Rezultate sondaj Primaria Turnu Magurele.

02 Iunie 2016, 13:52 | 5043 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Rezultate sondaj Primaria Turnu Magurele.

Sondajul de pe turnucustiri.ro s-a incheiat cu urmatoarele rezultate: 

1. Claudiu Cracea - 45,19% - 723 voturi

2. Danut Cuclea - 23,06% - 369 voturi

3. Manea Tudor - 21,81% - 349 voturi

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
pardon pe 10 Iunie 2016, 14:47
#18
echipa cea mai tare
Cum să câştige Cracea primaria din Turnu cu astfel de oameni pe linga el. Numai pensionari gen Bîciu şi veterinaru ăla moş Florea, ejectaţi politic de prin psd şi pp-dd (Necea şi Minu Ene), lingăi gen Păunescu şi Colonelu din Odaia (Stuparu), de doamne "telectuale" gen Mohora Steluţa, de aşa zişi jurişti care citesc legea pe sărite şi de la sfârşit către început, gen Ragabeja, etc. Ai pierdut alegerile pe mâna ta, ai făcut o campanie proastă doar în loc*rile mărginaşe şi sărace pt. că ai avut sfătuitori proşti şi care au avut interese materiale. În centrul oraşului nu ai pătruns aproape deloc, ori lumea asta aştepta de la tine.
voicu pe 06 Iunie 2016, 07:57
#17
Sondaj real
Auzi mancatias gura cracea 45%. Pai ceai facut ma nene ai inc*rcat numele candidatilor. Il trec*rati pe cracea cu 45 % şi în realitate fuseră procentele lu cuclea alea? Inseamna ca au votat doar oamenii lu cracea aicea. Iar oamenii psd nu citesc ma nene ma saitu asta de 2 lei, care site ma nene ma am auzit ca incepand cu 7 iunie intra in revizie tehnica. Nu se stie inca pentru ce perioada de timp. Eu sper ca nelimitat. Asa cum da aia de la digi minute in orice retea ma nene ma.
flavius pe 04 Iunie 2016, 21:14
#16
adevarat sau nu?
Este adevarat ce scrie pe facebook dl inginer Dragos Zinca ???? Nu se poate asa ceva nu credeam
VOTANT CIC pe 04 Iunie 2016, 16:07
#15
NU VOTAM CONSILIERI PSD
PENTRU CA NU ATI STIUT SA VA ORIENTATI ..ATI PIERDUT MA CU UNI OAMENI CARE NU CRED CA NOI TURNENI AVEM RESPECT FATA DE EI ...INTERESATIVA DE TOTI CONSILIERII SI APOI SA VEDETI DE CE NU VOTAM CONSILIERI PSD ....SUNTEM COMBINATUL CHIMIC CARE NU VOTAM PENTRU ACESTI CONSILIERI ...ATI PIERDUT DATORITA LOR...........LA CATI OAMENI AVETI ..PUTEATI SA VA INTERESATI CINE MERITA SA VA STEA APROAPE DOMNULE PRIMAR....PACAT
ela pe 04 Iunie 2016, 12:01
#14
piticu
hai cracea strada kogalniceanu e cu dv cu toti ti**niii

