Turnu-Măgurele: Cine va fi primar: Nicolae Mohanu sau Claudiu Crăcea?

30 Martie 2012, 00:03 | 7213 vizualizări | 51 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele, un oras care are nevoie de schimbare

Alegerile locale din 10 iunie se apropie cu pași repezi. Majoritatea localităților își cunosc posibilii candidați, în această categorie fiind inclus și orașul Turnu-Măgurele. Chiar dacă sunt mulți doritori de candidatură, doar doi sunt candidații care vor juca un rol important în apropiatele alegeri.

Cei doi sunt Nicolae Mohanu, candidatul alianței USL (compusă din PSD, PNL și PC) și Claudiu Crăcea, candidatul Alianței pentru Teleorman (compusă din PDL și PNȚCD). Cei doi sunt singurii care au șanse reale de a câștiga, pentru că alți candidați nu se mai înghesuie să-și pună numele pe buletinele de vot. Deși se vehiculau diverse nume pentru candidaturi din partea PP-DD, PNL, UNPR, sau chiar independenți, până în acest moment nu s-a anunțat nimic.

C.Crăcea și N.Mohanu au, desigur, plusuri și minusuri, pe care încercăm să le prezentăm în rândurile următoare. Diferența de vârstă, de peste 20 de ani, dintre cei doi, îl face pe domnul Crăcea mai apropiat de cei tineri, în schimb, N.Mohanu, la cei 66 de ani ai săi, este mai apropiat de cei care sunt pensionari. Atuul lui N.Mohanu este faptul că se află la Primărie de 16 ani, timp în care a putut să demonstreze ce este în stare să facă ( sau să nu facă).

Claudiu Crăcea este om de afaceri și vine din mediul privat, acolo unde a obținut performanțe importante, dacă ne referim doar la societatea agricolă Agroinvest, pe care a reușit să o ducă la o valoare de piață mare, motiv pentru care a și fost cumpărată de InterAgro, firmă patronată de Ioan Niculae. Un alt avantaj pentru Mohanu este faptul că are susținerea celui care conduce județul cu mână de fier, Liviu Dragnea. Cu o forță financiară uriașă, doar Teldrum este societatea sa de casă, Dragnea poate să ajute cu fonduri campania lui Mohanu. Un atu pentru Claudiu Crăcea este faptul că vine din afacerile private în lumea politică, banii săi nefiind obținuți din afaceri cu statul. Se știe că Mohanu a oferit firmelor apropiate dânsului  multe contracte cu Primăria, fapt ce se răsfrânge asupra sa în acest moment.

Pe lângă acest lucru, Mohanu trebuie să răspundă și pentru promisiunile din campaniile electorale precedente. Cunoaștem că dumnealui a promis că va atrage investiții economice pentru oraș, însă nimeni nu a venit, în ultimii 6-7 ani, să investească în oraș. Deși Bacul a fost dat în folosință, economia orașului nu a cunoscut o revigorare.

La actualele alegeri locale sper să nu mai auzim expresia: "a furat, dar a și făcut ceva". Mergând pe drumul ăsta, am ajuns să acceptăm că e ok "să fure, că toți fură, dar să mai facă ceva și pentru noi”. Adică să trăim din mila hoților. Tu furi de la tine de la serviciu? Nici eu. Și atunci, cât de proști am fi dacă am încerca din nou aceleași soluții păguboase?!

Citeşte şi
Comentarii (51) Adaugă comentariu
speranta in mai bine.. pe 09 Iunie 2012, 15:08
#51
votam claudiu cracea!
vrem o schimbare si de aceea avem incredere in claudiu cracea,este un om onest si sigur va face lucruri bune pentru oras. VOT CRACEA CLAUDIU !!! grin
Toma...necredinciosul pe 20 Aprilie 2012, 06:51
#50
Lui george
Am intrat pe site-ul Registrului Comertului, firma Carghir NU EXISTA! Pa si pu !
george pe 18 Aprilie 2012, 15:54
#49
cracea dat in judecata de Carghir
cracea a semnat anul trecut2011 un contract cu carghir pentru floarea soarelui .cracea nu a mai respectat contractul si a vindut floarea soarelui la negru.TEAPA Carghir la dat in judecata ca nu a respectat contractul .
