Comentariul zilei - Teodor Mitroi a primit gradaţie de şnapan.

27 August 2015, 14:53 | 3602 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Colegiul Tehnic „General David Praporgescu”

Intrebare pentru gasca Mitroi - Cuclea

Ce învăţământ să mai existe în Teleorman, atâta vreme cât mai marii Inspectoratului Şcolar sunt numai cu ochii pe aranjamente ? Mitroi, cel care primeşte cadou gradaţie de merit (ce merite o avea, doar el, inspectoarea generală şi Cuclea ştiu) este în continuare directorul liceului cu cele mai proaste rezultate la bacalaureat. Acest şnapan care, să fie clar, nu are niciun merit, face la nivel de oraş jocuri murdare, cu sprijinul lui Cuclea.

Ministerul Educaţiei ar trebui să efectueze un control pentru a se convinge de minciunile lui Mitroi, să verifice numărul elevilor, frecvenţa acestora şi să-i mai asculte şi pe profesorii care au fost obligaţi să umble după elevi în timpul vacanţei, să-i promoveze şi să-i aducă pe tava lui Mitroi. Aloooooo ! Inspectoratul Şcolar Teleorman ? Şi voi sunteţi părtaşi la această ilegalitate. Cum puteţi să-i acordaţi gradaţie de merit unuia care chiar nu are niciun merit ? Probabil că la voi, ca şi la Cuclea, minciuna stă la loc de cinste.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
cititor pe 11 Octombrie 2015, 19:20
#4
UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE ?
NICI ACUM NU S-A POTOLIT MITROI? AM FOST ELEV LA ACEST LICEU ACUM 30 DE ANI,SI INTRA IN CABINETELE SCOLARE CU CATE O ELEVA IN FIECARE ZI. SOTIA LUI A DIVORTAT,SI AVEAU UN BAIAT FOARTE DE TREABA. EL ERA OBSEDAT SEXUAL.

LA VREMEA ACEEA ERAU ALTI DIRECTORI, SI ELEVII INVATAU CARTE. MAREA MAJORITATE (70-80 %)AU ABSOLVIT DIVERSE FACULTATI.

ACUM,DATORITA ACESTUI DIRECTOR,ACEST LICEU A AJUNS UNUL DIN CELE MAI SLABE.

PESTELE DE LA CAP SE STRICA !
Aurel pe 29 August 2015, 12:12
#3
Asta e învățămînt ???????????????
O lichea și un obsedat sexual conduce un liceu fără performanțe și rezultate la învățătură de 20 de ani.singurele lui preocupări sint șpagă și sexul.
Inspectoratul Scolar pe 28 August 2015, 14:44
#2
aranjamente
Cum sa-i dai gradatie de merit unuia ca Mitroi ? S-a intors lumea cu fundul in sus ? Liceul la care este el director,are cele mai proste rezultate la bacalaureat. Inspectoratul Scolar ar trebui sa-i acorde lui Mitroi gradatie de....... NEMERIT. Si totodata, sa dea cu el de pamant,pentru ca,de ani de zile minte in ceea ce priveste cifrele de scolarizare. Despre rezultate,nu mai este cazul sa vorbim. Prostul management practicat de Mitroi,se reflecta an de an,in rezultatele dezastruoase ale elevilor.
Noi pe 27 August 2015, 23:35
#1
Minciuna si cu**arasie
Totul e cladit pe minciuna,spaga,falsuri si multa cu**arasie.Atat la el cit si la Cuclea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.