Percheziţii în Teleorman şi alte două judeţe la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu animale.

02 Iulie 2015, 12:17 | 2088 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Perchezitii in Teleorman.

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE OPERAȚIUNI ILEGALE CU ANIMALE.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Mureș, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., au descins, în această dimineață, la locuințele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală și la sediile societăților administrate de acestea.

Astfel, peste 50 de polițiști au efectuat 17 percheziții, în baza autorizațiilor emise de Tribunalul Mureș, pe raza județelor Mureș, Arad și Teleorman, fiind puse în aplicare 9 mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie-iunie 2015, 10 persoane ar fi achiziționat, din spațiul intracomunitar animale (suine) și concentrate alimentare, pe care ulterior le-ar fi comercializat pe teritoriul României, transporturile nefiind însoțite de documente legale de proveniență sau transport. Veniturile obținute în acest fel nu au fost declarate organelor fiscale.

De asemenea, în aceeași perioadă, persoanele bănuite ar fi achiziționat bovine de pe teritoriul României, pe care ulterior le-au comercializat în spațiul comunitar, animalele nefiind luate în evidențele medicilor veterinari din circumscripții.

Cei în cauză ar fi desfășurat activitățile în calitate de persoane fizice, transporturile nefiind însoțite de documente legale de proveniență sau transport, veniturile obținute în acest fel nefiind declarate organelor fiscale teritoriale.

Din vânzarea animalelor, suspecții ar fi obținut venituri de aproximativ 1.350.000 de lei, prejudiciul estimat pentru perioada cercetată fiind de aproximativ 216.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

La activități au participat și jandarmi.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Tunatorul pe 04 Iulie 2015, 16:07
#4
PRI, comuna MERI
Satul MERI, langa Rosiori de Vede, mega escrocul, camatarul si talharul Pirii-Sandu GRECU, crescator si samsar ilegal de animale de furat si-a facut si Discoteca, unde se practica PROSTITUTIA si CONSUMUL DE DROGURII!!!VERIFICATI!!!
lute pe 03 Iulie 2015, 11:11
#3
pt. prosti
Suine inseamna porcine porci si nu oi respectiv ovine
/////vvvvvooooo///// pe 03 Iulie 2015, 08:46
#2
samsari de ovine
Iar din banii de pe miei,oare citi merg pe la examinatorii auto de la Alexandria.Tene se lauda ca e prieten cu toti sefii de institutii din judet.A facut parc auto si in fata casei.
a pe 02 Iulie 2015, 19:01
#1
Oare cine?
Să fie vorba de instructorul auto Tene? Ală cumpăra o grămadă de miei ca sa-i vândă în străinătate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.