Comentariul zilei - Concertul ţigănesc de la Turnu Măgurele a rivalizat cu show-ul lui Robbie Williams de la Bucureşti.

18 Iulie 2015, 16:09 | 3310 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Spectacol tiganesc.

Chiar asa, trebuie sa suportam tot orasul muzica la maxim noaptea? Nu mai exista legea "deranjarea liniștii publice"? Politia pleaca capul in fata țiganilor cu bani! Nici nu au curajul sa-i deranjeze!

Trebuie sa suportam muzica țiganilor la orele 23.30. Nu avem lege pt deranjarea liniștii publice? Politia nu mai aude, nu mai vede nimic? Se aude in tot orasul si nu-i linisteste nimeni. Concluzie Politia Turnu Magurele pleaca capul in fata țiganilor cu bani. Un exemplu mai bun ca asta nici nu exista.

 In timp ce la Bucuresti trebuie sa platesti pentru a merge la un concert, la Turnu Magurele este gratis. Dupa ce tiganii opresc muzica, turnenii pot asculta corul cainilor maidanezi.  Ce nopti frumoase sunt in acest orasel!!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
uratu donica pe 13 August 2015, 15:35
#6
ciori
ti**nii analfabeti ai camatarului donika sponsorizeaza campania electorala a psd tr mag
voi pe 20 Iulie 2015, 10:26
#5
stricati
Cand o sa intelegeti ca PSD e Mafia? vedeti ca ciorile voteaza cu mafia,asa ca parca vad ca si prostii voteaza la fel,normal ca militia ii lasa in pace
Sandel pe 19 Iulie 2015, 19:59
#4
telefon 112
Libertatii colt pasarela CFR. Sunat ora 1 AM la 112. Promis vine mare echipaj fioros politia romana. Venit o p... Incetat muzica pe la 4.30 dimineata. Probabil colorati obositi / beti manga.
iulian pe 19 Iulie 2015, 00:54
#3
da....
voi chiar sunteti tampiti?care mama dracu scrieti articolele astea prostesti??????nu k nu aveti dreptate in legatura cu muzica sau ceva da scrieti multe aberatii....si publicati si mai ulte aberatii...
Gica de la pasarela pe 19 Iulie 2015, 00:25
#2
poi...
Trimiteti oameni buni sesizari comandantului, si doar asa veti vedea ca incep sa se ia masuri...Daca asteptati de azi pe maine, poate poate cineva va face ceva, o sa ascultati manele mult,si la maximsmile
Mugurel pe 18 Iulie 2015, 23:04
#1
Electoratul de bază al psd
Cum să se ia de ei,ca acus vin alegerile și e deranj mare în psd.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.