Cum este căpuşată Primăria Turnu Măgurele de către afaceriştii lui D.Cuclea.

04 Aprilie 2015, 00:10 | 2983 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Primăria Turnu Măgurele este o campioană a afacerilor păguboase. E adevărat, nu cu oricine face aşa ceva. Primarul Cuclea, stăpân pe bugetul Primăriei, a început să ofere contracte tuturor sponsorilor din campania electorală. Unul dintre aceşti sponsori este firma de construcţii Faso Construct SRL Turnu-Măgurele. Această firmă, care are drept obiect de activitate construcţiile de clădiri, a devenit o "specialistă" a lămpilor de iluminat. Fără ca măcar să aibă un magazin de produse electrice, firma sus-numită a câştigat două contracte de achiziţii lampi de iluminat public de la Primăria Turnu.

Înainte să vorbim despre contracte, trebuie să spunem câteva cuvinte despre proprietarii firmei. Cei doi proprietari sunt Ştefan Ştefan şi Burtea Sorin, ginerele primului. Sunt cunoscuţi drept oameni de baza ai primarului Cuclea. Firma Faso Construct a primit în 2014 o diploma pentru locul întâi în Topul microîntreprinderilor de construcţii din Turnu Măgurele. Prin firma de construcţii, reţineţi, construcţii, cei doi au primit, prin încredinţare directă, de la Primăria Turnu, un contract prin care  să schimbe 35 de lămpi de iluminat public  din oraş. Suma pentru acest contract: 3500 de euro.

După puţin timp, obligat fiind de o sesizare a consilierilor locali ai opoziţiei, Primăria Turnu a licitat prin SEAP ( Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) un contract asemănător. Tot firma Faso Construct a câştigat, dar cu preţul de 2000 de euro. Da, diferă doar preţul, contractul fiind pentru alte 35 de lămpi pentru iluminatul public. Dintr-un foc, Primăria Turnu a pierdut 1500 de euro. C-aşa-i în Turnu. Oricum, lămpile pentru iluminatul public  nu erau necesare, însă trebuia ca un  sponsor de talia celor doi afacerişti amintiţi mai sus să primească şi ei o ciosvârtă din ciolanul public( a se citi buget). O să spuneţi că e o sumă mică, însă câte asemenea achiziţii s-or fi făcut? Dumnezeu ştie, însă sperăm să afle şi DNA. E timpul să se pună capăt acestei sifonări a banului public.

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
Diamant Nefinisat pe 06 Aprilie 2015, 14:25
#22
LIPSURI SUNT
PUNETI MANA SI PUNETI LA PUNCT TOT ILUMINATUL STRADAL



MONTATI LAMPI PE UNDE NU SUNT !



INLOCUITI-LE PE CELE ARSE !!!!
Eu stiu pe 05 Aprilie 2015, 21:02
#21
pt. Anonim
Faso Construct. La alegeri magazinul de pe Chimiei este loc de pelerinaj si mituire a alegatorilor.
anonim pe 05 Aprilie 2015, 11:15
#20
firma de constructii
stie cineva cine a castigat licitatia ptr gradinita din cartier-ul ANL?
Curiosul pe 05 Aprilie 2015, 09:34
#19
pt. Valerica Alice
Auzi draga, nu esti cumva secretara?! Exemplifica, te rog,marile realizari ale micului primar in 2 ani de mandat.
Valerica Alice pe 04 Aprilie 2015, 20:54
#18
Pentru TOTI
Concuzia mea - Lasati sa ajunga Cracea Primar si o sa vedeti ca in 6 luni ajunge la ZDUP (inchisoare) si o sa avem alegeri iarasi si singurul care a demonstrat pana acum ca merita sa fie primar, este Danut Cucle si nu partidul sau altii din alte partide !
eu pe 04 Aprilie 2015, 17:55
#17
pentru turneanul
Concluzia este una clara : orasul nostru a fost distrus de javrele numite Dragnea,Mohanu,Cuclea.Poate tu nu traiesti in Turnu,sau nu vrei sa recunosti realitatea. Asa nu se mai poate. Aceste lichele care si-au batut joc de banii nostri,trebuie sa ajunga acolo unde le este locul : dupa gratii.Ca locuitor al acestui oras,va rog sa indicati cel putin o realizare a trioului de borfasi Dragnea-Mohanu-Cuclea,pentru Turnu Magurele,al carui locuitor pretindeti ca sunteti.
turneanul pe 04 Aprilie 2015, 17:26
#16
pt Adi care vede bine
Vă spun eu cum va fi cu prezența la primărie a lui Crăcea în locul lui Cuclea = Va fi exact la fel doar ca în locul cățeilor lui Cuclea vor fi cei ai lui Crăcea. Va amintiți anul 2009 când PD - știi au câștigat alegerile cu promisiunile lui Stolojan și Videanu cu dublarea salariilor profesorilor și dublarea pensiilor.Ce a ieșit vedeți acum la DNA și pe pielea voastră. La nivel de județ să vă aduceți aminte pe cine a numit în instituții Crăcea și Nițulescu și cu ce rezultate pentru voi.In rest trageți voi concluziile.
daniel chioru pe 04 Aprilie 2015, 17:12
#15
Prosti orasului
Toti care comentati in pupinc*rismul caracteristic pentru Cracea sunteti sc*rsuri ale societatii oameni de nimic care din mana voastra nu a rasarit un fir de iarba !
cornel pe 04 Aprilie 2015, 16:41
#14
mascarici
Nu va mai legati de cuclea ca nu e el primar primeste ordin de la livu si se executa. El nici secretata sau amanta nu poate sa o conduca dar un oras!
Adi care vede bine pe 04 Aprilie 2015, 15:09
#13
Mai,chioruleeeeee,
Nu stim cum e cu Cracea dar stim cum e cu DRAGNEA,MOHANU,CUCLEA,SIMIONESCU.Cred ca e mai bine sa scri in bulgareste,poate pricepe si lumea mai bine.Saraci si prosti ati fost,saraci si prosti veti muri.
cititor al siteului pe 04 Aprilie 2015, 14:14
#12
anti daniel chioru
Domnule administrator al siteului,

