Dragnea, rahatule, ești mai rău decât Ponta de acum, mustață epilată brazilian ce ești!

08 Februarie 2016, 12:12 | 2944 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Dragnea, rahatule, ești mai rău decât Ponta de acum, mustață epilată brazilian ce ești!

Eu am niște prieteni în PSD. Mă scuzați. AVEAM niște prieteni, până când au intrat în PSD. Eu spun ”în PSD” și la simpatizanți. Nu există doar ”simpatizant” când ești PSD-ist. PSD-ul e ca nazismul. Nu poți să SIMPATIZEZI și atât. Plm, ești simpatizant nazist, adică ești nazist.

Și nu, nu am încheiat orice relație cu ei pentru că îi consider ticăloși din cauză că ar fi intrat în PSD. Nu, la dracu! Mai am prieteni și-n alte partide. ĂIA sunt ticăloși. Abia ăia, da. Cei de prin alte partide vor și ei să facă un ban, asta e. Îi doare-n paișpe de țară sau de oameni, vor doar să facă niște șpăgi semimuncite. Îi disprețuiesc, dar nu întrerup orice legătură cu ei. Până la un punct, chiar mă amuză.

Dar dacă intri în PSD nu ești nici măcar ticălos. Ești pur și simplu cretin. Băi, prost-prost, prost de ăla cu care nu și-ar trage-o nici o femeie vag inteligentă și nu s-ar afișa nici un bărbat cu un minim respect de sine. Prost pe care nu l-ar mai recunoaște părinții.
Vreți să știți cât de proști sunt pesediștii? Chiar vreți? Sigur?

Bine, păi, pe cine să luăm exemplu? Hmmmm… Hai să zicem Dragnea! Dragnea e șeful PSD. Ce ziceți de mustața aia de șofer de vidanjă? Veți zice: ”da, chiar că, asta e o prostie destul de mare!”. Vă înșelați. Practic, să-și lase mustața de ajutor de vidanjor a fost CEL MAI INTELIGENT lucru pe care Dragnea l-a făcut vreodată, dacă stai să compari cu toate celelalte chestii.
Știți ce-a făcut Dragnea ieri?

Stați! Mai întâi trebuie să vă pun în temă pe cei care nu sunteți. Tema e Gabriel Oprea. Gabi Oprea este cu siguranță personajul nu doar politic, ci de orice natură, care stârnește cea mai mare ură și antipatie în rândul oamenilor cu mai mult de 14 neuroni din țară. Oamenii preferă cancerul lui Oprea, găsesc o pungă de puroi ca fiind mai atrăgătoare și mai charismatică, își petrec ore întregi să lipească poza lui Oprea pe fundul sacului de gunoi, când îl pun în găleată…

Și pe bună dreptate! La dracu, Oprea e analfabet, e jegos, e libidinos, e mincinos, e găunos, e impostor, e mizerabil, e general contrafăcut, e un parvenit care a reușit să se bage în toate guvernările și să capete influență fără să fi fost votat vreodată de nimeni, e tot ce poate avea mai rău o ființă umană, practic e al doilea după Hitler în aproape orice clasament, CU ATÂT MAI MULT ACUM, când tocmai s-a aflat că e urmărit penal doar pentru abuz în serviciu, deși în timpul și din cauza acelui abuz în serviciu a murit un om.

Și ce credeți că face Dragnea? Se pozează stând la o masă cu Oprea. Și nu oricum. Ci semnând o înțelegere electorală. Da, ați citit bine. În momentele astea în care toți tinerii din țara asta au o poftă viscerală să se pișe pe PSD și să distrugă cuibul corupției și-al mizeriilor, Dragnea are nevoie de Oprea ca să câștige alegerile. Așa s-a gândit el c-ar fi bine, să se asocieze cu Oprea.

Deci, cum?

