Militanti PSD: Va rugăm, dragi procurori, nu îl arestaţi pe domnul Dragnea.

03 Octombrie 2015, 09:39 | 2784 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

“Iubiţi procurori DNA,
suntem un grup de zombie cinstiţi din judeţul Teleorman.
Înainte de a-l cunoaşte pe Liviu Dragnea eram nişte zombie trişti şi depresivi.
Stăteam toată ziua cu făţa în sus, admirăm tavanul de lemn şi plângeam pînă inundam cavoul.
Nu aveam drepturi, nu aveam obligaţii şi nu ieşeam în lume. ERA ca atunci când trăiam, ne îmbătam cu zilele şi zăceam pe podea.
Postviaţa noastră era atât de tristă, încât unii dintre noi au vrut în repetate rânduri să se sinucidă.
Dar, cum naiba să te sinucizi când eşti zombie?

De când în viaţA noastră a apărut domnul Liviu Dragnea, noi suntem fericiţi!
Acum avem drept la vot şi, o dată la 4-5 ani, Liviu ne trezeste, apoi ieşim din casele noastre şi mergem să ne facem datoria de zombiecetateni.
Ne simţim integraţi în comunitate şi ne bucurăm că nişte nebuni când punem ştampila de vot.
Dacă găsiţi în cabinele de vot nişte falange şi nişte metacarpiene, să ştiţi că noi le-am pierdut. Am pus ştampila prea apăsat.

Duminică, ne adunăm lângă capelă şi discutăm politică pînă spre dimineaţă, când ne băgăm la culcare.
Uneori, îi trimitem poze cu noi lui Liviu, iar el ne trimite poze din vacanţă. Suntem prieteni.
Alteori, ne uităm la Walking Dead şi facem pe noi de frică.
Şi vă mai spunem ceva: politica cere responsabilitate şi trebuie să ai capul pe umeri când votezi!
De aceea, pe cei fără cap nu îi lăsăm să sară gardul cimitirului.
Va rugăm, dragi procurori, nu îl arestaţi pe domnul Dragnea.
Ne face fericiţi.”

Grupul de Zombie Reînvierea-filiala Teleorman

sursa: cronicipebune.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Costin Negulescu. pe 09 Octombrie 2015, 17:58
#8
In numele multor social- democrati.
Stimata, dulce si //dreapta// "justitie"( care, de fapt, esti mai corupta decat el!) te rugam din suflet scapa-ne de dragnea, nu ca este hot, ci este PROST SI RAU. METODELE NU NE INTERESEAZA DACA VOR DUCE LA DISPARITIA LUI POLITICA. DE ASEMENI NE INTERESEAZA SA RESTITUIE TOT CEEA CE SI-A INSUSIT PE NEDREPT.
Eugen L. pe 04 Octombrie 2015, 16:30
#7
NU MAI PUNEȚI BOTU LA ORICE
NU E DEPARTE ZIUA ÎN CARE SE VA AUZI CONDAMNAREA MULT VISATĂ A LUI DRAGNEA.ACEST HOȚ VA STA DINTR-O CONDAMNARE ÎN ALTA.CĂ,SLAVĂ DOMNULUI,ARE DESTULE PĂCATE DE CARE STIE DNA ȘI JUSTIȚIA.
G.F. pe 04 Octombrie 2015, 16:10
#6
Florine,ai uitat ceva,
Ceva foarte important.Aici este vorba de un conducator condamnat penal.Chiar daca este,deocamdata,vorba despre o condamnare cu suspendare.Tot un penal ramine,vorbesc ca unul care stie foarte bine ce spune.Daca nu realizati ceea ce se-ntimpla acum,veti simti mai tirziu,daca nu chiar simtiti deja.
Cornel pe 04 Octombrie 2015, 15:18
#5
Mobilizare
Stie toata lumea ca Teleormanul este un judet pustiu, majoritatea oamenilor cu drept de vot, cred ca peste 60 la suta, sunt plecati la munca peste hotare. Drept urmare mmembrii sectiilor de votare, absolut toti indiferent care partid reprezinta sunt oamenii lui Dragnea respectiv PSD, baga voturi in urna in numele mortilor si a celor plecati din tara folosindu-se de CNP-ul lor, stiind sigur ca acestia nu se vor prezenta la vot sa vada ca altcineva a votat in locul lor. Ei sunt si vestitii turisti electorali, CNP-urile lor circula de la o sectie la alta pe o simpla bucata de hartie iar semnaturile lor sunt masluite de membrii comisiilor de vot. Am asistat la o mare manip**are si anume ca toata politia vanau in ziua votului autocare si masini cu turisti pentru a acoperi faptul ca acesti turisti erau doar pe hartie si CNP-urile lor circulau foarte simplu trimise pe e-mail probabil sau inmanate direct.
Grupul ANTI-DUSKA pe 04 Octombrie 2015, 14:44
#4
Cristy DUSKA=Un VAGABOND!!!
Un bagabond alcoolic, cu o gaska de lichele oportuniste, Iancu-Soricioaia, Savu-Tamaie, Bratcoveanu-lingen-koor, Savescu, Gabie-Puscarie, familia Nicolescu+Dana KURWESCU, in umbra vechea sandrama sec*rista Marineki, au adus blestemul pe Rosiori de Vede, Cristy DUSKA, alcoolistul si kiorditorul mizerabil!!!Jos mafia comunistoida, sub drapelul pesedist!
Florin pe 04 Octombrie 2015, 10:53
#3
UN SINGUR LUCRU ESTE CERT !
Nu putem sa mergem mai departe,aici in Teleorman sau in Romania,cu oameni ca Dragnea.Odata ce ai fost mintit,furat si amagit de un astfel de om,nu-i mai poti acorda incredere si da gir pentru nici macar una din fantasmagoriile pe care le viseaza si le inveteaza el,noaptea.Un viitor mai bun pentru noi si copiii nostri,nu se poate cladi pe minciuna si furt.Treziti-va turneni,altfel......!
jos psd-ul pe 03 Octombrie 2015, 16:55
#2
jos pesedistii din toata tara
Nu e usor sa bagi un hot ca Dragnea la inchisoare,pentru ca, nu a furat singur. A fost sprijinit de altii mai hoti decat el, si trebuie sa-i spuna pe toti. Dar,cum "o mana spala pe alta, si amandoua fata",...
KIRU de la Bistrita pe 03 Octombrie 2015, 12:48
#1
Ha,Ha,Ha,auziti oameni buni,Liviu Dragnea Presedinte!!!
ROMANIA ESTE O TARA MEMBRA A UNIUNII EUROPENE.CA SA AJUNGI PRESEDINE ACESTEI TARI,TREBUIE IN MOD FIRESC SI MATEMATIC SA AI VOTUL MAJORITATII CETATENILOR ACESTEI TARI,ÎNSA,ATENTIE LIVIU DRAGNEA,ROMANIA NU ESTE TELEORMAN.ATÎT DE MULT TI-AU DAUNAT ABURII PUERII ÎNCÎT NICI NU ȘTI ÎN CE ȚARA MAI TRAIEȘTI.NU AI SUFICIENTE SLUGI PENTRU A-TI PUTEA ATNGE SCOPUL FARAONIC SI MACHIAVELIC.ÎNCEARCA PE LA RAHOVA SAU JILAVA,E MULT MAI LESNE DE OBTINUT UN POST DE SEF.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.