Comentariul zilei - Poliţişti ameninţaţi cu moartea în faţa sediului Poliţiei Turnu Măgurele.

22 August 2015, 15:22 | 4774 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Politia Turnu Magurele.

Din nou Zarnaenii 

În data de 15.08.2015, în jurul orei 11,15, în timp ce se aflau în fața sediului Poliției Turnu Măgurele, motivat de faptul că SANDA CONSTANTIN se afla încarcerat în sediul unității de poliție, urmare comiterii unei infracțiuni la regimul rutier, numiții SANDA FLORIAN, poreclit VIJAI, și GRIGORE CONSTANTIN, zis MARADONA, primul frate și secundul neam cu SANDA CONSTANTIN zis VICTOR, au ameninţat, în mod nemijlocit, cu moartea şi cu acte de violenţă pe persoanele vătămate ŞOIMU ADRIAN IONUŢ și PINŢOIU VICTOR, poliţisti, care se aflau de serviciu și în legătură cu îndeplinirea atribuțiunilor de serviciu.
SANDA CONSTANTIN zis VICTOR, SANDA FLORIAN poreclit VIJAI și GRIGORE CONSTANTIN zis MARADONA au fost reținuti de procuror 24 de ore si plasati apoi sub control judiciar, urmând ca în zilele următoare dosarul sa fie finalizat și cei trei să fie trimiși în judecată pentru a-și primi pedepsele. 

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
CETATEAN pe 13 Septembrie 2015, 11:23
#21
JOS TOTI CEI CARE ABROBA IMIGRANTI
DACA EI NU SUNT IN STARE SA SE OCUPE DE ROMII NOSTRI CEI DE TOATE ZILELE, CE VOR FACE CAND VOR APARE IMIGRANTII, CARE SUNT BINE ORGANIZATI,IN GRUPURI DE CATE 10(ZECE)SI AU UN LIDER LA FIECARE GRUP??? ACESTIA SUNT INFORMATI DE CATRE CEI CARE SUNT AICI DE MAI MULTI ANI, CE SE INTAMPLA LA NOI.AU APARATURA DE ULTIMA GENERATIE,MUNITIE,ARMAMENT,TOATE FIIND ADUSE CU MULT TIMP INAINTEA LOR.

NU V-ATI INTREBAT DE CE AU FOST DESFIINTATE SERVICIILE SECRETE,ARMATA SI APARAREA GRANITEI???

VETI VEDEA IN CURAND CE SE VA INTAMPLA...

CINE A CITIT CARTILE LUI PAVEL CORUT,STIE DESPRE CE VORBESC....
conteaza parerea noastra ??? pe 06 Septembrie 2015, 16:18
#20
LEGITIMA APARARE
Aveau armament in dotare,si fiind in exercitiul functiunii, puteau sa-l foloseasca.Daca le puneau pistolul in tampla si catusele la maini,nu mai faceau pe grozavii. Dar, de ce nu au sange in ei cand trebuie sa intervina???

Probabil, daca erau romani,faceau pe grozavii, dar, cu romii, au facut pe ei de frica.Actionati ca politistii din Occident,si legea va fi de partea voastra. Nu uitati :"clatita are 2 fete",invatati sa va mearga mintea brici!
x pe 04 Septembrie 2015, 12:06
#19
politia
In Anglia atacul savirsit asupra politistului este sanctionat idem cu atac asupra reginei ...in state pilitistul mai intai iti infinge pistolul in coasta abia apoi cere actele ...la noi?...VAI MAMA NOASTRA, nu politistul e de vina ci legislatia permisiva, vaga protectie asupra piolitistului ...Daca utilizeaza armamantul din dorare este anchetata de proc*rorul militar ca orice infractor de drept comun DE AICI SLABA IMPLICARE, teama, liposa de eficienta ...acestea toate reflactindu-se in mod direct asupra noastra, Deci nu amaritul cu sapca si centura e de vina ci legiuitorii care nu se preocaupa de siguranta lui . Politistii au si ei familie, copii, parinti sub ingrijire ...
ce simplu ar fi fost pe 03 Septembrie 2015, 16:25
#18
vand lapte la piata
Daca era vorba de o baba care isi vindea laptele la piata sa vedeti ce bine functiona justitia!! cheese
Info corecta ?!?! pe 31 August 2015, 18:40
#17
CAT AU PRIMIT ZARNAIENII IN URMA PROCESELOR ?!?


