Comentariul zilei - amanta lui C.C. a câştigat concursul la Spitalul Municipal Turnu-Măgurele.

03 Iunie 2015, 00:26 | 6110 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Spitalul Municipal Turnu Magurele.
 
Șpagă- aranjamente sau aranjamente - șpagă
 
Va spun din surse sigure si va si pot demonstra si garanta ca asa au fost examenele numai cu aranjamente si spagi, nu pe știință cum spun unii si alții. La unele specialitati fiind o singura persoana, cum a fost concursul? Sa ne dea explicații marți comisia in frunte cu managerul. Cum s-a angajat amanta lui Cone Cornel, adică Popescu Corina Iuliana? Cum ? Si multe altele. Pe știință? Sau spagi? Spuneți oameni buni urmează adevarul marți o sa aveti surprize, surprize. Totul a fost înregistrat si filmat ce s-a facut oameni buni. Habar nu au ce au facut si a scuipat norocul. Sa aveti liniște daca mai puteți.

Pentru redacția Turnu cu știri va rog sa publicați sesizarea mea poate se va face dreptate.

Cer anularea concursului de la Spitalul Turnu Magurele, felul in care a fost organizat concursul a încălcat legea. Posturile au fost scoase pe fiecare specialitate in parte, asa ca a optat fiecare concurent pentru specialitatea dorita, in schimb comisia a fost una singura, subiectele au fost aceleași pentru toate specialitățile. Cum sa fie corect asa? Cand legea spune examenul pe specialitatea respectiva cu comisia din specialitatea respectiva si subiectele la fel. Exemplu: la postul de nou născuți cum este posibil sa dea examenul cu medic de fizioterapie? Si subiecte care nu au avut nici o legătura cu îngrijirea nou născuți. Ținem cont ca este o specialitate foarte sensibilă. Plus ca subiectele nu au fost in tematica. Va rog frumos vreau dreptate este vorba de sănătate. Va multumesc anticipat Turnu cu știri.

Citeste si: Mona Rusu se încălzeşte pentru postul de economist I la Biroul Managementul calităţii serviciilor medicale la Spitalul Municipal Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
ivan pe 06 Iunie 2015, 14:10
#18
pentru ha ha ha
sti cum este teoria ca teoria dar practica te omoara cind stai in satra ti**neste inveti nu cum spui voluntariat 1ora azi una peste o luna asta ce inseamna ca este nula treaba stii cum se spune meseria se fura nu se invata
Nuti pe 05 Iunie 2015, 18:25
#17
raspuns PTR nr. 15 sau PTR Nuti liftiera
Ai uitat sa spui si de liftiere? ( NUTI ). Nu trebuie promovată si ea ?
? pe 05 Iunie 2015, 18:05
#16
ha,ha,ha
sa promovam infirmiere,ca se pricep,ziceti...poi n-au facut aceeasi scoala?baza se capata in scoala,experienta si prin voluntariat,dar pe bune,nu azi o ora,peste o luna alte 2 ore...

oricum va lasati pe mana lor la tratamente la domiciliu....
ivan pe 05 Iunie 2015, 16:21
#15
comentariu
sa se promoveze infirmierele care au o vechime de cel putin 3ani cu scoala de asistente facuta ca au cunostinte acumulate fiecare pe sectia lor asta trebuie facut nu cele de la chiloti sau grec italian dar conducerea nu voieste asa ceva ci vor banuti atunci aveti dreptate ca nu avem ce sa mai cautam in acest spital pe bune ca ne gindim ca suntem la tricotaje cu aceste fete cunoscute parerea lor este caci nu este bine sa promovam ce am crescut ci sa luam banuti domnule ivan si cune si mohap etc rolleyes
mary pe 05 Iunie 2015, 11:53
#14
mafie
snake snakeacum vedeti si voi va-ti desteptat prea tirziu țmagariileastea astea se fac demult si pe fata pina nu cade pestele ala mare se vor repeta nu se tem ca au spatele asigurat cool grin
mary pe 05 Iunie 2015, 11:28
#13
magarie pe fata
interesant cine este aceasta MONA RUSU? snake
pentru managerul spitalului pe 04 Iunie 2015, 19:37
#12
foarte important
Asa este fratilor numai proaste,incompetente si incapabile se angajeaza la spitalul asta. de la chilotii vin la asistente, oare cine isi va da capul pe mana la niste proaste, mai ales Corina care nu are niciun habar de meseria asta, la ea a fost totul pe pile si spaga.Cum este domnule ivan? si domnule primar? ca voi ati angajat toate javrele si lichelele orasului asta. halal spital i sa dus numele de faima care este aici.doctorii buuni care au venit la spital adusi de dl doctor Mohab nu i-ati primit, de ce? sa va spun eu de ce? rusine sa va fie ptr tot ce faceti.sunteti cel mai prost manager pana acum la spitalul asta si Barbulescu era mai destept decat tine Ivaneeeee.

