Apel la 112 pentru ordinea și siguranța cetățenilor. Au început iar să urle primatele?! - comentariul zilei.

17 Iulie 2020, 23:33 | 5843 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Bravo piticule, frumos ți-ai început campania electorală! Sau îți asculți cu plăcere pețitorii?! Iar voi, milițieni corupți și impotenți, după ce legi și ordine lucrați și vă luați salariile?!?!? Rușine tuturor celor ce tac, nu iau atitudine și sunt complice cu aceste animale, și cu manifestările lor! Trăiți din ce în ce mai urât, mai ascunși și mai sfioși ca niciodată, intr-o lume cu conducători mincinoși, meschini și hoți. Cu o propagandă sulfuroasă, menită să atragă atenția doar unor spălați pe creier, vă faceți jocurile mai departe crezând că nimeni și nimic nu vă va încurca în demersul vostru ticălos. Țineți minte ce vă spun, vin vremuri în care nici justiția nu va mai putea sta legată la ochi, iar judecata adevărată o va face altcineva.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
BRATU MIHAI pe 24 Iulie 2020, 17:45
#18
politia,proc*ratura,judecatoria sint in cardasie pentu a apara fini lui Livache
POLITIA,PROCURATURA,JUDECATORIA din Tr.Magurele sunt in cardasie pentru a apara pe fini lui LIVIU DRACNEA contactati-ma sa va pun la dispozitie documente am mai spus parerea de mai multe ori si nu m-ati contactat
Cacari pe 23 Iulie 2020, 19:11
#17
Ovi în teren
Petrecere de ciori lângă catanga. Ovi and fraternizeaza!!!! Bv cata!!!! Tot cu o ciorba, tot cu o ciorba?!!!!
Turnuadevarat89 pe 23 Iulie 2020, 16:55
#16
doar adevărul.
Pentru numerele 14 si 6, spuneți și pentru noi va rugam ce înscrisuri si sursa este domnul în cauza de la care ați auzit si faceți referire(eronat, opinia noastra)ca dorim sa știm și noi restul muritorilor. Din sursele noastre domnul a decedat de ceva timp, si memori nu a publicat conform Google, de asta c*riozitatea asa mare.
Zoica pe 22 Iulie 2020, 07:34
#15
Țarcul zorile
Țarcul zorile unde se ducea comandantul vinator(Dumitrașcu) împreuna cu pitis la vinatoare a fost cumpărat cu banii. Din teldrum care provin. De la CE. Sursa Emil lungu
Lopiff pe 21 Iulie 2020, 08:59
#14
112
Salvati-l pe Liviu,deoarece l-a trădat pe domnul general C———-,general,care i-a asigurat ascensiunea,și i-a pus România la degetul mic.
Primarie sa se implice pe 20 Iulie 2020, 19:24
#13
faceti ceva pt oras
Terminati odata si strazile de pe magurele. Nimic de zis.ati facut dar se poate si mai mult.
Noul primare va face ceva pt oras pe 20 Iulie 2020, 16:04
#12
vedem la alegeri
La alegeri poate se va schimba ceva pt amaratul de oras..
Gânditorul pe 19 Iulie 2020, 21:05
#11
Ovi Andronache a rămas REPETENT la Liceul industrial
Criteriu de Bază pentru a intra în MiLiȚiE este să fii PROST !

Eu nu am văzut până acum un om deștept să intre în miliție !

Ovi Andronache nu știe să lege bine 2 cuvinte, el nu știe care este Subiectul, Predicatul, Atributul sau Complementul, atât de Retardat este încât a rămas REPETENT la Liceul industrial !
Dan pe 19 Iulie 2020, 16:49
#10
Evoluție, involuției...
CUGET...
Pif pe 19 Iulie 2020, 16:46
#9
Fratii Codrea
fratii codrea = puscariasi !
Cacari pe 19 Iulie 2020, 12:17
#8
Ovi seful
Ghiocelul voinea îl pune pe ovi and șeful polițiștilor din strada cine îl recomandă familia. asa vrea nasul. Cu o ciorba si un os ia cumpărat pe toti!
Bomby pe 18 Iulie 2020, 22:47
#7
Soțul meu
Dragnea s/a folosit de Marius vorotdiceanu d șeful de la spălarea banilor Pentru albirea afecirolor sale Din înscrisurile lui Emil LUngu de la Londra O căsuța poștala .
Cacari pe 18 Iulie 2020, 09:41
#6
.
Orice problema aveti pe linie de ordine publică, va rog să-l sunați pe nașul meu Adi Codrea,ca el conduce miliția si proc*ratura. Cu o ciorba si un os ia cumparat pe toti.
Turnean pe 18 Iulie 2020, 09:31
#5
.
De vină este comandantul poliției, Voinea,despre care tu Craceo ziceai ca o sa faca cacatul bici. Si actualul adjunct Mănica Eduard,alta sluga a lui Cracea,la fel de eficient. Cu aceste tinere speranțe, subordonate direct fraților codrea, vrem să se facă dreptate. Asta ne așteaptă, votați Cracea, votați Cracanel !
Cetățean cu drept de vot pe 18 Iulie 2020, 09:15
#4
Slugi pâna la moarte
Intradevar,orasul este o ruina,murdar,saracit,depop**at si,ce este cel mai grav,fara o perspectiva pentru viitorul celor rămasi sa se lupte cu gasca de hoti si neispraviti a PSD.O gasca ce s-a imbogatit numai din banul public,a distrus orasul si a gonit tineretul si intreaga forta calificata de munca.Daca va place cum arata,votati in continuare prostia,hotia si minciuna.Un oras unde un om sanatos la cap nu poate fi mândru ca este primar.
Sandu pe 18 Iulie 2020, 06:45
#3
oras fara stapin
Raul acestui oras este Cuclea cu gasca lui de fini si nasi! A distrus orasul si siguranta cetateanului!
Ene pe 17 Iulie 2020, 23:41
#2
Ba ești prost?
Ce se întâmplă? Bai milițienilor, voi ati înnebunit? Cereți pensii si avantaje da când avem nevoie de voi stati ascunsi?

Cuclea e gunoi, voi milițienilor la fel.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.