Uniunea Salvati Romania a strans 200.000 de semnaturi.

19 Octombrie 2016, 10:06 | 2891 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Uniunea Salvati Romania a strans 200.000 de semnaturi.

In aceasta dupa-amiaza(17.10.2016) am ajuns la 200.000 de semnaturi in sediu. MULTUMESC tuturor celor care au semnat si mai ales tuturor celor care au strans semnaturi pentru noi.

Pentru siguranta, va rog sa mai strangem inca 20.000, pentru a evita orice risc la Biroul Electoral Central. Va rog sa continuam sa strangem pana miercuri, iar toate semnaturile pe care le-ati strans sau le veti strange sa fie trimise miercuri ca sa ne ajunga joi. Vineri le vom depune la Biroul Electoral Central.
Va promitem ca ne vom lupta in Parlament ca niciodata sa nu mai fie nevoie de sute de mii de semnaturi pentru candidaturi. Chiar daca, prin dumneavoastra, am reusit sa strangem semnaturile de data asta, ne vom lupta ca accesul cetatenilor la viata publica sa nu mai fie ingradit prin astfel de masuri.

sursa: pagina de facebook Nicusor Dan

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
E pe 21 Octombrie 2016, 12:37
#7
Fiti seriosi!
Dupa declaratia lui Iohanis de ieri prin care i-a facut fanatici religiosi pe cei care sustin familia compusa din barbat si femeie, si-au pierdut votantii crestini atat el, cat si partidele sustinute de el. Or sa-i mai voteze doar homosexualii si alti dezaxati.
USERISTUL pe 21 Octombrie 2016, 09:22
#6
Votati USR!
Votati USR, sa vedeti ce bine e!!!
. pe 21 Octombrie 2016, 08:49
#5
.
Craceo, esti penibil pana la freza sipana la obrajii operati.
eu pe 19 Octombrie 2016, 16:37
#4
alegeri
Asta este o veste bună, va apărea încă o opțiune de vot.
tot e pe 19 Octombrie 2016, 14:39
#3
Antiromani, anticrestini
Cam asa sta treaba cu astia de la USR: http://www.activenews.ro/stiri-politic/„Salvarea-Romaniei-vine-cu-bata-in-mana-Un-personaj-cu-limbaj-grobian-CONDAMNAT-pentru-discriminare-impotriva-crestinilor-de-catre-CNCD-vicepresedinte-la-USR-Cluj.-Cum-vrea-sa-le-dea-foc-ortodocsilor-in-biserici-colegul-lui-Nicusor-Dan-137361
dan pe 19 Octombrie 2016, 10:52
#2
Sa votam cu capul!
Trebuie sa le cerem parintilor si bunicilor sa voteze pentru copiii si nepotii lor, sa nu se mai lase manip**ati de 2-3 televiziuni de rahat, muribunde, si sa nu se mai lase mituiti de niste penali cu "ne mai da ceva la pensie". Daca PSD va continua tactica asta si nu se transforma in partid de stanga, fara cei ce au facut politica in anii 90 si 00, in doua cicluri electorale dispare. Oricum nu prinde guvernarea in decembrie; n-au cum sa sara de 38%. Viitorul guvern va fi PNL+USR+UDMR+Minoritati+ceva...adunatura. Premier Ciolos!
felix pe 19 Octombrie 2016, 10:30
#1
asa e ordinu?
a venit ordinu pe linia de partid de la tatucu iohanis? sa sustineti usr peste tot in tara. cracea vezi pe cine sustii ca nu mai prinzi un loc in parlament de usr
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.