CFR Cluj - FC Basel 1-0 (rezumat video). Calificare în grupele Ligii Campionilor!

30 August 2012, 00:04 | 5242 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Kapetanos, imbratisat de coechipieri.

Miercuri seara, la Cluj, s-a desfăşurat meciul retur, contând pentru play-of-ul Ligii Campionilor, dintre echipele CFR Cluj şi FC Basel. Partida, controlată destul de convingator de echipa română, s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru clujeni.

Unicul gol a fost înscris în minutul 20 de grecul Pantelis Kapetanos, care a reluat cu capul o minge centrată excelent de Diego Valente. După gol, tot CFR a avut ocazia să majoreze rezultatul, însă imprecizia lui Sougou a făcut că scorul să rămână neschimbat. În minutu 43, elveţienii au berneficiat de un penalty, executat însă peste poartă de experimentatul Alex Frei. Repriza a doua a fost una monotonă, ocaziile de gol fiind foarte puţine. Una peste alta, calificare meritată a CFR-ului şi o prezenţă ( pentru a treia oară!) în grupele Ligii Campionilor. Tragerea al sorţi pentru grupele L.C va avea loc joi, de la ora 19.00.

Iată rezumatul video al meciului de la Cluj:

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
o pe 30 August 2012, 13:15
#1
u
vedeti ba ca nu merge rezumatul video..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.