
Multă lume se întreabă de ce a trebuit să dispară restaurantul Modern din Tr.Măgurele şi cum a ajuns acesta în posesia lui L.Dragnea. Puţini cunosc faptul că L.Dragnea a reuşit, cu ajutorul unor oameni de paie, să falimenteze acele unităţi unde dumnealui avea interese. Aşa s-a întâmplat şi cu restaurantul Modern, care a ajuns în proprietatea lui Dragnea atunci când acesta a fost prefect de Teleorman.
Între 1996 şi 2000, Dragnea a reuşit să pună mâna pe Modern şi hotelul Turris din Turnu-Măgurele, cele mai atrăgătoare obiective din oraş. Fondul Proprietăţii de Stat avea în patrimoniu cele două entităţi, iar Dragnea, prin relaţiile binecunoscute, şi-a numit în conducerea lor oameni de-ai săi, care i-au înlesnit achiziţionarea acestora. Astfel, administrator la restaurantul Modern a fost Adrian Simionescu, actualul deputat. După ce a falimentat Fabrica de Conserve, Simionescu l-a sprijinit pe Dragnea să obţină restaurantul Modern. Până la urmă, s-a convins toată lumea că Dragnea nu voia Modernul pentru activităţi economice, ci pentru a obţine terenul pe care era construit acesta. Un alt motiv a fost Hanul Diligenţei, care făcea parte din societatea care administra şi restaurantul Modern.
Societatea Modern SRL a fost radiată, fără lichidare, în iunie 2005, prin trecerea patrimoniului societăţii în proprietatea asociatului unic, Liviu Dragnea. În urma acestei operaţiuni, Liviu Dragnea a preluat aproape 8400 de mp în Turnu Măgurele şi spaţii comerciale în suprafaţă de 1200 mp, printre care terenul restaurantului Modern, Hanul Diligenţei şi alte imobile situate în Turnu Măgurele, care îi aduc venituri de zeci de mii de euro anual. Pe locul fostului restaurant Modern s-a construit supermarketul Penny. Ca un remember, iată şi alte societăţi comerciale pe care le-a deţinut L.Dragnea:
DACOROM SRL-infiinţată în 1991, radiată în 2007; COM-ORIZONT SRL Olt, infiinţată în 1991, radiată în 2007;STEFIMAR COM SRL, infiinţată în 1994, radiată în 2006
