Dosarul "Referendumul fraudat", in care inculpatul principal este Liviu Dragnea, marul discordiei intre Ion Cristoiu si Sorina Matei.

27 Aprilie 2015, 00:02 | 2103 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

"Maestrul" găinilor care nasc pui vii susține că a citit în viața lui cel puțin un rechizitoriu. Al lui Dragnea/ referendumul. Eu cred că minte.Iată de ce:
     El zice că e o făcătură și că nu sunt probe. Eu spun că sunt. Nu toate directe, dar rechizitoriul e plin de probe, inclusiv interceptări, note și smsuri ale lui Dragnea.El zice că frauda s-a realizat printr-un mecanism simplu. Procurorii descriu pe 353 de pagini cum frauda s-a realizat printr-un mecanism complex, coordonat pe multe paliere.Tocmai de aceea, printre multe, multe altele, probatoriul este extrem de divers și încărcat. În treacăt fie spus, au fost făcute inclusiv rapoarte de constatare tehnico științifică a semnăturilor.

    El zice că rechizitoriul nu face nici cea mai mică referire la primari. Numai că tot rechizitoriul face zeci de referiri la primari care sunt indicați cu nume și prenume, inclusiv rude și interceptări cu ei.El zice că fraudarea a fost o decizie politică a USL și nu înțelege de ce nu sunt Ponta și Antonescu în rechizitoriu, ci doar Dragnea. Eu îi spun că Justiția se face numai pe probe nu pe vorbe iar Dragnea este în cauză în calitate de coordonator, probat.

El zice că rechizitoriul are aproape 500 de pagini. Eu îi spun că are 353.Din prostiile pe care le scrie "maestrul găinilor care nasc pui vii" rezultă următorarele:

- Minte. Scrie după dictarea altora. Ceea ce nu e nicio surpriză. N-a citit niciun rechizitoriu.
- Nu minte, l-o fi citit demult în mod clar habar n-are și n-a înțeles nimic din rechizitoriu
- A citit doar comunicatul de presă. Ceea ce înseamnă că n-a citit niciun rechizitoriu.

   Numai că la cât de amatoristic scrie și la câte prostii pe bandă rulantă croșetează, pe mine mă face să cred că în viața lui n-a citit niciun rechizitoriu, referat, ordonanță sau închieiere. Altfel, ar fi înțeles și ar fi reținut ce e important într-un act al Justiției. În cazul acesta, nu a priceput mecanismul de fraudare, probatoriul, complexitatea dosarului, absolut nimic. În capul lui este o varză totală.

   Asta este încă o probă că "maestrul găinilor care nasc pui vii" și tuturor intoxicărilor, dezinformărilor și linșajelor la comandă ar trebui să se limiteze doar la ce-i dictează penalii din pușcării sau prietenii politici din libertate. Scrierile și zicerile "maestrului găinilor care nasc pui vii" despre Justiție sunt egale cu zero.

Tataie, du-te la culcare și lasă dictarea de pe telefon!

sursa: facebook Sorina Matei

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Ilie de la sculărie pe 01 Mai 2015, 09:13
#15
@ Luca
Și cam atât cu tine, îmi pierd prețiosul timp cu tine în mod inutil. Te-am băgat destul în seamă, și ți-am crescut în mod nejustificat valoarea. Abia aici ai dreptate. Am cedat impulsului de a riposta unui idiot ca tine. Nu se va mai repeta.
Ilie de la sculărie pe 01 Mai 2015, 09:09
#14
@ Luca
Pe bune, ești de o penibilitate care pe aloc*ri atinge sublimul ridicolului. Eu frustrat amărâtule? De ce? Și mai ales pentru ce? Mein Idioten Kamerad, de fapt frustrarea urlă la tine, se vede asta și de pe Lună. Faptul că ți-o iei imediat peste bot cum încerci să te dai de Făt Frumos în luptă cu zmeii imaginați de mintea ta te duce la stridențele astea pe care numai tu le vezi vorbe de duh. Chiar dacă ăla în cauză ar ști să scrie corect nu contează, contează modul cum i-ai cerut sau mai bine zis cum l-ai îndemnat s-o facă. Și crede-mă că nu ai făcut-o, ci doar ai vrut să-l umilești. Apoi ai crezut că merge și cu alții. Nu merge prostule. Degeaba arunci pisica moarta la mine în c*rte. Pisica a decedat în c*rtea ta, la tine este problema aia de personalitate. Mă confunzi cu alții, ceea ce denotă că ceea ce-ți spun e adevărat. Posibil ca acel Gogutzu să ți-o fi tras-o rău, de-l vezi în tot și-n toate. Vezi că plângi la mormânt străin prostule.
Luca pe 01 Mai 2015, 07:27
#13
gogutzule...
Gata, ai mușcat!

