Pompierii turneni au intervenit pentru stingerea a trei incendii.

10 August 2015, 16:20 | 2231 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Pompieri.

Pe data de 09.08.2015, la ora 14:08, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Turnu Măgurele au fost alertaţi şi au intervenit cu 4 subofiţeri şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă la un incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Segarcea Vale.

Incendiul ce se putea propaga la vecinătăţi a fost localizat imediat, însă pentru lichidarea lui militarii au trebuit să intervină timp de aproximativ 45 de minute.

În incendiu au ars o magazie de lemne din scândură acoperită cu azbociment, un gard din lemn pe cca 20m² şi o căpiţă de fân.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 30.000 de lei, iar cea a pagubelor materiale la aproape 5.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului, a rezultat faptul că evenimentul s-a produs din cauza fumatului în locuri nepermise.

În cursul zilei de ieri, 09.08.2015, la ora 15:19, 13 subofiţeri din cadrul Detaşamentului Turnu Măgurele au acţionat cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Rotaru E., din comuna Seaca.

Pompierii militari au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul, în stadiul în care a fost găsit, în aproximativ 90 de minute.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 35.000 de lei, iar cea a pagubelor materiale la aproape 20.000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de foc următoarele bunuri materiale: mobilierul bucătăriei şi al dormitorului, o maşină de cusut, magazia şi 2500 kg de furaje.

Din primele cercetări întreprinse la faţa locului, a rezultat faptul că proprietarul a lăsat nesupravegheat un foc deschis, ceea ce a condus la declanşarea incendiului.

În cursul aceleiaşi zile, la ora 19:34, pe numărul unic de urgenţă 112, s-a solicitat intervenţia pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Carabaşu G., din comuna Salcia.

Sosiţi la faţa locului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pompierii militari turneni au constatat faptul că incendiul cuprinsese acoperişul bucătăriei de vară, existând posibilitatea propagării flăcărilor la casa de locuit şi la celelalte anexe.

Militarii au localizat şi lichidat incendiul în stadiul în care a fost găsit, în aproximativ 85 minute.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 80.000 de lei, iar cea a pagubelor materiale la aproape 5.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit că proprietarul a lăsat focul în vatră nesupravegheat, ceea ce a declanşat incendiul.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Pom-pi-erul de seviciu pe 11 August 2015, 12:33
#1
Muzica militară
Cât, e Nicu Raicu-n floare, nici in k-rici nu ne doare !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.