S.& N. - Atentie Parchet,Politie și Justitie din TR - comentariul zilei.

15 Decembrie 2016, 08:28 | 3795 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
S.& N. - Atentie Parchet,Politie și Justitie din TR - comentariul zilei.
S. & N. pe 14 Decembrie 2016, 09:19
#17
Atentie Parchet,Politie și Justitie din TR
Atentie la postarile # 15 si # 16,sunt fapte si adevaruri cunoscute de catre institutiile care sunt responsabile de ordinea si respectarea legilor tarii.Asadar,va puteti autosesiza și pune la treaba intreg aparatul pe care il aveti,in slujba cetateanului,cel care va plateste.S-a ajuns mult prea departe cu sfidarea cetatenilor corecti si onesti.La ce salarii si pensii aveti,ar trebui sa fiti un exemplu in societate.Din pacate,legea nu este respectata intotdeauna,cercetarile sunt selective,si va ocupati doar de micile gainarii.
 
nu conteaza pe 13 Decembrie 2016, 23:57
#16
asa ca pentru necunoscatori
bai fratilor pe langa robert care nu stiu cat rau a facut ia uitati-va la cate ciori sant miliardari si nimeni nu munceste, nu ii intreaba nimeni de impozite la casoaiele care se construiesc continuu prin oras, primaria are un mare amestec in toate astea in frunte cu PSD-UL care sprijina romii pentru voturi si inca o cioara :Berete un analfabet care este plin de bani a luat casele oamenilor masinile si etc la intrebat cineva vreodata de unde atatia bani ??? rusine autoritatilor de la noi 
cool grin cool grin cool grin
 
elvis pe 13 Decembrie 2016, 22:52
#15
seful
este normal sa mai cada cite unul la puscarie,ca si noi ti**nii suntem prea nenorociti cind eram pe timpul lu Ceausescu mergeam la ferma an agricultura,in afara tarii majoritatea in spania tot in agricultura.suntem cateva persoane din etnia noastra care facem bani pe spatele romanilor,ba le dam bani cu camata dar cea mai profitabila este \exploatarea si obligarea fetelor sa se prostitueze direct sau prin interpusi pe strazile sau bordelurile din europa ..seviciile secrete justitia politia cunosc aceste fapte, si cine se ocupa cu ele de ani buni la ce tehnologie au in dotare,,,dar cred ca sunt ocupati cu cine fura fier vechi de la U.V.C.P.sau de la COMBINAT..
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Maican Marianii pe 26 Februarie 2019, 13:51
#4
Minciuni
Jandarmeria din Turnu Magurele jud Tr si Politia isi bat joc de oamenii simpli. am primit amenda pt nimic si ei consuma bauturi alcoolice in timpul serviciului. nu au politie econonica pt magazine am ccumparat cascaval mucegait. Doresc sa chem economicu stiu magazinul se iau de clienti
. pe 05 Martie 2017, 09:20
#3
.
CARE PARCHET SI JUSTITIE IN TR???

SUNT MANJITI PANA IN MADUVA OASELOR. TREBUIE TAIAT RAUL DIN RADACINA. INDIFERENT DE COLORATURA POLITICA,OAMENII SUNT ACEEASI. DACA NU NE FACEM DREPTATE SINGURI,DEGEABA VORBIM.

Silviu pe 16 Decembrie 2016, 14:21
#2
O fratie a hotilor si mincinosilor
S-a votat si pentru lene si pomeni.PSD trebuie sa-si schimbe numele in PILA (Partidul Incompetentilor,Lacomilor si Arogantilor).Disc*rsul celor din PSD,nu este decat o gargara sforaitoare cu promisiuni mincinoase,niciodata realizabile.
Avram pe 15 Decembrie 2016, 12:04
#1
PSD=MAFIA
Cretnilor, ati votat pentru hotie!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.