Comentariul zilei - Margelatu: Urările de Paști nu trebuie să conțină mesaje publicitare

01 Mai 2016, 22:57 | 2834 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Hotel Turris.

Astăzi, un prost de la Radio Sud, cu o voce cu un ușor accent minoritar, ne spunea cum că: ”HOTELUL TURRIS NE UREAZĂ SĂRBĂTORI FERICITE”. E, atunci mi-am zis, dacă Hotelul Turris a început să vorbească și să facă urări, atunci, eu îmi doresc ca Radio Sud să tacă și să nu mai emită niciodată. Dar, la PSD, totul e posibil. Păi ce, șeful lor nu a trezit morții să voteze? Dar, cum totul este efemer, sper ca după alegerile din toamnă, să auzim și altfel de urări.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
eucalipt pe 11 Iunie 2016, 10:11
#5
orasul a ajuns ca un sat
Degeaba postam si spunem adevarul,deoarece romii sunt majoritari si au acelasi caracter ca si cei din conducerea MUNICIPIULUI CARE A AJUNS MAI RAU CA UN SAT.

Ei primesc ajutoare ce constau in alimente pe care le vand,ajutor social chiar daca au vile si masini,construiesc pana in strada si "nu ii vad" cei de la primarie(in schimb un om obisnuit este chemat in instanta),fac c*rte din drumul public cum sunt cei de la barzoi,pentru ca dau bani la avocat,notar,cadastru(toti sunt mana in mana),si multe,multe, magarii...
Dorel pe 10 Mai 2016, 18:13
#4
Gogutz
A fost odată un pitic mic căruia i se spunea Gogu piticu. În viața lui nu a știut să bată un cui.Trecu vremea și Gogu piticu ajunse primar dar el nu știa cu ce se maninca această meserie,parese că era o pălărie mare care îi intra pe ochii. Acesta este cuclea al nostru.Votati Gogu piticu. Mafia psd a lui Dragnea condamnatul parșiv și mincinos. .1 milion loc*ri de muncă a-ti văzut?
Gogu Sclipici pe 08 Mai 2016, 22:13
#3
VOTATI GOGU SCLIPICI !!¡!!!!!!
Uraaaaaa !!!!GOGU PRIMAR ! GOGU PRIMAR !!!!VOTATI GOGU SCLIPICI LA PRIMARIA CIOLANESTI !!!!! UUUUURRRRRAAA :-* smile
Gogu Sclipici pe 03 Mai 2016, 14:41
#2
Uraaa,urrraaa !!!
Votati pe Gogu Sclipici canditat independent la primaria Ciolanesti !!!! Ura,uraaa urrraa Gogu Sclipici primar !
Gruppo ProTOMUTA pe 02 Mai 2016, 07:58
#1
Pasti FERICIT!!!
Domnul Inginer-Arbitru, Marin TOMUTA, candidatul PND la Primaria Rosiori de Vede, va doreste un Pasti FERICIT!!!!Pe data de 06-05-2016, in spatele Complex Macul, Marin TOMUTA se intalneste cu votantii!!!!Tombola, chermeza pop**ara, mici, bere, fanfara cefereului!!!!!Votati Marin TOMUTA PRIMAR!!! grin grin grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.