CORECT SI BINE ZIS, citez : "sa se stie, POLITIA mai si lucreaza !"



...am incheiat citatul.



CAND VREA, CA NA SE STIE MUNCA E OPTIONALA LA POLITIA TURNU MAGURELE !!!
E atat se simplu sa ii trimiti dupa gratii ! pe 31 August 2015, 18:20
#16
Mai simplu decat v-ati imaginat !
Politistii in cauza le pot intenta si acum proces penal ptr savarsirea infractiunilor de AMENINTARE SI ULTRAJ ca urmare a faptului ca erau in timpul serviciului !



Cu martorii care erau la fata locului, declaratii, dosar, arest si puscarie !



E simplu dar, trebuie sa te si zbati putin !
SA SE DUCA TOTI LA PUSCARIE CACI ACOLO CER TOTI ZARNAIENII SA AJUNGA !!! pe 31 August 2015, 18:12
#15
MACAR SA NU STEA CU INVIDIE TOT NEAMUL LOR DE LA PUSCARIE CA RESTUL NEAMULUI E IN LIBERTATE !


FACETI DREPTATE SI PTR. EI SI BAGATI-I PE TOTI LA PUSCARIE, MAI ALES CU UN ASA COMPORTAMENT DEVIANT DE MAIMUTE FARA CAP, CE INCALCA LEGEA SI SE CRED MIEZUL !
FARA NICI UN FEL DE DISCUTIE ! pe 31 August 2015, 18:07
#14
CU MARTORII DE FATA BAGATI LA DECLARATII SI ARESTATI PE LOC PTR AMENINTARE SI ULTRAJ !!!
NU MAI STATI CU EI DE VORBA DA-TI-LE PARNAIE ASA LA FOC AUTOMAT EXACT CUM O CER !!!



EI VOR LA PARNAIE SI VOI NU VRETI SA II BAGATI ??? VA MAI DAU SI MOTIVE ! ASTA CUM DRACU MAI VINE ?!?
clanul colorat pe 24 August 2015, 15:51
#13
ala din piata
Ba, chiar ar trebui sa-i ajutam pe politisti si sa-i distrugem pe acesti canibali, aceste animale fara suflet si creier, fara frica de Dumnezeu.
maradona a lu belgian pe 23 August 2015, 17:23
#12
cum zice varul meu victor
Are dreptate varu meu victor,voi va duceti la munca si aveti frigiderle goale,si noi nu ne ducem si le avem pline smile)io am femei la produs,am pistoale si cutite deci sunt o cioara..io sunt baiatu lu belgian furam tot ce prindem si nu mai poate lumea sa iasa in saracia asta de oras de noi k ciorile stapanesc tot...cand ne ia politia zicem k a fost cate un minor smile smile smile avem cumnate si surorii care produc pentru noi...suntem niste rasurii de oameni,nesuferitii si mirositorii..da-tine foc ca alta solutie nu aveti
victor zãrnãian pe 23 August 2015, 17:17
#11
faceți loc și pentru mine boșilor :) :) :)
Frate vreau sa ma potolesc dar nu pot..fratii mei sunt la pușcãrie si io in libertate?? Nu e posibil asa ceva..cand io conduc fara permis,fur si o dau si pe roxana care e minora la produs smile) cum e posibil asa ceva..loati masurii si pentru mine șefiilor ..opritima voi ca io nu pot..Roxana produce dar casa tot cade pe noi..
Dorel pe 23 August 2015, 14:17
#10
Pt andy
Sa ne su.i p.la de bou..daca esti asa bine cunoscator al legii..de ce nu te.ai facut tu militian sa aplici legea pe care o sti? de fricos ce esti..stai in casa de frica si astepti sa se faca dreptate..nu sti nimic de lege si cat de greu este de aplicat..esti penibil..ca si restul care spun ca legea nu este aplicata de politisti..ca o informatie pt prostia din tine..solutiile in dosarele penale sunt date de proc*rorii de caz..politistul doar vine cu o propunerea solutiei..la indicatiile proc*rorilor si aia..degeaba vor politistii sa ii aresteze pe jigodii daca proc*rorii nu vor..asa ca ciocul mic..
Gogu pe 22 August 2015, 20:43
#9
Ciori imoutizte
Tziganii trebuie calcati in picioare oriunde sunt prinsi!!!Neam de infractori, kurwe si lepre...
Info corecta pe 22 August 2015, 19:50
#8
sa se stie, POLITIA mai si lucreaza
MIERCURI la Judecătoria Turnu Măgurele – ZIUA ZARNENILOR

