Legionarul - Profesorii trebuie sa fie chiar un exemplu - comentariul zilei.

10 Noiembrie 2016, 07:43 | 2843 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Legionarul - Profesorii trebuie sa fie chiar un exemplu - comentariul zilei.
Profesorii trebuie sa fie chiar un exemplu
 
Sunt domne unii profesori atat de prosti, atat de slabi si atat de insipizi ca nici nu te mai intrebi de ce elevii nu mai vor la scoala. Pe vremuri cele mai mari note le aveai la materiile la care nu invatai fiindca iti placea materia, ea poate era naspa, dar te duceai cu drag ca sa urmaresti eleganta, tinuta unei profesoare, o vorba buna, un sfat, o povata. Se intampla o chimie acolo, elevii raspund printr-un feed-back pozitiv si usor, usor vor indragi nu numai profesoara dar si materia respectiva. Nu inteleg, cum fete tinere pana-n 40 de ani se imbraca ca niste tarancute (chiar daca au bani) altele sunt halci de carne, altele in afara de predat (dictat dupa foi) si sa stea numai la catedra nu stiu altceva; altele sunt isterice, urla, bat si ameninta copii sau chiar jignesc.
 
Ce sa mai continui, se subintelege ce vreau sa zic. Aaa, nu mai vorbim ca nu au atitudine, nu au prestanta, daca-i intrebi ceva nu neaparat despremateria lor sau chiar si asa dau in balbiiala, se exprima greu, au lacune de cultura generala. Bomba e ca multi dintre ei n-au mai citit o carte de cativa ani dar au diplome, mastere si fel de fel de c*rsuri ca sa obtina puncte la dosarul privind ''gradatia de merit''. Eu cred ca 80% dintre profesori sunt asa. In fiecare scoala îi numeri pe degete pe cei buni, pop**ari si constiinciosi fiindca DA exista si profesori chiulangii sau care intarzie la ore.
 
Si DA ca sa fi profesor trebuie sa iubesti copii, sa ai charisma si vocatie pe langa o buna pregatire. Am uitat sa spun si de STIL personal. Majoritatea nu au stil, sunt ca oile, se imbraca la fel, au acelasi mod de a vorbi, aceleasi expresii, limbaj de lemn, nu vezi si tu o fraza frumoasa, o floricica, o gluma potrivita si de bun gust. Bai mor, ma dor degete de la tastatura si imi vine sa urlu cata prostie vad in invatamant printre asa-zisii profesori. Observatie: l-am auzit intr-o inregistrare video pe Razvan Vasile director la CN ''Unirea'' ziceai ca vorbeste la plenara CC. Ma intreb cum o fi la alte scoli sau licee.
Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 15 Noiembrie 2016, 07:47
#23
@Antiilie
E, da! Așa da! Asta este atitudinea corectă. Partea proastă este că în oraș nu mai poți face mare lucru. Pur și simplu nu ai. Și-ți dau un exemplu elocvent, dat fiind că la locale am fost acasă în concediu. Care era alternativa la PSD? PNL singur? PMP singur? Nu! Categoric nu! Nu s-a ajuns la nici un acord pe motiv de orgolii și interese. Nici asta n-ar fi fost prea grav. Grav este miopia și micimea celor care au fost propuși pe lista pentru primar. Uite, cine este un segment electoral masiv pentru PSD? Țiganii. Ce ar fi trebuit să facă de exemplu Crăcea? În loc să-și pună amanta pe loc eligibil ar fi trebuit să pună pe unul de la Partida Rromilor. Acel candidat ar fi tras după el electoratul care altfel a votat PSD. Din câte cunosc tentative în acest sens s-au făcut, dar se pare că din păcate Crăcea n-a anchiesat la idee. El a mers cu un cal troian (Necea), și cu o mână de oameni în campanie. Și apoi, lista. Cu un Bîciu și un Neagu pe loc*rile 2-3 nu aveai șanse reale.
Altilie pe 14 Noiembrie 2016, 20:41
#22
Rectificare
Multumesc fratelui Franche pentru sfat! In decembrie vin la tine sa bem o tuica si sa mancam sorici! Daca il cunosti si tu pe Ilie, Il chemam si pe el! O dau dracu de raca, si, poate reusim sa facem ceva pentru amaratul ala de oras! Surpriza va fi mare pentru toti trei! Va promit! Pe Fane nu-l chemam, ca e violent! Va doresc sanatate!

