Urmărire ca-n filme pe șoseaua de centură a Alexandriei. Polițiștii au tras focuri de armă pentru a prinde fugarii care abandonaseră mașina pe câmp.

28 Martie 2016, 11:45 | 3307 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia.

O patrulă mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm au efectuat semnalul regulamentar de oprire pe Șoseaua de Centură din partea de S-V a municipiului Alexandria asupra unui autoturism de teren care a refuzat să oprească.

La vederea echipajului, șoferul a părăsit partea carosabilă și a continuat să meargă pe câmp. ”Autoturismul respectiv și-a continuat deplasarea în extravilanul municipiului Alexandria, pe câmp, polițiștii pornind în urmărirea acestuia, având sprijinul unui alte patrule de polițiști”, informează IPJ Teleorman.

Autoturismul de teren a fost abandonat, într-un final, pe câmp, iar ocupanții au fugit. Pentru prinderea lor polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, fiind efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 45 ani din Alexandria care emana halenă alcoolică, acesta având suspendat dreptul de a conduce din 13.12.2015.

Șoferul a refuzat să fie testat alcoolscop, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

”În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, și „refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, urmând a se propune soluție prin Parchet”, mai informează IPJ Teleorman.

sursa: teleorman24.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
franchestain pe 02 Aprilie 2016, 19:37
#3
cred cai bagat cu sama frate Leonida
ca nici nu team bagat în sama finca ca esti prea mic petru experienta mea.Iati gramatica cu tine sa te convingi ca nu tea juta cu nimica cînd foameai la tîte or cînd trebe sa pui stanpila.Amin!
Leonidas pe 31 Martie 2016, 23:14
#2
pt. franchenstain
Du-te frate la scoala, si invata sa scrii,termina si tu alea 8 clase sau cite iti trebuie pina inveti sa scrii.Ortografie,ortoepica,gramatica si restul...hai pa..!
franchestain pe 29 Martie 2016, 15:02
#1
tarani la care lea hîndit cîmpu sai dean judecata frate
si pe infractor si potera ca cunosc un caz de la macaronari de italieni care rîde de noi ca suntem mamaligi,cazu la un jmeker frate,cel mai tare din parcare care se spargean figuri cu ultimu lui ragnet pe sosea pîn cea scapat covrigu din laba si sa dus de nebun în tro vie sia facut zob capu ala de vita prinsa mijto pe sîrma de la moldoveni nostri frate si propietaru la vie la dat în judecata ca ia distrus nu doar via cica ca si vinu de la via aia ca din cauza la acident nu ia iesit vinu bun anu ala ca aia are danbla rau de tot pe vin frate si sal faca si sal bea satuncea judecatoru a dat asa sal dezpagubeasca cu bani si finca ca ia calcat via si petru vinu stricat.Asa ca invat pe tarani sai dean judecata si pe infractor si potera sai despagubeasca ca chiar ca lea facut paguba pagubele alea de gabori cu tot cu infractoru cu aro de teren.Nui sefeu frate îi caz real de la macaronari nostri.Dumnezeu sa jute pe tarani sasi scoata pagubele de la gigodile pesedisto comuniste rosii lolo.Amin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.