Liberalii atacă în Teleorman. Orban sau Voicu sunt propuşi pentru sefia PNL Teleorman.

18 Mai 2015, 00:01 | 1952 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ludovic Orban.

Liviu Dragnea a fost condamnat  în ”Dosarul Referendumul”. Dupa condamnarea jupanului Teleormanului, PSD ar suferi un recul serios, iar liberalii sunt deciși să profite.

Primul loc în care vor ataca liberalii este tocmai în fieful lui Dragnea de la Teleorman. Actualul co-președinte al PNL Teleorman, Marin Almăjanu, are o serie de probleme de sănătate, iar de la centru se caută soluții pentru înlocuirea acestuia.

Se pare ca PNL va trimite un greu de la centru, pentru a ridica organizația, în vederea alegerilor din 2016. Variantele luate în calcul de liberali pentru șefia interimară a PNL Teleorman sunt Ludovic Orban și Mihai Voicu.

Aceștia vor avea misiunea de a stinge orice conflict din organizație și de a ridica scorul PNL. Mișcarea ar fi una de forță pentru PNL, care ar dori să cucerească în 2016 cel mai important fief al PSD de la Teleorman.

De notat că în Teleorman este senator Crin Antonescu, care, cel mai probabil, nu va mai candida în 2016. Astfel, liberalii ar dori recucerirea acestui scaun de senator, dar și câștigarea localelor.
sursa:stiripesurse.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
hgșut pe 18 Mai 2015, 08:43
#3
ALMAJAN E OMUL LUI DRAGNEA
Toti cei care fac sau au facut politica pe meleagurile Teleormanene stiu ca PNL si conducerea acestui partid era subordonata PSD si implicit lui Dragnea.Cerem schimbarea imediata a conducerii PNL Teleorman.
NEC pe 18 Mai 2015, 06:28
#2
e de bine
acum cred ca a sosit momentul cand trebuie apasata acceleratia..la munca dragi liberali..va sosi si clipa in care penalii sa dea socoteala..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.