Vești proaste pentru corupti: Ce pregătește Laura Codruța Kovesi.

04 Februarie 2016, 10:02 | 2873 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Laura Codruța Kovesi.

DNA nu slăbește ritmul reținerilor și dosarelor penale nici în 2016! Însă, veștile sunt și mai proaste pentru cei certați cu legea. Laura Codruța Kovesi face angajări masive la DNA.

CSM a publicat lista posturilor libere din parchete și instanțe. La marile parchete, cel mai mic grad de ocupare este la Direcția Națională Anticoruptie (DNA), cu 80% la procurori cu functie de conducere si procurori functii de execuție.

La ,,șefi”, din 42 de posturi sunt vacante 15 , iar alte 24 sunt la procurori pe posturi de execuție. La Parchetul de pe langă Inalta Curte si la DIICOT, gradele de ocupare sunt 95, respectiv 87 la sută.

sursa: stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Yannick Noah pe 04 Februarie 2016, 20:20
#3
POSDRU_sansa a doua
DNA, la ISJ, se imfuleca bani cu polonicul in alexandria si nu numai, cu carciatura de program Sansa A Doua (Spahaga a Doua), zero ore facute, pesedeii la catedra!!!!Bani europeni ciorditi!
Un penal pe 04 Februarie 2016, 17:11
#2
Tanti Codruta
Toate bune si frumoase dar de ce Codruta a trebuit sa astepte zece ani s-o trimita pe Nutzy la Beciul Domnesc? Adica fix mandatele lui Basescu? Mama ei de justitiune, ca impartiala e....
Barbu Vatasescu pe 04 Februarie 2016, 13:17
#1
Program NON-STOP la DNA,daca se poate
Hai ca e mult de lucru!Deci,ce sa intelegem,ca urmeaza DOSARUL TELDRUM.IAR PROCURORUL GENERAL CEL NOU,SA DEA DRUMUL DOSARULUI CU EVAZIUNEA FISCALA LA HOTEL TURRIS(Dosar Nr.6311/2/2012).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.