franchestain pe 14 Noiembrie 2016, 15:47
#21
sa unflat tarîta n voi la greu frate
în loc sa va uniti energile sa combateti Penali.Daca tot nu va potoliti vin si io si daca numi place ce vad poate mi fac încalzirea de dimineata.Mai bine ai sa ne vedem la o tuica cai mai bine si beau si io cu duneavoastra chiar daca mam lasat dun an jumate de sportu asta.Amin!
Fane Babanu pe 14 Noiembrie 2016, 14:32
#20
Pentru Antiilie
Bai Muschiulica Nervosu, stai ca te astept io la vara sa te vad la fata mai smechere cu cioc. Amu, sa nu ma faci sa astept, ca io is ocupat rau si vin peste tine, si cand o veni Ilie la randevu cu tine nu mai are rost.
Ilie de la scularie pe 14 Noiembrie 2016, 08:17
#19
@Antiilie
Ți-am spus că te caut eu. Și eu am 105 kg și 175 cm. Așa că suntem de aceeași categorie. Dă-mi un loc în Bucale, și-ți dau eu cafea. Cu sau fără zahăr.
Altilie pe 13 Noiembrie 2016, 18:09
#18
precizari
Am 107 kg, 1, 86 m, fost sportiv. Daca esti asa omenos, arata-te inainte sa vin eu la Turnu si scapi omul de un schimb de idei cu mine! Daca nu, ne intalnim in vara la cafea! Eu, fara zahar!
Ilie de la scularie pe 13 Noiembrie 2016, 07:32
#17
@antiilie
Nu e nevoie de venirea ta la Turnu. Te caut eu în Buc*rești, că vorba aia, de unde stau fac o oră.

P.S. Lasă pe omul ăla în pace, ești la ani-lumină de identitatea mea. În rest..... până-n Crăciun o să-ți faci rost de o atenție distributivă. O să ai nevoie. O să văd eu cât tragi la cântar șmechere cu gura mare.
VANCICA pe 13 Noiembrie 2016, 00:15
#16
MI-E RAU DE MOR
AM MANCAT CACA MAI DEVREME SI AM BORAT. SCUZATI DAR TIBI TIBERIUS MI LA DAT, A ZIS CA-I BUN, CA-I FACUT DE UN PROFESIONIST. PROMIT CA DE MAINE SA BORASC DOAR LA EL PE SITE, NU AICI.
Altilie pe 12 Noiembrie 2016, 20:06
#15
Confirmare
Ai recunoscut cine esti, e doar o chestie de timp pana ne vedem! Cel tarziu in vara vin acasa si ne intalnim! O sa ai nevoie de bracinar sanatos! Norocul tau este ca porti halat alb, si, asta te va recupera mai repede!
Ilie de la scularie pe 12 Noiembrie 2016, 17:35
#14
@Antiilie
Așa și? Hai, c*raj, deconspiră-mă! Ce te împiedică? Dar ai grijă să nu plângi la mormânt străin că mănânci jar. Sigur îți iei zvastul ăla. Jegosule, n-ai ce-mi face, poate să-mi plimbi caii de la bicicletă.
Altilie pe 12 Noiembrie 2016, 01:51
#13
Ilie fara scula rie
Ba ilie, esti un porc mizerabil! Te intrebi de unde stiu ce am scris despre tine? Te cunosc Idiotule! Zvasta peste ceafa nu esti in stare sa o dai ! In schimb viata te-a batut bine! Ai ajuns la aproape 50 de ani,si in loc sa iti vezi de viata ta, asa neimportanta si fara realizari, tot bantui pe aici si iti da importanta! Sa stii ca pt. mine facultatea nu inseamna nimic!Nu asta ma deranjeaza la tine, ci faptul ca tu crezi ca le stii pe toate! Nu a fost alegerea ta sa nu ai familie si copii, ci neputinta datorata comportamentului tau de mic copil! Te intrebi dece nu ai prieteni? Nu! Fiindca iti place asta! Despre bracinari, iti spun ca nu te tin, fiindca porti uneori bretele! Si dator fii convins ca ai sa ramui cat de c*rand! Dupa ce o sa ramui dator la mine, o sa iti fac publica identitatea ca sa iti poata fi platita intreaga datorie de pe site! De data asta ai avut ghinion! Eu te cunosc!
VANCICA pe 11 Noiembrie 2016, 20:06
#12
PENTRU LEGIONARUL SI GETA ATOTCUNOSCATOAREA
AI DAT CU OISTEA IN GARD!!!CA SA POTI SA-I JUDECI PE ALTII TREBUIE SA MERITI,CA SA MERITI TREBUIE SA STII, CA SA STII NU TREBUIA SA BEI CERNEALA LA SCOALA GENERALA TREBUIA SA SCRII CU EA!!!EA EXEMPLU DE LA TIBERIUS TIBI,EXPERTUS IN JURNALISM SAU DE LA ILIE DE LA SCULARIE,ASA CUM E DA CLASA LA MULTI.ACUM BAG SEAMA CA V-AM BAGAT IN CEATA DECI LASATI JUDECAREA FAPTELOR PENTRU ALTII CARE SE PRICEP,VOI JOC DE GLEZNA PANA VA SPUNE ILIE DE LA SCULARIE !!!
franchestain pe 11 Noiembrie 2016, 15:31
#11
mult stimata si draguta Getuta V,sa nu judecam o carte dupa coperta
comentarea mea zice ca nus dacord cu denigrarea si bajoc*ra doamnelor mai ales cu motivu moda,finca nu toti ne pricepem la moda si cu cît suntem mai maturi or invers cuatîta ntelegem mai putin moda tinereasca or invers,caci gustu la lume i total diferit si ce pare kul petru uni,petru alti i nasparleala daia grea.De exemplu,cînd io purtam tenesi (ca naveam pantofi si ma purtam numa la trenin) la un costum roz capatat de la un frate de la Teatru Mic din recuzita lor veche,nuti mai zic cum rîdea lumea cînd ma vedea desirat cum îs si la costum cu tenesi.Dupa cîtiva ani îi vad la televisor înbracati la fel,da se numea moda sik,ceva bestial frate,revolutionar.