1. Dosar penal nr. 507/329/2015, inculpat SANDA IONEL zis Kent, pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, furt.

2. Dosar penal nr. 937/329/2015, inculpaţi SANDA DUMITRU zis Căminaru, STAN CRISTINEL zis Dezaur, SANDA PETRE zis Ambasador, pentru săvârşirea infracţiunii furt calificat în dauna patrimoniului persoanei vătămate S.C. ELECTRIC POWER SOURCES Buc*reşti.

3. Dosar penal nr. 1.032/329/2015, inculpaţi SANDA DUMITRU zis Căminaru, STAN CRISTINEL zis Dezaur, SANDA PETRE zis Ambasador, GEANĂ MIHAI zis Moldoveanu, şi SANDU MARIUS zis Marivis, pentru săvârşirea a şase infracţiunii de furt calificat şi a unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

Aşteptăm să c*rgă cu ani grei de închisoare şi să urmăm succes poliţiştilor şi proc*rorilor, şi minte înţeleaptă şi judecată dreaptă judecătorului.

MARIAN pe 22 August 2015, 19:48
#7
Andy are dreptate
Dar politia aresteaza doar cînd le ajunge cuțitul la os?Pe cei care au facut fapte impotriva legilor tarii si au tîlhărit oameni nevinovati,au nenorocit familii,au sechestrat si dus la produs fete minore,au dat si incă mai dau bani cu camătă,cînd avețti de gînd să-i arestați? Cei mai cunoscuți sînt BOZIENII,BERETE,DONICĂ,MĂCICĂ,MANEX+alte minoritati care nu muncit o zi în viața lor,dar prosperă si ne rîd in nas.
c pe 22 August 2015, 19:01
#6
b
Bai, nu v-ati prins, de ce puneti botu ? Andy vorbeste la general, din ce vede si el pe la televizor.
a pe 22 August 2015, 18:57
#5
x-1
Da e adevarat, trebuie sa inc*rajam astfel de actiuni. Asteptam pedepsele pentru ciori, sintem c*riosi ce pedepse vor da stimatii judecatori in acest caz.
pixu pe 22 August 2015, 18:45
#4
pentru andy
Bai dobitocule, de unde stii tu ca politistii turneni sunt corupti ? De la mata, de unde stii ?...Da un exemplu, spune cui ai dat tu mita sau de ce nu scrii la DNA, ca sa fie mai bine ? Vorbesti ca un cretin. Daca ei se iau de git cu ti**nii o fac si pentru tine,boule,ca sa fii in siguranta. Trebuie sa inc*rajam astfel de actiuni. Va plingeati ca nu-i aresteaza pe Zarnaieni, iata ca i-au arestat, dar si pe alti ti**ni din oras, mult mai periculosi pentru noi. Hai pa !...ca m-am enervat..........
Andy pe 22 August 2015, 16:14
#3
si-o merita...
tot vad in ultimii ani militieni amenintati, batuti sau mai stiu eu in ce situatie...boh frate, reveniti-va, astea sunt rezultatele nepasarii si coruptiei...va meritati soarta militienilor. Daca ati aplica legea si nu ati mai intinde mana, astfel de intamplari ar deveni o amintire neplacuta...pana cand nu veti termina cu mentalitatea asta de militieni, sa va asteptati oricand sa fiti batuti, jigniti, amenintati...
un magurean pe 22 August 2015, 15:59
#2
atentat la siguranta cetateanului
acesti minoritari numiti ti**ni, trebuiesc arestati pe loc,pt amenitari si insulta adusa uniformei statului si condamnati pe viata dar avem parlamentari incompetenti vampire
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.