Costin Negulescu. pe 04 Iunie 2016, 06:35
#13
Apel vibrant.
Dragi cetateni alegatori, prieteni sau tovarasi- sau cum va considerati- domnilor, doamnelor, domnisoarelor, tineri si tinere care ati implinit 18 ani: IESITI MAINE CU TOTII LA VOT, SA ARATAM TARII CA, DACA NU VOM REUSI SA ALEGEM PE CEI MAI BUNI, CARE SA SCHIMBE CURSUL ISTORIEI ACESTUI ORAS, MACAR DOVEDIM CA AVEM O CONSTIINTA CIVICA! DACA VOM GRESI, SA STIM CA AM GRESIT DATORITA ORIENTARII NOASTRE GRESITE, NU LASITATII NOASTRE CA AM STAT ACASA SI AM CLEVETIT. DACA CEI CE NE VOR CONDUCE DUPA ALEGERI SE VOR DOVEDI NISTE IPOTENTI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, SA LE ACORDAM O PERIOADA DE INCERCARE DE 6 LUNI SI DACA NU EXISTA SEMNE CA MERG PE DRUMUL BUN, SA IESIM IN STRADA SI SA-I OBLIGAM SA PLECE SI SA ALEGEM ALTII. DUPA O ASEMENEA LECTIE, SA VEDEM DACA VA MAI INDRAZNI VREUN IMPOSTOR SA CANDIDEZE!? EU NU VA INDEMN SA IESITI LA VOT,SI SA VOTATI PE CINEVA ANUME, CI SA VOTATI DUPA CREDINTA VOASTRA, SAU SA NU VOTATI PE NIMENI!!!DOAMNE, OCROTESTE-I PE ROMANI SI DA-LE MINTEA CEA DE PE URMA!AMIN
Costin Negulescu. pe 03 Iunie 2016, 17:52
#12
Dlui ilie de la scularie.
Simt nevoia sa revin, desi putin ma intereseaza ce crezi mata despre mine. Nu sunt raspandacul nimanui, nu pierd si nu castig nimic daca va fi sau nu va fi Cuclea sau Cracea Primar. STIIND STAREA DE SPIRIT A UNEI BUNE PARTI A ALEGATORILOR SI-N SPECIAL A TINERILOR, EU AM RECOMANDAT CU TOATA TARIA SI AM ARGUMENTAT SA SE DUCA LA VOT- DACA SE POATE 95% !-SI DACA NU AU INCREDERE IN NIMENI, SA NU INTRODUCA BULETINUL NESTAMPILAT IN URNA, INTRUCAT CEI DIN COMISIE POT STAMPILA UNDE VOR EI( CORUPTIE SI TRADARI SUNT DESTULE) CI SA PUNA STAMPILA IN AFARA CHENARULUI, IN ACEST FEL BULETINUL SE ANULEAZA. MULTORA VI SE PARE CA SUNT DIVERSIONIST, DAR AS FI SATISFACUT DACA LA O PREZENTA LA VOT DE 95%, SA FIE ANULATE 70% DIN BULETINE. NUMAI ASA I-AM INVATA MINTE SA NU SE MAI INGHESUIE LA PLACINTE TOTI INCOMPETENTII!
Costin Negulescu. pe 03 Iunie 2016, 13:08
#11
Dlui ilie de la scularie.
Ma uimeste faptul ca mata comentezi un comentariu al meu care a fost.....cenzurat!!( nepublicat) Ce sa mai inteleaga ceilalti cititori???
Ilie de la sculărie pe 03 Iunie 2016, 07:28
#10
@Costin Negulescu
Credeși cu adevărat că acesta este fenomenul sau dorești ca asta să se întâmple? Am suficiente argumente să vă contrazic, dar n-o s-o fac. Realitatea momentului vă va convinge că v-ați înșelat. Rămâne de văzut dacă o să și vă placă asta. Eu cred că nu. Ceva îmi spune că sunteți un răspândac PSD-ist, venit aici cu misiunea clară de a inocula o stare de fapt foarte dăunătoare - absenteismul electoral, care coroborat cu trendul dezastruos al PSD și Cuclea relevă imaginea clară a panicii din sediul PSD local. N-o faceți direct, pentru că asta este infracțiune, ci persuasiv, însă ușor de citit pentru unii cu creierul la purtător. Hai să vedem ce va fi pe 6 iunie, și dacă iese prost pentru Crăcea, eu îmi voi face mea culpa. Dacă iese Crăcea..... aștept niște scuze și de la dvs, și de la cei din spatele dvs.
EU pe 03 Iunie 2016, 00:30
#9
HAI CLAUDIU CRACEA !
JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!!
Sondaj alandala pe 02 Iunie 2016, 22:37
#8
Nu este bun
Sa lasam gluma. Pe 5 iunie daca se adevereste ca acest sondaj nu este bun, ce se imtampla cu cei care au realizat acest sondaj?
Hd pe 02 Iunie 2016, 22:34
#7
Vvf
Ba da nu ar iesi Murex!!!
miki pe 02 Iunie 2016, 20:45
#6
adevarul gol golut
INTRADEVAR ESTE NEVOIE DE SCHIMBARE,PREA MULTI SAU STRINS PE LINGA PRIMAR SI CAM INCEPUSE SA PROFITE,CRACEA FA PUTINA ORDINE SI PRIN PRIMARIE SI INCEARCA SA FACI CEVA PENTRU ORAS,MULT SUCCES SI NU UITA CA CETATENII ORASULUI TEA FACUT CEEA CE VEI FI. ECHIPA DE CONSILIERI NU O AI PREA BUNA DAR POATE DIN RESPECT PENTRU DUMNEATA VA INCERCA SA FIE OAMENI DE NADEJDE PENTRU TOTI LOCUITORII NU NUMAI PENTRU SALARIUL DE CONSILIER .
Costin Negulescu. pe 02 Iunie 2016, 17:39
#5
DEZASTRU- ( cu litere mari)
Mai fratilor, daca vor iesi la vot 2-3000 de alegatori e treaba tare cotoioasa, castigatorul nu poate fi pus nici macar responsabilul cimitirului, EL NU VA FI LEGITIM!! Facand exceptie de tampenia lui itu, va spun CU TOATA SERIOZITATEA CA GENERATIA DE TINERI CARE VOTEAZA PRIMA DATA este hotarata SA NU VOTEZE PE NICI UNUL, CI SA STAMPILEZE BULETINUL DE VOT INCORECT.Voi nu vedeti cati acceseaza acest site si cat de putini comenteaza, PENTRU CA EI NU CRED IN NIMENI.
Ilie de la scularie pe 02 Iunie 2016, 16:56
#4
Rezonabil
Cred că totși se cam exagerează scorul lui Crăcea. Totuși cred că va câștiga. Are toate atuurile de partea sa. Să vedem dacă și consilierii vor ține pasul.

un magurean pe 02 Iunie 2016, 15:58
#3
votînd psd votam stagnarea
psd un clan mafiot,clanul celor care au distrus orasul,celor ce nu-intresază de pop**ația turnu magurele,psd electoratul lor este pensionari si bugetari ,tineri din turnu magrele la alegerile de duminică trimete-ți psd la plimbare că sunt obosiți .Votînd psd votati plecarea voastră la buc*resti sau altă parte ,votati men crăcea,omul care ne dă speranță vă mulțumesc
itu pe 02 Iunie 2016, 14:18
#2
nerelevant
Cred ca sondajul este nerelevant, peste 70% din votantii PSD nu vor fi capabili vreodata sa utilizeze un PC. Ramane de vazut ce se va intampla la urne.
cat d bou sa fii pe 02 Iunie 2016, 13:59
#1
sa votezi iar psd...
In orasu ala ucis d ei (dragnea, mohanu cuclea) mortii lor d lichele nenorocite...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.