Nu ma simt deloc conplimentat finca "io iubesc si flori si ochi si buze" si tot sexu femenin si consider ca nimic nui mai înaltator decît iubirea si respetu petru doamne,indiferent de vîrsta,tonaj,dizabilitati fizice,etnie,crez politic or religie.O floare sun gînd bun petru tine si toate doamnele si donsoarele dupa planeta asta.Amin!
Ilie de la scularie pe 11 Noiembrie 2016, 12:37
#10
@ Unchiul Nelu
Nea Nelule, unii nu inteleg decat acest limbaj, degeaba i-as vorbi ca unui om fin. Experienta de viata mi-a aratat ca pilda crestina cu intorsul si celuilalt obraz nu e viabila deloc. Prostul daca e lasat in pace vine peste tine. Zvastul peste ceafa este singurul argument de care tine seama si de care se fereste. Cine vrea sa ma juleasca, le spun decat atat: cu placere, numai sa va tina bracinarii, ca eu nu raman dator nimanui!
unchiul Nelu pe 11 Noiembrie 2016, 10:54
#9
doar ca
Ilie ai grija la limbaj, te ambalezi cam tare, nu mai jigni, vad cam te iei in contre cu toti. Fii mai finut totusi, respectati chiar si adversarii de idei
Getuta V pe 11 Noiembrie 2016, 10:45
#8
vad ca nu-i bine cand se scriu adevaruri, atunci bateti campii in continuare
Franchenstaine, Pruteanu a vrut sa te complimenteze de fapt, iar legionarul a spus ca doar unii profesori deci nu toti. Chiar daca nu esti de acord cu tot ce a scris legionarul sa stii ca omul cam are dreptate. Poate nu 80 la suta dar 50 la suta sigur are dreptate, este punctul lui de vedere si ne buc*ram ca exista si altii care se exprima aici intr-un mod liber si chiar literar. Avem nevoie si de ideile lor. Sa sti ca chiar si la profesorii mai in varsta, trecuti de 50 ani se simte blazarea si plafonarea. Daca iei cate 10 profesori din fiecare scoala sau liceu la intamplare si le dai un test simplu de cultura generala sau ii supui unui interviu o sa ai surprize mari.
Ilie de la scularie pe 11 Noiembrie 2016, 09:52
#7
@Altilie
De unde stii tu ca nu am cele mentionate de tine? Si daca ai facultate si familie asta te califica din start desteptul desteptilor? De fapt voi va bagati singuri in seama precum chilotii-n c*r dar tot voi faceti galagie. Niste sfertodocti cu diplome de la facultati obsc*re care se cred buricul pamantului. Bai labe triste, frustratii sunteti voi insiva. Va credeti doctii lumii dar nu reusiti decat sa flatulati niste ineptii pe cealalta parte a tubului digestiv. Valoarea voastra intrinseca valoreaza strict cat o basina trasa-n apa. Mult zgomot si .... cam atat. Cam asta este valoarea vostra.
Altilie pe 11 Noiembrie 2016, 07:27
#6
????
Ba ilie, la ce te pricepi tu bre? La toate si nimic! Esti un libidinos fara familie, copii, facultate, ...... fara toate cele! Si totusi, te bagi in tot ce misca ca si cand le-ai cunoaste pe toate! Gasesti nod in papura peste tot, fara sa ai nici un fel de competenta! Singura ta grija este sa postezi aici, vesnic nemultumit! Care e rostul? Crezi ca ai replica la absolut orice? Nu esti altceva decat un semidoct cu gura mare, la fel ca si burta!Eu zic sa te gandesti inainte sa mai postezi tot felul de emanatii date de frustrarile si neimplinirile tale!
franchestain pe 10 Noiembrie 2016, 11:46
#5
scuzele mele frate Pruteanu daca cumva te desamagesc
da nus Legionaru si nus dacord cu criticile la sexu femenin de profe care sen braca cu tot felu de toale taranoaie si nu cu fuste sc*rte si fara kilotei cum iar fi placut lui probabil,aparte de ca tre sa le cunosti pe toate si sa stai la toate orele n toate scolile o perioada cel putin,ca sa nu mai zic permanent,ca sa poti safirmi SFu asta n care TOATE doamnele si donsoarele profesoare s toxune,nu stie niciuna sa glumeasca cu copii si nici sa le vorbeasca cu stil dupa ce cas deformate si vai mama lor unele din ele.Daca mai traia,fratele Ghiote iar fi repetat lu Legionaru ca *omu cel mai pocit, ca si cel mai frumos, are dreptul sa se buc*re de felu n care arata".

