Declaraţie incendiară: Gheorghe Nichita - Liviu Dragnea a vândut locurile la europarlamentare.

22 August 2015, 16:00 | 2550 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Gheorghe Nichita.

Amănunte incendiare ies la suprafaţă din interiorul PSD Iaşi, de la discuţiile dintre fostul primar Gheorghe Nichita şi apropiaţii săi.

După ce i-a anunţat pe toţi apropiaţii săi că şi-a rezolvat problemele cu justiţia, Nichita le-a şi prezentat acestora care este planul său pentru următoarea perioada. Conform acestui plan, Mihai Chirică, actualul primar, trebuie izolat şi apoi exclus din partid, astfel încât Nichita să rămână singurul candidat la funcţia de primar al Iaşului. În plus, acesta s-a lăudat că el controlează PSD-ul, prin intermediul lui Liviu Dragnea şi al Rovanei Plumb.

"E un moment prielnic să revin în frunte, pentru că sunt multe slăbiciuni în interiorul PSD. Eu controlez foarte bine partidul, prin intermediul lui Liviu Dragnea şi al Rovanei Plumb. Ea este cumătra mea, iar cu Liviu Dragnea am făcut bani frumoşi, când am vândut locurile pe lista, la europarlamentare. În plus, nu uitaţi că situaţia din structurile PNL ne este clar favorabilă. Aici sunt 3 facţiuni: cea a lui Teodor Atanasiu, a lui Marin Petrache şi a lui Ludovic Orban. La ora actuală, am o colaborare stabilită cu facţiunea cea mai numeroasă şi mai importantă", a spus Nichita, potrivit sursei citate.

sursa: stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
eu pe 27 August 2015, 21:25
#8
# 7
Am o singură rugăminte la dumnevoastră, incercaţi să mai "indulciţi" modul de exprimare, deși subiectul in cauză pătează.
Mă kak !! pe 27 August 2015, 13:03
#7
Pentru Ilie (prostul) de la sculărie !!
Ilie, sau cum ți-se mai zice, mai lasă-ne ! Chiar nu avem nevoie de aberațiile și absurditățile pe care le excrementezi după o zi in care ai,,mâncat,, la cele trei mese principale, trei sticle de,,Săniuță;; Mă kak pe tine și pe kurva de măta !! Iți doresc o zi bună in tomberonul familiei tale de puturoși nespălați și ingălați !!Q
Ilie de la scularie pe 25 August 2015, 15:07
#6
@Fanel
Fanele, ai dreptate! Acolo este democratie, nu ca aia originala a lu' Ilici Iliescu, ci una reala, unde spui ce vezi......da' vezi ce spui!
Fanel pe 23 August 2015, 12:57
#5
Bai Ninele,
Si pentru ca nu ai fost primit la PDL,ai trecut cu arme si fara minte,la PSD.Bravo,ramai acolo si linge.Pai dace nici in Austria,Germania,Franta,Olanda,Belgia,Italia,Marea Britanie etc,nu e democratie,atunci unde e,in PSD? Da bine v-au mai spalat astia creierii!Sa va vedem la anul,e ultima voastra sansa,dupa care.....intunericul si seceta.
eu pe 23 August 2015, 12:33
#4
aceleași obiceiuri
Din păcate toate partidele funcţionează după aceleași principii. Psd-ul este totuși mai vizibil fiind un partid mult prea mare și mult prea imobil in privinţa structurilor sale.
Ninel Cojocaru. pe 23 August 2015, 06:45
#3
Lui Dragulescu Ilarie.
ROMANIA, ca si U.E. sunt BOLNAVE NEVINDECABILE PRIN PSEUDODEMOCRATIE. DIN PACATE, EXISTA FOARTE MULTI OAMENI CA TINE, CARE CRED-SAU NUMAI SPUN, DESI STIU ADEVARUL!- CA NUMAI LA P.S.D. SE INTAMPLA ASEMENEA PORCARII. EU, CU CEVA ANI IN URMA, AM FOST UN SINCER MILITANT P.D.L. LA ALEGERILE LOCALE DIN ANUL XYZW. CELOR PROPUSI SA FIM INSCRISI PE LISTE NI S-A CERUT SA " COTIZAM" CU CATE 20000 LEI, CHIAR DACA ERAM PE LOCURI FOARTE PUTIN PROBABIL CA ELIGIBILE. NE ACCEPTAND, SAU NEAVAND ACESTI BANI, O SERIE DE OAMENI CAPABILI AU DISPARUT DIN CONDUCEREA ORGANIZATIEI LOCALE!.ASA CA, TACI, SI LA NOI E PUTRED MARUL!
Dragulescu Ilarie pe 22 August 2015, 19:32
#2
ROMANIA ESTE O TARA BOLNAVA SI NEGUVERNATA !
Ca aceste posturi de parlamentari fac,la fiecare 4 ani subiectul unor troc*ri si intelegeri pe bani,nu trebuie sa mai mire pe nimeni.Dar felul in care se vorbeste in continuare de catre PSD,cum se procedeaza,cu cit se vind si cine face posibila aceasta mafie,trebuie anchetata penal.Astfel de oameni ne conduc in continuare,ne batjocoresc si ne fura in fiecare zi.Sfidarea si umilinta pe care o induram de la acesti monstrii,nu mai trebuie continuata.TREZITI-VA ODATA OAMENI BUNI!
un magurean pe 22 August 2015, 16:05
#1
speculant cu diploma
CE sa te astepti de la dreagnea cuclea si mohanu sunt niste impostori cu diplome care promit ce e in luna si stele pt banul public pt functii care nu le merita niste strigoi cool grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.