Alegatorul pe 16 Aprilie 2012, 00:30
#48
Lui george
Tu ce ai administrat mai Georgica, la viata ta !?Covrigii din coada cainilor!?
george pe 15 Aprilie 2012, 02:00
#47
Cracea a administrat prost firma,asta este realitatea.
cracea este director la Agroinvest doar cu numele la firma nu se mai ocupa de ia si nici nu mai da pe acolo .nu la concediat deoarece este lasat pe plan politic poate poate ajunge Primar.
Paul pe 14 Aprilie 2012, 14:43
#46
NEOBRAZATUL
Cand intri pe furis in intimitatea(cutia postala)noastra,\\ncersind mascat votul,pentru a-ti satisface orgoliul si pofta de marire, devii penibil. VOT NUUUUUU.
EU pe 14 Aprilie 2012, 13:51
#45
nEVREDNICUL
\\\'Dinu Paturica\\\'de la Sslcia,metamorfozat,Catavencu,se vrea\\nprimar.Ne aminteste ca in\\\'89 era un rebel student(NETERMINAT),razvratit,nescolit.A absolvit Biotera\\nsi viseaza cu ochii deschisi.Parafrazand un clasic,zic:\\n -Ba Belitule nu meriti.
Moga pe 08 Aprilie 2012, 01:28
#44
Lui Goe
Mi-am ales locul pentru casa si am deschis un cont la Banca Otv.Ror sa-mi virati cei 20.000E in contul RO70 OTVBANKDANDIACONESCU.HAI SICTIR MINCINOSILOR,PROSTITI POPORUL CU TEMBELIZORUL.CIRC NATIONAL PE SEAMA SLABILOR DE INGER SA INCASATI BANI DIN SMS-uri.
Nad pe 05 Aprilie 2012, 23:14
#43
Pt goe
Dute ba de aici cu galbejitul ala de Diaconescu,numai pensionarii senili se uita si cred ce spune galbejitu la otv.
goe pe 05 Aprilie 2012, 05:47
#42
NU mohanu! NU cracea!
A venit vremea ca puterea sa revina poporului.\\nAvem Partidul Poporului-Dan Diaconescu in Turnu Magurele.\\nVa asteptam la sediul nostru de langa ruinele casei de cultura-cine o fi ruinat-o oare ?\\nVeti afla c*rand cu cine sa votam cu adevarat.
Turneanu Octav pe 03 Aprilie 2012, 21:47
#41
Inapt
Nu tot ce zboara se mananca.Sinte-ti prea MIC pentru a fi mare.Vanitatea si minciuna nu va pot aduce in Primarie.
gogutzu pe 02 Aprilie 2012, 19:26
#40
pentru floarea
floricico, eu voiam sa reeditam balada mesterului manole. eu chiar tin la traditii. grin apoi, fata ma intreba daca sunt zidar. ce era sa-i spun? mai bine-i arat. nu?
Floarea pe 02 Aprilie 2012, 13:45
#39
pentru Gogutzu
Asa bre, matale ai vocatie, nu gluma! Sa zidesti o doamna! Eu iti propun sa o pictezi, insa dupa ce iti tai o ureche. Ce zici, te bagi? Glumeam Gogutzule!
gogutzu pe 01 Aprilie 2012, 19:22
#38
pentru angajatul ala....
expresia era peiorativa. umorul presupune inteligenta si un anumit nivel de cultura. ceea ce nu cred ca e cazul la tine. uite, vezi, de aia dai cu mucii in fasole mereu. ai luat mot a mot o expresie care trebuie inteleasa mai altfel. de aia iti spun ca esti looser.
gogutzu pe 01 Aprilie 2012, 19:18
#37
pentru florica
florico fata, sa stii ca ma angajez si zidar, dar cu o singura conditie. tu sa joci rolul anei si eu pe al lui manole? te bagi? si sa stii ca nu ma deranjeaza sa ramin chior ca un cklasic in viata, numai sa te stiu acolo in siguranta.
