Bombă socială la Turnu-Măgurele - angajaţii Donau Chem se descurcă tot mai greu, însă pe nimeni nu interesează această situaţie.

30 Aprilie 2015, 00:08 | 3510 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Situaţia angajaţilor Donau Chem Turnu Măgurele este din ce în ce mai grea şi nu se întrevede nicio urmă de îndreptare. Mai mult de jumătate dintre chimişti au primit preavize de concediere şi, din a doua parte a lunii mai, vor intra în şomaj.

Restanţele salariale au depăşit orice record şi se estimează că, până la şomaj, chimiştii nu vor mai primi  bani. O parte dintre salariaţi au primit doar 50% pe ianuarie şi este posibil ca şomajul să vină în iunie sau iulie, deci 5-6 luni fara bani. Autorităţile statului trebuiau să intervină de mult timp, însă de la Primărie la Prefectură şi autorităţi centrale, toţi cei responsabili au făcut jocul patronului puşcăriaş. Cu ce să trăiască un muncitor, atunci când nu este plătit de 3-4 luni?

Citeste si: "Nicule, Nicule.....In combinatul de la Turnu Magurele se mai aud doar ciorile si cainii."

S-a gândit un îmbuibat din fruntea acestui oraş că sunt muncitori care nu au ce să pună pe masă şi că fac eforturi să se descurce pentru a trăi? Iacob Pelea are o pensie de 5.000 de lei şi un salariu de 7.000 - 10.000 euro, plus multe avantaje şi afaceri. Toată conducerea combinatului a făcut averi colosale de pe urma combinatului, având salarii uriaşe în raport cu muncitorii, însă acum nimeni nu este vinovat pentru situaţia unde s-a ajuns. Se aud  zvonuri, de la demisia lui Pelea şi la faptul că a plecat cu acte şi calculatoare unde s-ar putea găsi dovezi în cazul unei eventuale percheziţii, la intrarea în insolvenţă a combinatului. Se fac tot felul de jocuri şi inginerii financiare, însă la momentul actual singura preocupare ar trebui să fie rezolvarea problemei financiare pentru  chimiştii turneni.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
off pe 30 Aprilie 2015, 17:09
#3
ce greu, ce lasitate
mergeti mah la primarie cu totii si zbierati acolo, ce stati in casa si priviti la tv
Stavaru Ion pe 30 Aprilie 2015, 10:40
#2
FREE IOAN NICULAE!!!
Singura solutie este ELIBERAREA si DESPAGUBIREA domnului Ioan NICULAE pentru NEDREPTASTEA si SUFERINTA produsa!!!!El va scoate din jeg dragi turneni gaureni!!!!Betivani, hoti si kurwe aciuite in combinatul maestrului finantelor!!!!
piedone pe 30 Aprilie 2015, 10:28
#1
psd egal saracie coruptie
anca odata fac apel la dna verificati daca iesirile facturilor de la donau chem se regasesc intrate la interagro pelea obliga pe cei din conducerea combinatului s ma antreb sa falsifice acte contabile unde este cel mai iubit fiu al judetului dragnea cu loc*rile de munca promise votati psd si sarutatil pe pe..s pe jupan poate mai promite ceva
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.