si-a furat-o cu chiote. Nu mai manca cacat aiurea.
votant pe 06 Iunie 2016, 14:44
#11
vot
Domnile Cracea nu le faceti jocu ca, consilier si cu echipa voastra macar datile gura si nu cedati.Sa vedem echipa lui Ivan si Manea c*rvele cui sunt ? Cu cine se aliaza ei ?
LEONIDAS pe 06 Iunie 2016, 14:40
#10
Din ce perf. are PNL la nivel national
Era de asteptat esecul dnului Cracea..Astia care insulta turnenii pt. cum au ales le spun -VOX POPULI VOX DEI..!.Ca sa va traduc redusi mintali si prosti fara educatie sint cei care insulta alegatorii ca au votat intr-un fel sau altul..!Ce scor a avut Perdoiu-PNL la Buc*resti?..11%..?hai sa-i injuram si sa-i facem prosti pe buc*resteni ca nu l-au votat pe petarda asta ssassita de Perdoiu..! nu ? Ca era si vreun,,mare om politic''..!Oamenii se uita si din partea carui partid vii la locale-din partea cui a lu' Ghorghiu si Bulldogu'..aha pai nu-i inghitim de loc p'astia!, ce facem? votam contra candidatului lor la locale-care cine era ?..Cracea..Imi pare rau de el ca parea un om bun,dar asta e politica (o cu**a..)
X pe 06 Iunie 2016, 14:39
#9
Nu ne dezamagiti!
Retragerea dvs ar fi o mare dezamagire pentru miile de turneni care au avut incredere in dvs si v-au dat votul. Va rugam sa nu dezamagiti si sa luptati in continuare pentru binele acestui oras, chiar si din opozitie.
un magurean suntem condusi de slugi a la dreagnea pe 06 Iunie 2016, 14:02
#8
ziua în care un om putea revoluțiunea orasul
ziua de duminică va rămîne în analele istoriei orasului ca ziua în care orasul a pierdut oportunitatea de dezvoltare ceonomică si industrială de către un om care a vrut să facă ceva ni nu a fost ajutat si au ajutat j**urile psd si a întors orasul în epoca de piatră condusă de tărlani psd

nastratin pe 06 Iunie 2016, 13:59
#7
asa-i
marius are dreptate,de minciuni,ipocrizie si alte rele suntem satui,ne serveste psd-ul din plin,ai venit tu cracea cu acelasi meniu ....nu,nu merge
Marius pe 06 Iunie 2016, 13:36
#6
se putea mai bine
Salut !

credeam ca va retrageti din cauza indigestiei cauzate de mancarea de rahat pe acest site, nu din cauza ca ati pierdut alegerile...

Si ca sa imi intelegeti apartenenta politica : faptul ca PSD-u a castigat in Romania spune multe..doar nu va asteptati ca Turnu Magurele sa fie diferit, votantii PSD sunt ori profitori, ori idioti.



Toate bune !
Florin B. pe 06 Iunie 2016, 12:43
#5
Gata,s-a stins lumina pentru încă 4 ani !
De mâine, o luați ușurel, cu sapele si tarnacoapele după,,FER,,.
Dan Turneanu pe 06 Iunie 2016, 12:35
#4
UNUI OM, NUMIT CLAUDIU CRACEA
Domnule Cracea,un om cu asemenea onoare ca dvs., rar mi-a fost dat sa intalnesc. Ati spus inainte de inceperea campaniei electorale ca,daca nu veti castiga alegerile pentru functia de primar,va retrageti din politica.Sunteti intr-adevar un OM cu demnitate. OM,in adevaratul sens al cuvantului. Tin minte ca penalii Dragnea si Ponta,spuneau ca daca vor fi implicati in activitati care se vor finaliza cu procese,isi vor da demisia.Dar acest lucru nu s-a intamplat,ei tin in continuare cu dintii de ciolan.
tunetul pe 06 Iunie 2016, 12:12
#3
CU PARERE DE RAU
IN anul de gratie 89 am crezut in principiile democratiei reale,am tot cautat sa inteleg politica si avantajele create de pe urma acesteia .Nimic nu este democratic,exista un cumul de interese doar pentru clasa politica si nimic mai mult.CRED ca avenit timpul sa va retrageti,nu merita acest zbucim sufletesc,va puneti sanatatea in joc si nelinistea familiei.Afost,sa dus viata merge inainte .Orasul a pierdut o idee de a crea loc*ri de munca si un viitor mai bun.PACAT .Cu parere de rau un om care a sustinut cauza cum a stiut el mai bine .
Tanar onest pe 06 Iunie 2016, 12:10
#2
Nu ne faceti sa ne pierdem orice speranta de mai bine a acestui oras!
O asemenea decizie nu trebuie luata sub imperiul emotiilor si dezamagirii cauzate de pierderea acestei lupte.

Turnu Magurele are nevoie de oameni ca dvs in continuare!

Toti oamenii cu capul pe umeri si neinteresati politic v-au votat. Dar din pacate nu constituie ei majoritatea in acest oras.
Mihaela pe 06 Iunie 2016, 12:05
#1
Va meritati soarta
Imi pare foarte rau, Domnul Claudiu ca ati pierdut batalia. Rusine turnenilor ..isi merita soarta.. merita sa traiasca in saracie si in gropi .Prea multa lume proasta..redusa mintal in Turnu Magurele din pacate..si din cauza lor au de suferit si restul .Pacat! shut eye sick sick
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.