Florica pe 01 Aprilie 2012, 16:58
#36
pt. gogutzu
Gogutzule, zici ca plecasi pe la capitala... Pai ce faci tu acolo, zidarie? Ca zici ca ai un loc de munca sigur. Vezi ca mortarul nu se mananca. Si mai ai grija sa nu-ti sara in ochi. Si prost si chior, cum mai dai tu replici pe site? Daca oi veni prin Turnu sa votezi, ai grija sa nu inc*rci candidatii. Spor la treaba !
simplu cetatean pe 01 Aprilie 2012, 16:40
#35
Domnului Gagiulescu
Da domnule Gagiulescu, este necesara schimbarea, chiar imperios necesara, as putea spune. Obstea noastra nu are in frunte un gospodar, ci un om lipsit de scrupule, mincinos, parsiv. El nu-si aminteste de turneni decat din patru in patru ani, in campania electorala. Faptul ca a amenintat in cartierul Odaia un cetatean, spunandu-i ca-l muta din oras daca este impotriva lui, denota caracterul abject al acestui individ numit Nicolae Mohanu. El nu are dreptul sa faca asa ceva, el nu este nascut in orasul nostru, iar orasul nu este al lui. Nu a facut nimic bun pentru orasul nostru. O data la patru ani, insira eternele minciuni legate de Parcul Industrial, investitorii chinezi, dar nu aminteste niciodata despre suma uriasa cu care a indatorat orasul, despre ceea ce s-a furat cu stiinta lui, despre faptul ca nu mai avem un cinematograf, o biblioteca, despre jaful de la bac, despre miliardele facute cadou Teldrumului lui Dragnea si multe altele. La varsta lui, un om normal ar sta la pensie. Acolo ii este locul.
angajatul pe 01 Aprilie 2012, 16:28
#34
pt. gogutzu
Bai prostanacule,ce exprimare poti avea \\\"latra ca porcu\\\' \\\".De cand latra porcul,mai,gogutzule? Vezi,de aia nu poti tu face o afacere,pentru ca nici sa vorbesti nu stii,cu atat mai putin sa porti grija unor angajati,sa le platesti salarii.Spui ca ai plecat din Turnu.Bine ai facut,un prost mai putin.Daca ar fi fost orasul nostru condus pana acum de Mos Nae,cum si-a condus Cracea firma,am fi dat inainte.Dar gandul primarului a fost numai sa ne minta iar noi, turnenii cinstiti realizam ca nu mai meritam sa fim batjocoriti de un asemenea primar mincinos.
Valeriu Ion Găgiulescu pe 01 Aprilie 2012, 14:35
#33
Este necesară schimbarea ?
De ce ar trebui schimbat un conducător, ales de o comunitate, la un moment dat ? De ce,dacă rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor,s-ar mai organiza alegeri ? De ce mandatul încredinţat unei anumite persoane nu ar fi...\\\"sine die\\\"..., pe viaţă, cu alte cuvinte ? Cred că exerciţiul democraţiei, presupune tocmai posibilitatea remedierii, pe calea urnelor, a unor tensiuni ce se acumulează în timp, indiferent de caracterul lor obiectiv sau subiectiv. Pentru că Puterea se uzează prin folosinţă. Mai ales când folosinţa a fost îndelungată. Obştea doreşte să fie condusă de un GOSPODAR!O persoană care să aibă logică, o MĂSURĂ,o viziune de ansamblu şi o coerenţă a acţiunilor. Spiritul gospodăresc ar prima. Şi atunci, persoana ideală ar fi aceea care a făcut deja dovada unor aptitudini în materie, care este deja realizată personal şi care nu ar ţinti LOCUL ca pe o trambulină spre belşug !Nici vârsta candidatului nu ar fi lipsită de importanţă, nu-i aşa ? Oare este momentul pentru schimbare ?!
