Comentariul zilei - Măleaţă, un taximetrist criminal.

29 Noiembrie 2015, 11:42 | 3950 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Locul de unde Maleata isi racoleaza clientii. Foto: captura Google Maps
Maleata si altii
 
Va intreb cu respect, daca Maleata face un accident cu masina plina de oameni, luati la "rechineala,, cum va raspunde comandantul Politiei Turnu Magurele?? Ce explicatie va avea tinand cont ca acest individ e cunoscut de tot orasu, inclusiv Politie, ca face transport ilegal? E chiar asa de greu sa-si ia o licenta taxi??? Sau ii e rusine sa plateasca taxe la stat...mai bine o spaguta si o linguseala tiganeasca unde trebuie!!!!!
 
Un individ condamnat pentru crima
 
Daca pina la anul se mai afla in libertate, asteptam cu mare interes si cu camerele de filmat pregatite actiunile lui de agitator PSD. Suntem curiosi cine va mai avea curajul sa care cu masina oameni la vot si sa faca tot felul de matrapazlicuri la votare. Asteptam ca si Politia sa se implice in combaterea acestui fenomen de fraudare al alegerilor.
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
ion pe 08 Martie 2016, 00:08
#12
pentru "eu si atit"
ai vrea tu sa conduci vrajeala lui macar pe jumate.si wxw care a comentat ca maleata e analfabet inseamna ca nul cunoaste pentru informatia lui maleata are 12 clase

vasile pe 08 Martie 2016, 00:01
#11
lasati lumea in pace
cu maleata ce aveti ca nu va facut nimic se desc*rca si el cum poate
Eu si atit pe 28 Decembrie 2015, 06:31
#10
Maleata
Tigan prost cu gura mare, un nimeni ..,
alin pe 30 Noiembrie 2015, 23:01
#9
am vazut cu ochii mei .
1.) Rog Politia Turnu Magurele sa isi indeplineasca atributiile din fisa postului.2.) Rog Ipj Teleorman sa i-a masurii de urgenta pt inlaturarea tuturor celor ce isi indeplinesc defectuos atributiile in serviciu ( idm si pt ce-i ce nu o fac deloc). 3.) Aduc la cunostinta opinieii publice ca : Adevarul va iesii la iveala. Seara buna domniilor . Te salut S.N.I . ( nu am uitat ! ).
Tiganu pe 30 Noiembrie 2015, 12:37
#8
Lui mi si unuia pe care il cauta romica dorcea sa-l trozneasca
Intoxicare ieftina. Maleata e linga PSD . De! Acolo e "puterea"! Maleata e la mana lor ! Este asistat social si daca ii cauta astia nod in papura ii taie ajutorul . Asa ca lasati-o ca macane cu omul lui Cracea. Apropo de Cracea vad ca vad ca aveti o frica de care, dupa cum vorbesc oamenii prin oras, nu o sa scapati . E TIMPUL SA INTRATI IN SOMAJ.
mi pe 30 Noiembrie 2015, 09:39
#7
re
Este adevarat, maleata este omul de incredere-nu de casa- al lui cracea si are amenzi, pentru taximetrie ilegala de nici el nu mai stie.
romica dorcea pe 30 Noiembrie 2015, 01:30
#6
pact
maleata este omul de incredere a lui cracea.
W X W pe 29 Noiembrie 2015, 18:04
#5
CE MALEATA ?????
VA SPUN EU !? CINE E MALEATA !! UN ANALFABET CARE SE RUGA IN SPITAL DE CINEVA SA-I COMPLETEZE SI LUI O FISA, MOTIVIND CA NU STIE SA SCRIE. UN ANALFABET LA PROPRIU SI FIGURAT....SI LA VOLAN PE DEASUPRA....POLITIA RUTIERA CAND IL OPRITI IN TRAFIC, PUNETI-L SA ISI SCRIE NUMELE, PUN PARIU CA SE CHINUIE PANA TRANSPIRA !!!
Gogu pe 29 Noiembrie 2015, 18:01
#4
Referendum
Propunem urgent un referendum local, pentru rebotezarea comunei noastre primitive, in care ne taram in cacareze, si namol in TURNU CU SHTANGA!!!Toti turnenii gaurenii veti fi rangagii si shtangagii!
Gogu pe 29 Noiembrie 2015, 15:30
#3
Il cara pe Omul cu Ranga
Malaeata este soferul Omului cu Ranga!Acesta, peste 2 metrii si 150 kg, bocanci militari, haina neagra cu gluga, pleaca in misiunile criminale doar cu Malaeata!!!!
Nadrozian pe 29 Noiembrie 2015, 13:19
#2
RUSINE PRIMARULE CUCLEA !!!
INCA UN INFRACTOR APARAT SI SUSTINUT DE CATRE POLITICUL DIN TURNU MAGURELE PENTRU ADUCEREA DE VOTURI MINCINOASE.PENTRU MULTI DINTRE VOI SFIRSITUL E FOARTE APROAPE.UN ORAS UNDE LICHELELE,PADUCHII SI TOTI INFRACTORII STAU LA MASA CU PUTEREA LOCALA.ASTA E TOT CE NE-AU ADUS DRAGNEA,MOHANU,CUCLEA SI CLICA PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.