Asa arata un teleormanean de succes.

30 Noiembrie 2018 | 8347 vizualizări | 4 comentarii
Petre Pitis.
Petre Pitis.

Cel din fotografie este un "asa-zis om de afaceri". Cei care nu il cunosc pot spune ca este cu totul altceva. 

Comentarii (4) Adaugă comentariu
Lora pe 03 Decembrie 2018, 21:14
#4
OOOOOOOOO !
Bai Pitis,sclava a fost sotioara ta.Parca o vad stand in genunchi,in fata lui Dragnea siii...rugandu-se pentru o viata mai buna,si gandindu-se numai la tine si la fetele plecate la Londra sa muncesca din greu,pentru niste amarate de milioane de euro sau lire.Nesimtiti si prosti mai sunteti,desteptilor,printilor!Nimeni din lumea asta nu a plecat fara sa plateasca tot ce a facut.
Pitis pe 03 Decembrie 2018, 13:22
#3
Sclavilor
Bai sclavilor voi nu vedeti ce prosti sunteti, puteti sa scrieti ce vreti voi ca tot saraci si prosti o sa muriti. Noi suntem puternici si o sa va facem sclavii nostri.
Fane Belu de la Nasturelu pe 03 Decembrie 2018, 10:47
#2
suntem oameni
Cu totii suntem oameni. Acest individ a gasit o poarta deschisa precum un caine si a intrat in grupul de smecheri ai tarii. Speram sa infunde puscaria si sa stea cativa zeci de ani acolo. Este piesa de rezistenta a lui Dragnea.
Bebe pe 01 Decembrie 2018, 10:38
#1
Poze cu proști și hoți
Un încornorat,slugarnic care și-a vândut sufletul și tot ce avea mai sfânt,unui infractor.Împreună au devenit un GIO.Nu i-ar mai răbda pământul de excroci.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.