gogutzu pe 01 Aprilie 2012, 12:56
#32
pentru angajatu\' lu\' peste
mai angajatule, sau mai cracea, ca eu sunt convins ca tu esti ala, las-o jos ca latra ca porcu\\\'. pe bune, incearca la gradinita cu astfel de petarde, la mine nu tin. spui ca nu sunt in stare? ei bine, da nu sunt in stare sa fac greselile tale. daca firma avea profit, nu se vinde. vrei sa te extinzi, sau sa incepi alta afacere? simplu. exista institutia creditului. tu pe cine vrei sa duci cu presu\\\'? pe mine? sa-ti mai spun de datoriile neachitate la timp pe care le-ai amortizat cu banii incasati pe firma? si tu vrei sa conduci orasul, asa cum ai condus firma ta? pe bune? crezi ca toti turnenii sunt oligofreni sau trepanati? din fericire am parasit orasul asta. la capitala am un o slujba care ma fereste de griji. oricum, tu ramai eternul si fascinantul looser. si in afaceri si in politica. asa ca mai bine ciocu\\\' mic matalutza.
angajat la Agroinvest pe 01 Aprilie 2012, 09:51
#31
pt. gogutzu
Gogutzule,ai mare boala pe Cracea...Se vede si din avion. Ia zi tu,desteptule,de unde stii cum si-a condus Cracea firma? Te roade invidia,ca angajatii lui au alta parere decat tine.Ti-e ciuda ca nu ai reusit sa realizezi si tu,macar un 10%, acolo, din ceea ce a realizat Cracea?Banuiesc ca stii faptul ca el este in continuare director la fosta lui societate.Asta pentru ca este un tanar harnic,pe care-l duce mintea,iar Nicolae ii apreciaza aceste calitati. Mai nou,Claudiu Cracea,face o afacere pe care putini au dezvoltat-o in tara.Cred ca asta este pentru tine,gogutzule, alt motiv de mahnire.Fa si tu ce a facut Cracea si abia atunci ai dreptul sa descizi gura.Pana una alta, ciocu\\\' mic !!!
gogutzu pe 01 Aprilie 2012, 08:19
#30
lui moga
si vrei sa conduca orasul tot asa cum si-a condus firma bai acesta? daca da, atunci inseamna ca gunoiul trebuie cautat in alta parte. adica la tine in cap.
Gicu pe 31 Martie 2012, 23:13
#29
Lui Gheorghe
Frate nu ai realizat ca suntem pe fundul craterului.Mai rau de atat nu se poate .Sa vina si altul :Cracea,Popescu,Tepes,......l\\n\\n\\n\\n
Moga pe 31 Martie 2012, 22:45
#28
Lui gogutzu
Gogule gunoi esti tu cu un astfel de comentariu.A condus Cracea orasul!?De ce este gunoi gunoiule!?
simplu cetatean pe 31 Martie 2012, 20:33
#27
lipsa de alternative
Din pacate... ambii candidati sunt compromisi. Desi nu-l cunosc personal pe Cracea, parca nu l-as vota. Un singur motiv - un candidat care mituieste alegatorii (cadouri inainte de alegeri), trebuie sa-si recupereze banii. Q.E.D.\\n\\nMohanu, e deja un cosmar groaznic, mi-e sila sa-l si privesc. Da domnule primar - mie personal imi provocati sila.\\n\\nSi eu sunt de acord ca acest oras are multi oameni de valoare, care insa nu au c*rajul sa iasa in lumina reflectoarelor. \\n\\nTimpul e sc*rt... chiar nu putem sa identificam un om de valoare?
maria pe 31 Martie 2012, 14:31
#26
manager adevarat
Turnu Magurele.Ce oras a fost si ce a ajuns!!!!...Cei mai bogati baroni sunt cei ale caror localitati pastorite de ei, sunt sarace.chiar nu intelegeti dragi turneni cat de departe sunteti?Nu pot sa cred ca inca mai exista localitate in care gunoiul este depozitat in strada si incarcat in remorca? Nu am intalnit nicaieri in tara asta o mizerie si o INDIFERENtA mai mare ca in acest oras.Incercati fratilor si altceva.Cati oameni destepti a format acest oras,si chiar va lasati la infinit condusi de acest baron repetent? Ce a realizat ptr aceasta localitate si chiar ptr judet? NIMIC.Am incredere conjudetenii mei ca veti alege si altceva.Doamne ajuta!
