Liviu Dragnea, un fel de doctor Ciomu al taierilor fiscale.

26 Noiembrie 2016, 07:10 | 3480 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea, un fel de doctor Ciomu al taierilor fiscale.

Campania electorala scoate ce e mai bun in Liviu Dragnea. Aflat in plina taiere a orice i se pare ca ar aduce voturi, jupanul a ajuns si la IT-isti. Cei care activeaza in acest domeniu vor fi in pericol de ajustari fiscale.

Cine se plange  ca are prea mare fiscalizarea, imediat apare jupanul si i-o taie in doua sau trei. Chiar daca nu ceri reducerea, Dragnea are bisturiul si, fara sa stea pe ganduri, iti face un bine. Greul o sa fie cand o sa trebuiasca sa puna inapoi. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Musetescu pe 26 Noiembrie 2016, 12:04
#2
E NORMAL SA FIE SUPARAT PE IT-sti
Si asta pentru ca 90% din electoratul PSD,stiu doar sa aprinda aragazul si televizorul.TV pe Antena 3,bineinteles.Daca Ciomu a taiat ceva,a taiat din greseala,Dragnea taie si minte cu buna stiinta .Eu zic sa vedem ce va ramane in urma acestor gogorite.
Tudorel pe 26 Noiembrie 2016, 09:35
#1
Socialistii impart pomeni ca la biserica
Promisiuni si pomeni electorale.Mai stiu altceva?Ce il doare gura sa promita si sa minta,ce da de la el sau de la...TelDrum?Banii stransi cu greu la bugetul statului,risipiti ca intodeauna de socialisti.Iar saracii si gura-casca,belesc ochii si isi freaca mainile,asteptand pomana promisa de condamnat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.