Guvernul vrea sa reclasifice toate localitatile. Comunele depopulate vor fi unificate. Vezi in ce categorie se plaseaza orasul tau.

18 August 2016, 16:30 | 4484 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Guvernul vrea sa reclasifice toate localitatile.

Ce uneste cinci orase precum Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara? Statutul de “pol regional principal” pe care doar aceste cinci orase il au intr-un proiect cu impact urias asupra organizarii teritoriale: Guvernul propune reclasificarea oraselor in sapte categorii si a comunelor in doua in functie de cativa parametri ce iau in calcul noile realitati sociale. Proiectul promovat de Ministerului Dezvoltarii arata in ce categorii urmeaza sa se inscrie localitatile si prevede ca actualizarea clasificarii se va face la fiecare trei ani. Proiectul prevede o masura cu mare impact social, administrativ si politic: localitatile cu scaderi accentuate de populatie sa fie unificate cu altele din cadrul ariilor functionale, la initiativa autoritatilor locale. Daca pana la finele anului 2025, comunele vizate nu ating anumiti indicatori, ele vor fi unificate cu altele invecinate, la initiativa Guvernului.

Mai mult, aici >> hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
OANA pe 19 August 2016, 10:40
#1
NE UNEȘTE SĂRĂCIA ȘI PROSTIA
ÎN CONDIȚIILE DE ASTĂZI,FELUL ÎN CARE AM FOST CONDUȘI ȘI GRADUL DE INTELIGENȚĂ ȘI PREGĂTIRE,VA FACE CA TURNU MĂGURELE SĂ DEVINĂ O COMUNĂ,SUFICIENT DE MARE,PENTRU A FI CREATE LOCURI DE MUNCĂ PE PĂMÂNTURILE LUI DRAGNEA.HAI,SOMN UȘOR,SAT FĂRĂ CAINI,ȘI CU STĂPÂNI ROȘII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.