gogutzu pe 31 Martie 2012, 07:58
#25
pentru costy
dragul meu, cred ca tu esti pe val, sau te-a luat valul. de unde ai scos-o pe asta ca alegerile vor fi cistigate de pdl? stii tu ceva, si nu stim noi? tu nu observi fenomenul? sobolanii au simtit naufragiul si incep sa paraseasca corabia. este un semnal clar al degringoladei din pdl. sondajele de opinie plaseaza pdl pe locul 3 cu 13 % din intentiile de vot. cred ca ori esti prea entuziast, ori vrei sa induci acea stare de siguranta votantilor, cum ca pdl este ca zidul berlinului. adica tare. in realitate acel zid ca cam cazut. pina la alegerile generale mai este. cele locale bat la usa. intrebarea este, vorba lui nene iancu, noi cu cine votam? cu nae in nici un caz. cu cracea? nici atit. vrem oameni noi, nepatati, capabili, si mai ales cu dragoste fata de acest oras. orasul asta a ajuns sa fie condus de venetici, carora nu le pasa de el. e timpul sa-l cerem inapoi. prin vot. de aia ne trebuie un candidat turnean get-beget. nu gunoaie ca cei ce l-au condus.
gogutzu pe 31 Martie 2012, 07:49
#24
pentru domnul x
domnul meu, cine mi-a spus asta cunoaste fenomenul din interior. de aia inclin sa-l cred, desi s-ar putea sa fie un zvon nefondat. dar hai sa nu uitam ca daca acest cracea era un asa de bun manager convingea lumea sa-l voteze. si ma refer la acei locuitori ai orasului indecisi sau cei care nu se duc la vot dezgustati de ceea ce arunca partidele politice in lupta politica. cred in schimbare, vreu sa nu mai fie mohanu primar, dar ce punem in loc? nimeni nu m-ar putea convinge in ruptul capului sa-l votez pe cracea. si sunt convins ca atit usl sau pdl au oameni valorosi, care ar putea fi primari destoinici. din pacate partidele lor continua sa arunce in lupta electorala candidati toxici gen mohanu sau cracea. eu mi-as dori un candidat independent. pe ala l-as vota din toata inima. dar... se pare ca dorintele noastre nu sunt si dorintele lor. in fine, vom trai si vom vedea ce va fi.
franchestain pe 30 Martie 2012, 23:37
#23
la toti da mai jos-inainte lam trimis gresit la alta stire,frate
am zis si io la toti da mai jos da nam apucat sai citesc pa toti da mai jos.da din ceam citit da la toti da mai jos,cred ca daca v-antalniti toti da mai jos va rupeti in bataie,frate.
costy pe 30 Martie 2012, 23:00
#22
pe cine alegem
Mai oameni buni, Mohanu a pastorit mult timp acest oras. Se parea ca nu mai vroia un nou mandat, dar se crede ca apropiatii l-au scos la inaintare, ca nu cumva ei sa piarda scaunele lor. Atata timp cat noi ne-am saturat de ce ne spune Mohanu si nu mai poate sa faca (nu varsta ci cercul in care se complace) de ce nu iesim la vot si sa votam? Oameni buni (parca mai ziceam mai demult) daca primarul nu este de al puterii nationale degeaba, nu poate face nimic (proiecte blocate, lipsa bani de la guvern ....etc). Nu conteaza cine este primar trebuie sa fie \\\"pe val\\\". Si alegerile nationale vor fi castigate tot de PDL, noi ce mai vrem ? Sa il alegem tot pe Mohanu? Da, dar sa treaca la PDL !!! grin Iesiti la vot turneni caci altfel nu mai puteti sa va vaietati !!! Totul este in mana voastra !
x pe 30 Martie 2012, 17:43
#21
Pentru Pena Corcodusa
Veti fi insangerat(referirea dvs la d-nul Cracea)?! Scenariu horror sau boala psihica? Doamna Corcodusa, eu zic ca si fructele, desi acre trebuie sa fie comestibile.
