Comentariul zilei - Miorlaitilooor!!!

04 Iulie 2015, 00:02 | 2423 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Ce va tot vaitati pe-aici ca Turnu a ajuns o comuna, ca nu aveti strazi, locuri de munca, ca psd-istii v-au furat si ouale de sub closca, si multe altele? Pai nu voi de 16 ani l-ati votat pe Mohanu si pe hotii de langa el? Nu voi majoritatea, "ii omorati cu pietre" pe cei care nu tineau cu partidul vostru de rahat? Nu voi din combinat ati votat in grup PSD-ul, ca sa va dea de munca, in timp ce banditii furau intr-o veselie? Pai acum de ce nu le spargeti geamurile cu pietre si va tot vaicariti pe-aici? Luati fratilor o data pentru totdeauna atitudine nu plangeti ca muierile. Ca poporul e forta si nu o mana de jegosi ordinari. Ca la revolutie au luptat toti cu armele-n maini pe la Turnu, ca de-aia-s eroi acum, si iau o gramada de bani. S-au luptatat ca in Afganistan, vai de mama lor. P-aia luati-i de gat si nu mai plangeti ca muierile. Ca peste tot s-a facut cate ceva, numai in Turnu nimic. Dar la noi la Turnu dam din maini pe tastatura, si asteptam minuni de la Dumnezeu! Rusine !

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 07 Iulie 2015, 09:07
#8
Mea culpa
Mea culpa, a fost o eroare din cauza grabei

