După Dragnea, potopul. Mai mulţi baroni locali au demisionat din funcţiile de partid din solidaritate cu Liviu Dragnea.

28 Mai 2015, 19:16 | 1979 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea coboara, desi pare ca urca.

Demisia lui Liviu Dragnea din funcția de conducere a social-democraților are ecouri puternice în teritoriu, iar „baronul” PSD de Olt Paul Stănescu este primul care a făcut un pas în față, anunțând că a demisionat din toate funcțiile de conducere deținute în partid.Stănescu, președinte al Consiliului Județean Olt, a spus joi că au mai demisionat din funcțiile de conducere deținute în partid și președinții organizațiilor PSD din Giurgiu, Vaslui și Maramureș.

‘Mi-am dat demisia din funcția de vicepreședinte al partidului la nivel național și președinte al organizației PSD Olt. Motivul — demisia e un act de voință unilaterală — pentru că așa cum știți există o sentință, chiar dacă nu este definitivă, a Înaltei Curți de Casație și Justiție, nu vorbesc de nume, chiar dacă îl cheamă Liviu Dragnea sau îl chema altcumva, în care președintele executiv al PSD este condamnat cu suspendare un an de zile, motivul îl știți toți, referendumul. (…)


Mai sunt din câte știu eu încă trei colegi de-ai mei, este vorba de președintele organizației PSD Giurgiu, domnul senator Bădălău (Niculae Bădălău), este vorba de președintele CJ și PSD Buzatu (Dumitru Buzatu) de la Vaslui, de domnul Zetea Gabriel, vicepreședinte CJ și președinte al PSD Maramureș. Deci care ne-am scris demisia și cei care am înregistrat-o, cel puțin din câte informații am eu până să plec de la sediul din Kiseleff, de ieri, unde s-a ținut Comitetul Executiv”, a declarat Stănescu, citat de Agerpres.Stănescu a subliniat că demisia sa reprezintă un gest de solidaritate cu Liviu Dragnea, în contextul în care decizia privind organizarea unui referendum în 2012 pentru demiterea președintelui de atunci Traian Băsescu a fost luată în Comitetul Executiv al PSD cu unanimitate de voturi.

Dragnea anunțase imediat după condamnarea la un de închisoare cu suspendare în Dosarul „Referendumul” că va renunța la toate funcțiile executive din partid și va demisiona din Guvern.Șeful CJ Olt a spus că „că ceea ce a făcut Liviu Dragnea la nivel național am făcut noi toți președinții de organizații, membri ai Comitetului Executiv Național, au făcut și colegii liberali aceleași lucruri (…)”.

Comitetul Executiv Național al PSD a hotărât miercuri, cu unanimitate, că Liviu Dragnea va fi în continuare coordonatorul programului național 2016-2020 al partidului, potrivit lui Victor Ponta. Dragnea a explicat și ce presupune acest rol: „Este cineva care face munca de coordonare în vederea realizării ofertei politice a partidului pentru perioada 2016 – 2020 (…) Rămân partener cu Victor Ponta în discuţiile cu partidele din coaliţia de guvernare.”

sursa:reportervirtual

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
psd-ul este opera F.M,I.-ului pe 15 Iunie 2015, 22:43
#6
inchisoare pe viata pesedistilor corupti
Ar trebui sa li se confiste averile, si sa ramana cu ce au avut cand s-au nascut. Dar,avand bani,platesc avocati pentru a le face rost de dosare medicale ca nu suporta detentia, si peste cateva luni, vor fi in libertate.
SA SE DIZOLVE PSD-UL ! pe 03 Iunie 2015, 14:47
#5
SA SE DIZOLVE PSD-UL !
SA SE DIZOLVE PSD-UL !



http://www.gandul.info/stiri/ponta-despre-propria-persoana-romania-chiar-are-nevoie-de-un-prim-ministru-liberal-14392121



Şefa PNL, după ce senatorii l-au salvat pe Şova: „Toţi cei care au rămas blocaţi în era pesedismului de aur VOR DISPĂREA”



http://www.gandul.info/stiri/sefa-pnl-dupa-ce-senatorii-l-au-salvat-pe-sova-toti-cei-care-au-ramas-blocati-in-era-pesedismului-de-aur-vor-disparea-14391428
NUUUUUUU pe 30 Mai 2015, 07:16
#4
GRESIIIIIIITI
AU FOST 4 acum AU RAMAS DOAR 2!!smile))))))))))))))))

http://www.evz.ro/revolutia-pro-dragnea-a-esuat.html
R.D pe 29 Mai 2015, 19:31
#3
autodenunţ P.S.D.-ist
Dacă aceşti baroni îşi dau demisia şi spun că la alegeri au procedat la fel ca Dragnea,nu înseamnă că se autodenunţă ? Normal ar fi,ca şi ei să fie condamnaţi pentru aceleaşi fapte,mai ales că...... au şi recunoscut. Nu este corect aşa ?
piedone pe 29 Mai 2015, 18:16
#2
dna nu uita si nu iarta
numai atunci cand dragnea va intra la beciul domnesc acest oras si implicit udet vor iesi din antunericul creat de caracatita rosie sta an puterea noastra a celor multi sa dam cu ei de pamant sai dam jos din functiile lor nesimtite din care au acumulat averiile colosale pe care stau ca si cand le merita cred cu tarie ca multi din anturaul lui dragnea al vor urma la beci la canal cu voi tradatori de neam si tara
ION pe 28 Mai 2015, 21:10
#1
FRICA si DISPERAREA......
Ma voi buc*ra putin doar atunci cind isi vor da demisia cu totii.Cine a spus ca doar DNA poate c*rata clasa politica,a avut dreptate.Niciun sef de Consiliu Judetean,indiferent de partidul din care face parte,nu este strain de jaful si saracirea pop**atiei din judetele Romaniei.Dragnea,inca nu si-a primit pedeapsa meritata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.