x pe 30 Martie 2012, 17:36
#20
pentru anti PDL
Domnule, sa jigniti o femeie este incalificabil! Daca exprimati o opinie politica, pentru ca asta faceti, nu onorati sub nici o forma zona din care proveniti, ideologic vorbind. Sa inteleg ca R. Negoita si Banicioiu v-au \\\"educat\\\"?!
x pe 30 Martie 2012, 17:29
#19
pentru domnul Gogutzu
Pertinenta unui comentariu nu se leaga in mod direct de un zvon. Dovada trebuie sa fie palplabila. Sunteti un om inteligent si foarte acid. La inteligenta dumneavoastra eu nu m-as cobori la tatisme. Sa auzim de bine!
x pe 30 Martie 2012, 17:24
#18
pentru domnul Gheorghe
Ca in banc*rile despre englezi \\\"atat de tanar (cu atat mai rau daca sunteti un om matur) si deja Gheorghe\\\"? Argumente si va cred.
x pe 30 Martie 2012, 17:22
#17
pentru ADA
Multumesc ca ai apreciat comentariul. Consider ca toti oamenii de bun simt gandesc la fel. Si inca ceva, eu inca mai cred in concitadinii mei si in discernamantul lor. Nu am tolerat niciodata marlania. Cat priveste grosimea stratului de jeg, greu de apreciat atata vreme cat a fost o stare de normalitate. Daca vorbim despre moralitate, despre rol social si lipsa duplicitatii, draga Ada, nu putem sa facem altceva decat sa ne implicam social. Nu vreu sa spun ca sunt o fiinta morala prin excelenta, dar incerc sa ma autoeduc. Duplicitara nu am fost si nici nu voi fi.
ADA pe 30 Martie 2012, 15:05
#16
PENTRU mafia italoromana
pentru mafia italoromana\\nCu respect va reamintesc un singur lucru, j**ul se spala, prostia in schimb nu. O atitudine respectuoasa, insotita de argumente nu face rau nimanui. \\n.......\\nstimate domn, ma inclin si subcsriu celor inserate de domnia voastra!...\\ncu un singur amendament, j**ul daca este gros (nespalat de mult) se spala cu greu, prostia niciodata. Daca ajungi aservit j**ului (alaturi evident de prostie si lipsa de verticalitate si dualism) devii la fel de inutil si imoral. \\n
anti pdl pe 30 Martie 2012, 14:11
#15
pentru ELA
ELA NU IMI PLACE MUNCA,MUNCESC PROASTELE PT MINE,ESTI MULTUMITA?EU DOAR MA RELAXEZ
x pe 30 Martie 2012, 14:09
#14
pentru domnul Mohora
Asta este confuzia, nu alegi partidul ci gospodarul. ce a facut Mohanu pentru orasul asta?
x pe 30 Martie 2012, 14:07
#13
pentru mafia italoromana
Cu respect va reamintesc un singur lucru, j**ul se spala, prostia in schimb nu. O atitudine respectuoasa, insotita de argumente nu face rau nimanui.
mohora pe 30 Martie 2012, 10:59
#12
rusine
oameni buni, votati cum considerati voi, dar nu uitati ca pdl-ul ne-a taiat pensiile si salariile, ne-a mintit in parlament prin hoata de Anastase, ii lasa pe unguri sa isi faca universitate in limba maghiara. cate sa va mai spun impotriva pdl-ului. nu o fi nici mohanu si psd-ul usa de biserica, dar macar ne fura pe la spate nu in fata ca astia, dupa care te minte ca nu te-a furat cand tu il prinzi cu \\\"oul\\\" in mana
Pena Corcodusa pe 30 Martie 2012, 09:52
#11
Cracea este un penibil
Ce tare tre sa fie sa te prostituezi ca sa-i intri in gratii acestui taran parvenit numit Cracea... Ma refer, evident, la autorul articolului. \\nMesaj pentru Claudiu Cracea: faptul ca sunteti un personaj duiplicitar, care nu are habar despre notiunea de campanie electorala profesionista. Claudiu Cracea, campaniile electorale se fac cu sprijinul unui consilier de imagine, a unui consultant politic, cu mediatizare in ziare importante ca Teleormanul sau Gazeta de Teleorman, nu prin ziare gratuite sau pe site-uri pe care le citesc numai cei care lucreaza in presa. De asta veti fi insangerat la inchiderea urnelor.
