USR a depus 350.000 de semnături pentru alegerile parlamentare. Nicuşor Dan va candida la Cameră.

22 Octombrie 2016, 10:25 | 2346 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
USR a depus 350.000 de semnături pentru alegerile parlamentare. Nicuşor Dan va candida la Cameră.

Uniunea Salvaţi România a depus la Biroul Electoral Central 350.000 de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat că, probabil, va candida pentru Camera Deputaţilor, informează News.ro.

După depunerea semnăturilor, Nicuşor Dan a declarat că a venit la BEC cu 350.000 de semnături, din care 130.000 strânse în ultimele trei zile.

”Vrem să mulţumim oamenilor care au semnat pentru noi. Am strâns semnăturile astea pe bune. Vrem să mulţumim oamenilor care au strâns semnăturile pentru noi. Au fost câteva mii de oameni care, din proprie iniţiativă, au mers la colegii lor, la rudele lor şi ne-au adus 10, 80, 50 de semnături. Nu o să uităm că, prin efortul lor, putem să propunem listele pentru alegerile parlamentare'', a spus Nicuşor Dan, care a acuzat unele ''obstacole puse de autorităţile locale''.

Întrebat dacă el va candida la alegerile parlamentare, Nicuşor Dan a spus că ''foarte probabil'' va candida pentru un post de deputat în Capitală.

sursa: romanialibera.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Andrei Munteanu pe 22 Octombrie 2016, 23:26
#5
pentru E ori e
Tu nu,,riști votul,,pentru...bla,bla,bla,dar pentru Dragnea,Mohanu,Simionescu,Miki Șpagă,Negoiță ori Stefăneasca ți l-ai riscat de cateva ori.E,uite eu de exemplu,mi-aș dori să fiu condus de catre un neamț,francez,și chiar de un american.Sau,măcar de unul care n-a trecut pe la DNA.
Cetățean pe 22 Octombrie 2016, 16:50
#4
Merita o sansa
Anul acesta,cam prin aprilie,tov.dragnea a fost la Sibiu(probabil în vizită de lucru-indoctrinare) iar acolo i-a scăpat porumbelul din gură spunând ceva la genul"aveți o sută de străzi neasfaltate,nu vreau să văd așa ceva în România".Nu este gluma! Omul care a dus Teleormanul pe ultimul loc în topul economic al țării cu buna stiinta--fiindca prostii si săracii sunt masa de manevra-are tupeul nesimțit să-i certe pe altii la ei acasă!Asta vrem să votăm în continuare?Masa lor de votare nu poate fi influențată (ghiciți de ce),dar măcar cei care s-au abținut până acum de la vot(poate pe bună dreptate,caci nici liberalii nu zboară departe ca metehne decât psd) ar trebui să vină să încerce măcar a treia variantă.Nu țin partea la nici un USR,nu stiu nici un nume la nivel județean,dar când nu mai este nimic de pierdut ce poate fi mai rău?Părerea mea, vorba cuiva,nu-i zic cine.
e pe 22 Octombrie 2016, 15:19
#3
pt Munteanu Andrei
Si eu as vrea politicieni noi, dar acestia sa fie selectati dintre romani, persoane pe care sa le cunoastem si care s-au remarcat pana acum prin reusitele lor in Romania.

Eu nu risc sa acord votul meu unor persoane pe care le vad pur si simplu picate ca din cer, bagate la inaintare de nu-stiu-cine, fara sa cunoastem intentiile lor reale in privinta tarii noastre.
E pe 22 Octombrie 2016, 11:41
#2
Cine este pe listele lor?
In afara de el, Clotilde Armand si cei din diaspora, mai au si alti candidati? De exemplu, prin judete?
Munteanu Andrei pe 22 Octombrie 2016, 11:18
#1
Sa dam o sansa acestui partid
Sunt sigur ca voi avea si contestatari pentru aceasta postare.Dar intreb,ce facem,mergem in continuare cu acesti penali din PSD si PNL?Hai sa avem c*rajul si sa schimbam ceva,sa venim cu oameni noi care nu au mai fost asociati sau prin partide cu penali,si care nu au facut nimic pentru cetateni si comunitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.