Stați puțin, mă scuzați…

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha, băăăăăăăăăăă, șoferuleeeeeeeee, băăăăăăăăăă, CUM POȚI SĂ FII ATÂT DE PROST, MĂ, IDIOTULE?! La dracu, foștii mei prieteni pesediști care nu știau la ce se folosește peria de WC și se dădeau cu deodorant peste cojoc când ieșeau în oraș ar fi gândit-o pe asta mai bine decât tine!

Muie Dragnea, multă muie, rahatule, ești mai rău decât Ponta de acum, mustață epilată brazilian ce ești!

Mda. Deci cam atât de proști sunt pesediștii. Și dacă ești femeie și ai făcut vreodată sex cu un membru sau un simpatizant PSD, ești mai rău decât el. Serios. Sinucide-te. Iar dacă ești mamă de PSD-ist și n-ai făcut nimic în legătură cu asta, tot așa. Sinucide-te. Sau dacă ești rudă de orice grad cu un PSD-ist și încă vorbiți, iar la fel. Sinucide-te. Știu că tu nu crezi asta acum, dar doar luându-ți propria viață vei fi făcut ceva bun, finalmente. Practic, vei fi un erou. Nu glumesc. Sinucideți-vă!
Pace!

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
si eu stiu pe 13 Februarie 2016, 15:35
#7
furaciune mare din banii statului
Da,asa e,oameni buni! Sa i se confiste averile ! Sunt facute din banii furati de la noi.Teldrulmul si apoi celelalte societati ale lui au inghitit miliarde din tot ce s-a investit in judet dar si in afara lui.S-au alocat bani fara nicio noima,fara nicio nevoie a comunitatii,numai ca sa-i intre lui Dragnea in buzunare.Si,numai el a castigat toate licitatiile!!Ce daca nu sunt pe numele lui,toti stim ca sunt ale lui. Ne-a adus judetul la sapa de lemn!!! Si mai ales Turnu! Sa dea banii furati inapoi,asta vrem inainte de toate!
Ghvug pe 10 Februarie 2016, 08:42
#6
Unde e comentariul nr. 1?
Ce caractere de rahat aveți stimabililor. Vindeți rahat ambalat și nici gura nu va miroase. Sunteți niște viermi. Hai publicați!
clanțăsăidailumă-ta pe 08 Februarie 2016, 22:58
#5
sicelordinpsd
Cam asta este educația si pregătirea postacilor rosii cu creierii spălați de Dragnea.Să vedem ce mai scrieți după ce șefii voștri vor fi separați pentru o perioadă de noi și de societate.
dauclantalapenelacipedelaci pe 08 Februarie 2016, 21:50
#4
clantapenelacilorpedelaci
un articol din kamikaze ! pupatorii de kur unfect basist johannist !MARSSSSSSSSSSSS,scharbelor,ratate,disperate !
Ion Teleagă pe 08 Februarie 2016, 17:19
#3
UN BRAZILIAN LA RAHOVA
Mamă,mamă,cand o intra DNA la TelDrum o să plangă si cainii lui Petrache și pisica trubadurului Mațaev.Parchetul o să aibă multă treabă cu acest politician hoț care a creat o întreagă rețea mafiotă.Toate bunurile și veniturile sunt obținute prin,LICITAȚII TRUCATE ARANJATE PRIN ÎNȚELEGERI POLITICE,FONDURI EUROPENE PRIN INTERPUȘI,EVAZIUNE,într-un cuvant,FURT DIN BANUL PUBLIC.
POWER PLAY pe 08 Februarie 2016, 13:09
#2
DRAGNEA RĂMANE UN ȚĂRAN DE LA GRATIA
CONFISCAREA ÎNTREGII AVERI FĂCUTĂ NUMAI DIN FURAT.CHIAR NU SE SESIZEAZĂ NIMENI ?ARE ZECI DE MILIOANE DE EURO DIN FIRMA TELDRUM,LUCRU PE CARE ÎL STIE TOATA ȚARA,IAR EL SE DĂ BUGETAR SOCIAL DEMOCRAT.UN HOȚ DE VOTURI CARE A DISTRUS VIITORUL MULTOR CETĂȚENI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.