Poftă bună!

Se vede de la o poștă cum și cât te frământă chestiunea...

Omul cu stilul stâlcit a înțeles mai multe decât tine.(Eu l-am îndemnat să scrie corect românește.Că poate!)

Rămâi ce ești: frustratul de serviciu!
Ilie de la scularie pe 30 Aprilie 2015, 08:34
#12
@ Luca
,, Telectualule", vad ca primul comentariu nu aparu, asa ca repet. O pilda biblica spune asa: cel fara de pacat sa arunce primul cu piatra. Adica, cum stimabile, faci caz aiurea ca-mi bat joc de defectele unora, dar matale ce facusi? L-ai luat in balon pe Franchestain. Ce ai dovedit? Lipsa de caracter. Daca esti atat de moral precum pretinzi in loc sa-l insulti, l-ai fi ajutat. Numai ca la tine lipsa de caracter se impleteste in mod nefericit cu ipocrizia. De aia te-ai repezit sa-i,,reperezi"onoarea junei si,,inocentei" Gina. Tipic pentru unul care are o spoiala de cultura dar pe care o clamezi ca fiind desavarsita. Latinii spuneau asa: ridendo castigat mores. Ca sa nu te chinui prea mult, iti spun eu ce inseamna: razand indreptam moravurile. Numai ca umorul si ironia presupun pe langa inteligenta si cultura generala. Si mai presupune ceva: caracter. Pe care nu prea il ai.
Ilie de la sculărie pe 30 Aprilie 2015, 06:51
#11
@Luca
Aha, și te-ai deghizat tu în apărătorul nurilor unei Ginuțe care cam driblează bunul simț. O pildă biblică spune așa: cine este fără de păcat să arunce primul cu piatra. Ori tu ce-ai făcut? M-ai acuzat aiurea că-mi bat joc de defectele unora. Tocmai tu spui asta? Ai uitat cum îl ironizai pe Franchestain? Cum rămâne cu defectele omului? Omul nu e cultivat, are multe lipsuri, dar tu ca un titrat și un erudit așa cum te crezi ar fi trebuit să-l ajuți, nu să-l umilești. Ai dovedit nu numai lipsă acută de caracter dar și fariseism. Un ipocrit, asta ești. Cât despte erudiția ta, crede-mă, nu e nici pe departe ceea pe care o pretinzi. La tine se vede și frustrarea amărâtule. Te crezi cel mai deștept de pe aici, dar când dai peste o hienă suficient de tare să-ți țină piept clachezi. Se vede limpede. Altfel, dacă l-ai fi citit pe Păstorel, ai fi realizat ce luptă colosală trebuie să duc cu tine.
Luca pe 29 Aprilie 2015, 07:19
#10
pentru Gina
Gina, dacă ai urmărit „dialogul”..., cred că ai primit răspunsul la întrebarea legată de locul „cocoșatului frustrat”, fantoma lui Gogutzu, Ilie de la...,și cum s-o mai fi numind acest atoateștiutor. Observi că obraznicul este omniprezent. Are și părți(puține) bune dar puternic umbrite de comportamentul suburban.



Numai de bine !
Ilie de la scularie pe 28 Aprilie 2015, 19:16
#9
@Luca
Dacă tăceai erai filozof. Mein Idioten Kamerad, dacă erai atent la comentariu, și mai ales la adresabilitate ai fi priceput. Dar tu ca orice idiot cu gura mare, și mai ales,,păzitor" de morală nu te poți abține să nu dai cu mucii-n fasole. Ți s-a părut că tanti în cauza era în limitele bunului simț? așa este că nu? Numai tu vezi invers. Poate ești și tu pe invers, cine știe?
Luca pe 28 Aprilie 2015, 11:55
#8
lui Ilie de sculărie (Ț. G.)
Te rog să nu jignești o doamnă !

Și, mai este o problemă cu tine. Eu ți-am atras de mult atenția că este bine să te uiți mai atent în oglindă.