Crezi tu frate Pruteanu cas fi io capabil do asa blasfemie? Parol mon frere,fati temele ca lumea si sauzim numa de bine.

Îti cer scuze Legionarule,da nus dacord cu tot ce zici chiar daca nus dacolo si nu cunosc subiecti.Io cred ca cînd afirma 1 ceva trebe saduca cel putin 2 argumente solide ca sa poa sa convinga frate.Amin!
Georgeta pe 10 Noiembrie 2016, 09:39
#4
nu-i complet articolul
Dar despre limbism, adică dat limbi in koor la directori de ce nu scrieți. Aceste personaje descrise în articol asta fac, dau limbi și la PSD și la directori sa mai prindă si ei ore în plus, vreun proiect, șansa a doua, vreo plecare afara prin Comenius, Erasmus, proiecte doar pe hârtie pe bani multi. Au plecat prin aceste proiecte profesori care nu știau nici să se prezinte în engleză dar au făcut deplasarea. Sau de veșnicul Paul Nicoară. Mai lasa-i Paule si pe-altii în locul tău să plece sau ești și tu limbist.
Lavi pe 10 Noiembrie 2016, 09:03
#3
Învățământul este politizat la maxim
Am observat calitatea și rezultatele învățământului din Teleorman,după notele obținute de profesorașii lipiți de PSD,și de promovabilitatea la bacalaureat.Tendința este clară,nu se dorește o generație următoare,responsabilă,pregătită,cu viziune și conștiință civică.O mare greșeală a fost și ordinul Androneascăi de a face obligatoriu învățămâtul de 12 clase.În acest fel umilește și cadrele didactice și își bat joc de calitatea învățământului.Totul se face premeditat.Mulți și proști!Asta e tot ce poate să facă o conducere socialistă.Problema este:încotro ne îndreptăm?
Pruteanu pe 10 Noiembrie 2016, 08:59
#2
Mai vreau de-astea
Foarte bun articolul. L-am citit cu mult interes. Se pare că mai aveti si profesioniști care citesc site-ul Turnu cu știri. Un articol bun, laconic, o radiografie. Cred că franchestain e de fapt legionarul. Tineti-o tot așa!
Ilie de la scularie pe 10 Noiembrie 2016, 08:21
#1
@Legionarului
Daca tot esti asa de atotstiutor de ce nu te-ai facut dascal, sa vezi fenomenul si din interiorul lui? De criticat toti stim sa criticam, mai greu e cu practica. De teorie si teoreticieni suntem satui de 26 ani incoace.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.