
Reteta: ulei de masline grecesc de la Gratia, ceapa olandeza de la Saelele, ardei iute, gras si kapia spaniol de la Lisa, afine peruane din padurile de la Uda si Segarcea, plus ciuperci porcesti (pentru gust de post) si mai ales piper rosu!
Si mai ales nu uitati sa va dati ceasul jos de la mina, ca Livian, care era cam bronzat la fata, in contrast cu orezul! Semn ca a fost la solar in aceasta iarna, caci in Brazilia la Fortaleza, sigur nu a ajuns, dar parca nu strica si niste cocos la orezul basmati!
De remarcat si castroanele albe de melamina, folosite de obicei la impartit si la dat de pomana, care sint folosite de Sef Livian! Pacat ca si astea sint din Republica Populara Chineza! In rest arta ca o mincare de cantina de la CAP sau ce se dadea soldatilor in armata: balastru de orez, sa nu se cace pe ei sa strice defilarea de 23 August!
Pofta buna tovarase Livian! https://www.youtube.com/watch?v=1You8v5-OKM