Claudiu Cracea il invita pe Danut Cuclea la o dezbatere televizata.

25 Mai 2016, 17:14 | 3473 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea il invita pe Danut Cuclea la o dezbatere televizata.

Lumeee, lumeeee! Mare anunt, mare!

"Miercuri (niciodata), 25.05.2016, incepand cu orele 19.00 (atunci sunt numai reclame), la Mediasud TV, emisiune electorala (fara moderator, fara invitati), de prezentare a candidatului la functia de primar Danut Cuclea"!
Domnu' Cuclea, nu mai mintiti oamenii ca se uita degeaba!
Nu o sa fiti prezent, va rula, probabil, vreun spot cu "maretele" impliniri din ultimii trei ani.

Anunt pe bune acum:

VA ASTEPT PE DATA DE 31.05.2016, la Mediasud TV, incepand cu orele 21.00, atunci cand, cu adevarat, sunt invitati candidatii din Turnu Magurele la functia de primar! Va astept, domnule Cuclea! Fiti barbat, ce Dumnezeu...

Aveti in poza atasata un print screen, cu comentariul meu, facut pe pagina PSD Turnu Magurele, inainte de a fi sters de postacul PSD! (te salut,Tibi, "prietene"!)

Si aveti grija, domnule Cuclea!
Ma gandesc strict la sanatatea dumneavoastra: atunci cand minciuna devine obisnuinta, ea se poate transforma intr-o boala grea.
Se numeste mitomanie!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Cracea Claudiu Daniel pe 29 Mai 2016, 01:15
#9
Participare
Pe 31 mai 2016 voi fi in fata sediului Mediasud TV, sa-l astept pe domnul Cuclea . Daca nu va venii, nu voi participa la emisiune . Sunt sigur ca fustele domnului Dragnea sunt prea stramte pentru ca domnul Cuclea sa poata scoate macar capul. Cu cetatenii din Turnu Magurele am dezbatut, pe larg, problemele orasului si solutiile la care ma gandesc. Domnul Manea poate sa spuna si singur ce are de gand sa faca pentru ei.
Magurean pe 28 Mai 2016, 13:22
#8
Cuclea este pus de dragnea
Cuclea nu are nici o autoritate in a lua decizii.face ce ii dicteaza tătuțu (liviu dragnea)

Oricum Psd sau mai bine zis mafia, au pierdut alegerile la Turnu.

Mult succes domnul primar Cracea
cetateanul turmentat pe 26 Mai 2016, 20:56
#7
pe ei!
Cica azi,in comuna Olteanca do'nsoara Catalina Stefanescu(deputat psd) a fost huiduita in timp ce era cu alaiul psd-ist! Hai ca se poate! Oamenii incep sa se dezghete din ciuma rosie,febra galbena si alte partide(citeste gasti d-astea!)Pe ei ca au distrus tara...mama lor de parlamentari...! shock big surprise
Nelu pe 26 Mai 2016, 17:54
#6
pt. nr. 4
Aveţi dreptate ! Discuţiile despre c*rve şi beţii,sunt specifice lui Cuclea şi PSD-iştilor. Însă aş vrea să fiţi convins de un lucru : la o astfel de întrunire,nu-l veţi găsi niciodată pe Claudiu Crăcea. Poate,pe Ionela,pe criminalul Simionescu,pe c u r v a r u l Mitroi,pe veşnicul ameţit Cone..... Asta e gaşca de borfaşi care gravitează în jurul lui Cuclea. Cine le mai acordă ăstora încredere ?
Manea Tudor pe 26 Mai 2016, 17:25
#5
Invitatie
Desi inaltimea la care este ridicat in sondaje i-ar permite d-lui Cracea sa stea acasa la televizor CU O PUNGA DE POPCORN in fata (plagiat cu aproximatie din dl. Ponta )acesta se vrea si intr-un studiou de televiziune.Dar nu oricum si nici cu oricine si se joaca de-a invitatia adresata d-lui Cuclea.

D-lor candidati la Primaria Turnu Magurele, va invit,prin intermediul reporterilor Media Sud,sa stabilim o intalnire pentru ultima saptamana de campanie unde ne putem sustine ideile si promisiunile cu argumente.
Camasarii pe 26 Mai 2016, 13:05
#4
Postaciu
Hai baieti !Intrati si comentai despre lasitatea lui Cuclea. Baiatul asta nu va venii la nicio intalnire cu Cracea . Daca discutia ar fi despre c*rve si betii ar participa si Cuclea.
VIVI pe 25 Mai 2016, 19:17
#3
CUCLEA vrea să ne spună ceva ???
Eu știu că un primar trebuie să facă ceva,nu să mai promită după un mandat în care nu a făcut nimic.Cine mai crede minciunile spuse de PSD.Apar odată la 4 ani și se miră ce să mai promită,cu ce invenții să păcălească pe cetățeni.Nu-i mai credeți că și peste 4 ani,lucrurile vor sta lafel,iar orașul va fi neschimbat.
NAŞ ' PROCO pe 25 Mai 2016, 18:09
#2
FINUL CUCLEA
Şi dacă vine Cuclea la emisiune,ce să spună ? Că n-a creat niciun loc de muncă în Turnu,că n-a adus niciun investitor,că a minţit alături de Dragnea şi Mohanu că face Parc industrial,iar acum zice că el nu minte ca Mohanu.Să spună despre proasta calitate a drumurilor din oraş,să dea socoteală pentru cum a tocat banii turnenilor şi cum a acordat contractele prietenilor PSD-işti .... Are multe bube Cuclea,nu cred că are c*raj,să vină la întâlnirea cu toţi candidaţii la funcţia de primar din Turnu Măgurele.
un magurean pe 25 Mai 2016, 18:01
#1
d-le primar o confruntare cu d-le crăcea aveți c*raj
d-le actual primar dacă sunteți barbat adevarat si nu vă este frică de competiție eu ca cetățean al acestei urbe doresc o confruntare a dumneavoastră cu d-le candidat la primarie crăcea mediatizată cel mai bun sa cîstiga,o confruntare de ideii ca doi adversari politici nu strică, bine înțeles dăcă nu vă este frică de conc*rență excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.