Big Bang pe 07 Iulie 2015, 02:54
#7
D.lui Ilie-o micã eroare
Momentul este 1996,nu 1992.În '96 a fost ales primar voinicul Mohanu.
ilie de la scularie pe 06 Iulie 2015, 07:57
#6
Paradoxul Leonidas ... continuare
Da dragi concitadini, aceasta este explicația. Lipsa de inițiativă, candidați slabi, fără anvergură ce nu au putut mobiliza masele la vot. Iar când din fericire PSD era pe călcâie, din nefericire lipsa de coeziune a opoziției a făcut ca orgoliile să primeze în fața interesului cetățeanului. Așa ciuma roșie a supraviețuit. Revenind la partea economică, voi chiar credeați că Dragnea va permite ca zona să prospere economic? Nu dragilor, oamenii stabili financiar pun întrebări incomode, nu au grija zilei de mâine și nu pot fi momiți cu pomeni electorale sau cu promisiuni fanteziste. Nu asta le trebuie gangsterilor PSD-iști. Ce rămâne de făcut? Nimic altceva decât renunțarea la ideea păguboasă că totul e în zadar, care perpetuează absența la vot ( pe care marșează PSD, și care fie vorba între noi, sunt bine organizați și-și mobilizează excelent electoratul ), și prezența masivă la vot. Numai așa scăpăm de această caracatiță criptocomunistă care a prins orașul în tentaculele sale.
ilie de la scularie pe 06 Iulie 2015, 07:44
#5
Paradoxul Leonidas
Dacă ați fi atenți la mesajul indirect pe care Leonidas l-a dat, se pare că n-ați perceput ideea. Este foarte posibil ca Leonidas să aibe simpatii de stânga, sau să fie chiar activist PSD. Dar a și spus un adevăr. Lipsa unei alternative viabile la monstrul roșu numit PSD. Gândiți-vă foarte serios și fără partipriuri la istoricul alegerilor din oraș. Între 1990 și 1992 orașul a fost condus de un primar liberal, viitorul senator liberal Bogdan Niculescu. Alegerile din 1992 au reconfirmat tradiția liberală a acestei foste capitale de județ. Apoi, totul s-a frânt, primarul Tocaci a fost lăsat singur în fața unui consiliu ostil și de culoare roșie. De ce? Fiindcă ceva n-a mers, ceva s-a rupt in logica electorală. Apoi monemtul 1992. Ciudat este că deși CDR era pe val, nu un primar CDR a fost ales, ci Nae Mohanu, din partea PD, care era una din ramurile FSN. care să fie explicația alta decât faptul că nu a existat nici o variantă viabilă a CDR în fața tăvălugului roșu?
R.D. pe 05 Iulie 2015, 18:44
#4
lui Leonidas
Se vede că eşti crescut la şcoala lui Dragnea....Materia ta cenuşie,dacă a existat cândva,a căpătat culoarea "roşu PSD".De ce te iei de un primar care a fost la conducerea oraşului cu mult timp în urmă? De mai bine de 20 de ani,judeţul Teleorman şi Turnu Măgurele,sunt conduse de o gaşcă de hoţi penali,condusă de baronul Dragnea.Ai făcut o comparaţie între averea pe care o avea acesta înainte de a intra în politică şi ce are acum ?Nu fostul primar liberal este cel care minţea că va crea Parc industrial,că va aduce investitori chinezi,că va construi hidrocentrală şi va crea 1.000.000 de loc*ri de muncă.Minciunile acestea,sunt marca Dragnea şi Mohanu.Adică,minciuni tipic PSD-iste.Nici nu este de mirare faptul că,din cauza unor idioţi cu gândire ca a ta,Leonidas,polul sărăciei absolute din România este în Teleorman.Să aperi o gaşcă de bandiţi legaţi ombilical de condamnatul Dragnea,îmi întăreşte convingerea că tu,mănânci din acelaşi troc PSD-ist.Rămâi în cocina roşie !
MM pe 05 Iulie 2015, 09:09
#3
LEONIDAS trezeste-te !
La Turnu Magurele s-a inchis vreo scoala sau vreun spital?Vrei sa spui ca s-au gonit toti investitorii care au venit dea-lungul timpului,cit au fost PSD-istii la putere.Daca nu erau cei pe care îi blamezi tu cu aîta naduf,Grecia scria pe noi.Nu te mai uita la Antena 3,dauneaza grav sanatatii....mintale.Iar primarul ala,despre care ai auzit ca ar fi murit,tot PSD cu oamenii lor l-au mîncat.Si era un om bine pregatit si cu ceva istorie in familie,nu comunisti si secaturi ca Dragnea,Mohanu si altii.
LEONIDAS pe 04 Iulie 2015, 12:27
#2
Da ..avem de ales
Intre CDR (cind au venit la putere au aplicat programul FMI de dezindustrializare a tarii-urlind ca au gasit vistieria goala dar fara a prezenta vreo dovada in acest sens ca si Boc-PDL cind a vnt la putere!),PDL care cum au ajuns la putere au taiat pensii /salarii au inchis scoli,spitale si desfiintat politia rurala organizata dupa model francez inca din anii-1800,actualmente PNL-astia vor la putere(ciolan) dar fara a fi alesi de romani-prin santaj cu inchisoarea a DNA-ului.Daca vreti la putere faceti ceva ca romanii sa va voteze,ceva bun pt. romani si tara.In Tr.M. a fost un primar de la PNL-care n-a fkt nimic pt. oras, asta a lasat o mare pata pe obrazul PNL-ului...In aparitiile lui la tv.locale spunea ca principala lui preocupare este sa scoata PSD, din casa de oaspeti-si nimic pt. oras altceva..!?.Am inteles ca ar fi murit...
Bebe Ivanovici pe 04 Iulie 2015, 09:50
#1
Hai sa vedem cine începe?
Să vedem cine cine are c*raj să miște ceva într-un cătun plin de țărănuși săraci si spălați bine pe creieri,împreună cu marea masă de votanți colorați(păduchii societății)?Într-o zona zonă de asistați social și pomanagi,unde un loc de munca sună ca desprins dintr-o poveste cu feți frumoși și Ilene cosînzene,nu se va întîmpla nimic bun nici peste 100 de ani.Sărăcia face casă bună cu prostia și ignoranța.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.