Ce fel de om ești tu dacă jignești pe un om cu handicap?
Ilie de la scularie pe 27 Aprilie 2015, 17:32
#7
@Gina
Ginutza, ti-am spus ce am avut de spus. Stridenta de care dai dovada denota nesiguranta in fata unor intrebari incomode. La fel cum ayatollahul tau a cam inceput sa critice pe Kovesi. De ce oare? Ca Dragnea a facut ce-a facut la referendum e clar. Nimeni nu se indoieste de faptul ca a driblat legea. Pe de alta parte, cocoasa de la tine mi se trage. Sa le spun si celorlalti de pe aici in ce mod mi-ai produs-o?
Gina pe 27 Aprilie 2015, 17:16
#6
Pentru cocosatul frustrat
Ce repede sari,tu,cocosatule cand e vorba de Paris si de Basescu.Ti-au stricat somnul,ca nu ai mai aparut demult?Asa este,sunt doua tabere de hoti impotenti.Tu din care faci parte?
franchestain pe 27 Aprilie 2015, 14:16
#5
lu fratele Mormete ca confunda apa rece cu benzina de 98
*cun milion de voturi fraudate si tot ramune Basescu cu unu mai putin*,auzi bre nea Mormete 1 milion de voturi fraudate însemneaza furt bre calificat,gindit bre nea Mormete,adica carcera sigura mai pe mintea ta ca san telegi la troaca careo ai pe umeri.Sacus ti spun ultima jmekerie ca sa afli si duneata bre nea Mormete ca care nu vrea sa voteze nu voteaza bre si nui frauda,ca votui la keremu nostru,vrem sal dam îl dam,nu vrem sal dam nul dam bre nea Zarzara Mormete.Asa ca cînd sugerezi ca fratele Basescu cu sfatu lui an piedicat votu,manînci rahat cu polonicu ca idolu are dreptu sa ceara sa fie or nu votat si daca vrea fraerimea nu se duce la vot bre nea taranusule fara carte ca cartile era sunpe pe vremea duneata,cred.Da cea facut gigodia iliesco comunista Dragnea al tau care tea saracit si tea furat si sia batut taraba de duneata sil votezi mereu de destept ce esti,se numeste carcera la greu sacolo va intra si daca vrei si daca nu vrei.Amin!
Ilie de la scularie pe 27 Aprilie 2015, 14:07
#4
@Gina
Ginutza mama draga, tot cratita ramane varianta cea mai buna pentru tine. Adica ce nu pricepi? Doua gasti mafiote s-au contrat intre ele. Doua gasti care au avut si au la dispozitie mijloace mass-media, una pe LATRINA3, ceilalti LABE1TV. Sau crezi ca BaSSescu este diferit de Dragnea? Nu dragutza, sunt la fel de penali. Nu se deosebesc cu nimic. Numai ca tu esti pro BaSSescu, ceea ce explica pozitia ta. Diferenta intre BaSSescu si neamtul Iohannis, este ca voturile ultimului au fost pe bune. Cele ale chiorului..... ramane sa aflam cat de c*rand.
GINA pe 27 Aprilie 2015, 11:29
#3
Moromete - tot Moromete ramane
Ai ramas exponentul votantul de dupa 89,spalat bine pe ceier de raspandacii comunisti si sec*risi,care se uita constant la Antena 3.Sti pe ce ma bazez?Pe felul in care se munceste si se traieste in Teleorman.In Noiembrie 2014,cine a organizat alegerile si a numarat voturile?Din cate stim,la Paris,votul a fost mult mai mare decat cel din anul de care vorbesti tu.Dar,lasa,ca Antena 3 stie mai bine,nu?
Moromete. pe 27 Aprilie 2015, 05:55
#2
Pe ce te bazezi, cucoana?
Tot scenariul conceput si orchestrat de proc*rarii mafioti are scopul de a-l scoate pe basescu " cel mai iubit dintre pamanteni". ORICE NAIV CARE STIE PUTINA ARITMETICA ISI DA SEAMA CA SI CU 1.000.000 DE VOTURI FRAUDATE, basescu TOT CU MAI PUTIN DE 1.OOO.000 DE VOTURI FAVORABILE RAMANE!. PAI INDEMNUL SI IMPIEDICAREA ALEGATORILOR SA IASA LA VOT CUM SE NUMESTE, BANDITILOR???!!. DEMOCRATIE??. DAR VOTUL DE LA PARIS CUM A FOST, MAFIOTILOR??. ZI, DOMNULE CRACEA, CA TOT ADMIRATORUL BETIVANULUI SI DEMENTULUI DE MARINAR AI RAMAS.PRECIZARE: DACA AM SCAPA DE dragnea IN P.S.D. AR FI "VESELIE LA ACAPULCO"( DAR SI DE basescu!!)
Vrancea,Teleorman,Gorj si altele pe 27 Aprilie 2015, 00:57
#1
Mortii si slugile PSD
Dupa condamnare,Dragnea va spune ca de vina sunt agenturili si ....altii.Asa cum a avut tupeul sa-i invinovateasca pe cei tineri din staful PSD,pe care i-a pus sa dea mesaje si sa scoata prin amenintare,oamenii la vot..Aveti grija de acest puscariabil,libertatea voastra e in pericol.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.