Moga pe 30 Martie 2012, 08:39
#10
Pt saritorul de mai jos
Draga sustinator intra sa comentezi o singura data nu de trei ori. Te da de gol IP-ul calculatorului de pa care intri.Vrei sa dai impresia ca mai sunt multi cei care sustin un primar plictisit si expirat dar sondajele spun altceva: Nae cade si impreuna cu el toti profitorii din jurul lui.
anonim pe 30 Martie 2012, 08:02
#9
cine va fi primar?
tot o apa si-un pamint,nimic nou sub soare.
gogutzu pe 30 Martie 2012, 06:58
#8
intrebare
mariane, ai zis ca arati plusurile si minusurile ambilor candidati. pina aici corect. dar pe urma vad ca doar mohanu este criticat, ce-i drept pe bune, in schimb cracea este ridicat in slavi. ei bine ce atitea realizari a facut cracea? sociatatea pe care a pastorit-o daca n-o cumpara nicolae dadea faliment. unii mai informati mi-au spus asta. si inclin sa-i cred. daca n-a putut sa faca ceva cu o societate privatacum crezi tu ca va pastori orasul? sau va desavirsi opera lui mohanu in a aduce la pieire a acestui oras?
MIHNEA GAVRILESCU pe 30 Martie 2012, 06:53
#7
Asa mai merge .
Vad si eu un articol in care autorul incearca sa fie,oarecum, echidistant . Asa ar trebui sa fie toate! Ne-am saturat de toate porcariile care sunt aruncate pe acest site in care se investesc bani NEGRI ! Dl Cracea, pentru a avea cat de cat sanse trebuie sa prezunte INGINERESTE proiectele sale FEZABILE .Ca se cearta cu Dragnea nu are nici o importanta, nu are decat sa se certe cu nevasta,cu soacra, cu vecinii,etc . Cat despre succesele din asociatia agricola,s-o lase mai moale, se stie cum sunt jegmaniti proprietarii, INDIFERENT DE PARTIDUL DIN CARE FAC PARTE !
Ela pe 30 Martie 2012, 06:49
#6
pt. nr. 1,2,3
Mai prostule, nu vezi ca te dai de gol? Nu-ti mai schimba numele,ca se vede ca esti aceeasi persoana. Stai noaptea pe net sa dai replici....Inseamna ca ti-e frica de ceva,din moment ce n-ai somn.Sau esti vreo putoare care nu stie ce e munca si de aceea pierzi noptile in fata calculatorului.Postezi la fiecare sfert de ora,cum termini un articol,incepi altul.Prostule,pe cine crezi tu ca inseli?
dan-ex turnean-ex teleormänean-inevitabil,român pe 30 Martie 2012, 01:54
#5
cu pärere........de räu...
De peste märi si täri(si cu regret)/-e lucru cert si caz \\nconcret-/vä amintesc cä dupä vot/învingätor e peste tot/sloganul lor de vechi ciocoi:/La vremuri noi,nu voi,tot Noi!!!
gheorghe pe 30 Martie 2012, 00:56
#4
toti sunt niste hoti
poate ca nu a facut mohanu prea multe pentru orasul asta dar daca iese cracea primar o sa il bage in groapa de tot !
relu pe 30 Martie 2012, 00:32
#3
votam mohanu
domnul mohanu este mai apropiat de pensionari cei care sunt in oras in numar mare,iar cracea claudiu este cu tineretul care este in toata europa datorita pdl basescu,sa se duca in spania,franta si italia sa ii adune sa il voteze smile) \\n
mafia italoromana pe 30 Martie 2012, 00:27
#2
sunteti expirati pdl
aruncati hartii si gunoaie ca sa faceti o foto falsa?vai de cracea al vostru,sunteti un partid mizer si fara valoare..je**silor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.