gr pe 04 Iunie 2015, 15:03
#11
????
amanta lui cone a fost si in comisia de votare domnoilor deci partidul lucreaza daca o intrebi cind au loc urmatoarele alegeri habar nu are e tuta rau la grec lucra la taiat ate apoi a avansat la rang de amante apoi in politica acum asistenta careira tata plus wideo chat cv. tata
gigi pe 04 Iunie 2015, 10:47
#10
?!?
Pai acum nu mai are treaba Corina cu grecu(sau grecii) ?
Virgil pe 04 Iunie 2015, 10:21
#9
Niste prosti cu amante?!?!?!
Daca si Cornel Cone are amanta,atunci inseamna ca femeile aste s-au prostit de tot ori cu**arasia din Primarie a mers prea departe.Adica a ajuns un fel de Liceul Industrial(David Praporgescu).
zurli pe 04 Iunie 2015, 09:36
#8
spaga
totul se face pe spaga si pile...cum domnule ivan si domnule primar se ia examenul fara sa ai habar de acele subiecte...asa este cand ai vecini la putere te duci la examen fara sa inveti si il ei...rusine sa va fie ca bagati toata prostimea in spital...ne este frica sa mai aducem copii la spital din cauza asta pt ca sunt numai aomeni inconpetenti acolo care nici macar nu stiu sa tina o seringa in mana,zici ca au parchinson cand se apropie de pacient...oameni buni haideti sa dam jos mafia asta sa auda si dna ce se intampla in orasul nostru

gt pe 04 Iunie 2015, 08:47
#7
pt 6
asa se flescaia si cind era cu grecu asta e din necalificata mare doamna ca si sotul ei din ospatar mare militean asta e Rominia de azi .
FRANCHE pe 03 Iunie 2015, 19:58
#6
CONE
Am auzit ca lesina cand il vede pe Cone...Se uda fleasca.Viata neica !!!
eu pe 03 Iunie 2015, 19:50
#5
Pt 4
Ești varză! Mai sapă! Ia vezi, sunt cazuri când se scrie si cu cratimă?

stefan pe 03 Iunie 2015, 13:49
#4
agramat
Spune-ti oameni buni se scrie SPUNETI.
JOS JOS JOS - MAFIA PSD pe 03 Iunie 2015, 13:31
#3
JOS JOS JOS - MAFIA PSD
JOS JOS JOS - MAFIA PSD



LA PUSCARIE TOT PSD-UL !!!
bebe pe 03 Iunie 2015, 09:54
#2
Infractiuni pe banda rulanta din partea PSD
A sesizat cineva Proc*ratura sau DNA?Degeaba scrieti sau stringeti probe daca nu se intimpla nimic.Prostii astia care inca mai au c*rajul sa aranjeze examene,au un tupeu incredibil.Hai sa terminam odata cu mafia PSD.
DNA pe 03 Iunie 2015, 09:01
#1
INFO
MONA RUSU ESTE SUSTINUTA DE IVAN(CU CARE A FOST SI INTRO PLIMBARE PE LA UN HOTEL DIN ALTA LOCALITATE,NEBUNATICII) CUCLEA CU TOTI SCLAVII DIN SUBORDINE CONDUC ACEST ORAS SI UNELE INSTITUTII CA PE AFACEREA LOR.CE MAMA DRACU FACE DNA-UL,SERVICIILE STIU CE SE INTAMPLA IN ACEST ORAS SI NU FAC NIMIC!!!!!!!!!LA PUSCARIE CU ACESTI LACOMI.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.