Scoateti va rog comentariile chiorului ! Nu vedeti ca prostul asta isi bate joc de limba romana ?
turnean revoltat pe 04 Aprilie 2015, 14:03
#11
apel catre turnenii inselati
Dragii mei turneni,

Cu toţii suntem obligaţi să plătim iluminatul public,la primărie.Aş dori sa-l întreb pe Cuclea,de ce în fiecare dimineaţă la ora şase,se opreşte lumina pe străzi? Ora şase,este de fapt după ora veche,ora cinci şi este întuneric beznă.Dar la acea oră,Cuclea,al cărui program începe la ora opt,probabil se întoarce pe partea cealaltă.De ce mai plătim iluminatul public,dacă nu beneficiem de el ? Probabil,Cuclea s-a pus pe economii,deoarece trebuie să strângă bani pentru campania electorală.Pentru că, mai nou, DNA a cam intrat să verifice provenienţa banilor de campanie.Aşa că,vă rog dragi turneni,să-i solicitaţi primarului,să nu ne ia un drept pentru care plătim şi să lase iluminatul public,măcar până la ora şase şi jumătate,ca să vedem pe unde călcăm,când mergem la serviciu.Pentru că, la ora la care se trezeşte Cuclea,e lumină,soarele pe cer,iar unii,s-au săturat de muncă.În caz contrar,să solicităm restituirea taxei pentru iluminatul public stradal.
turnean pe 04 Aprilie 2015, 13:42
#10
pentru chiorul
Auzi bai.....chioruleeee !!! Daca spui ca stiai de un fapt asemanator cu cel al cumpararii bec*rilor la preturi exorbitante de catre primarie,inca de anul trecut,de ce nu ai facut tu,plangere la DNA ? Altii poate ca au aflat mai tarziu si abia acum au dat publicitatii. Dar tu, esti cumva complice cu Cuclea,de ai tacut pana acum ? De unde ai tu informatiile astea?
vasile de la scularie pe 04 Aprilie 2015, 13:11
#9
sponsori
Catutati lista sponsorilor PSD la alegeri.E publica. O sa gasiti destui care n-aveau de unde da si azi sunt in tot felul de CA si AGA ale unitatilor care au legatura cu afacerile administratiiilor orasului sau judetului.
Din Turnu pe 04 Aprilie 2015, 12:43
#8
lui. Daniel chioru si analfabetul
Esti de ras! Mai urmareste si tu emisiunile in care este invitat Cracea! Tu si Cuclea aveti bunastare personala .......din banii nostrii. Sti tu proverbul cu grija altuia.
daniel chioru pe 04 Aprilie 2015, 12:08
#7
ptr. ADI care vede bine
Se cunoaste din avion ca esti unul din catelandri lui Cracea, asta ce a realizat in orasul asta in fara bunastarii personale ?

vrei sa iti spun eu - A falimentat in acte firma Agroinvest pe care cu noroc a vanduto lu Interagro pacalindul pe Nicolae, care si el la randul lui a vrut sa spele prin aceasta tranzactie cava bani negri scosi din evafiune fiscala si uite asa o mana a spalat pe alta, si inca ceva acum chipurile are o investitie de 5 milioane de euro asa se lauda la televizor domnu cracea, care de fapt nu este nici jumate din ce minte el in declaratiile publice pe care le face, a investit ceva dar doar in teren si masini, iar in rest este un credit de 2 milioane de euro la CEC Bank, iar aceasta afacere este aproape pusa pe butuci deoarece marele MANAGER CRACEA nu a estimat bine raportul de venituri si cheltuieli prea bine si acum nu produce nici cat sa suporte ratele la banca!
unul pe 04 Aprilie 2015, 10:49
#6
chiorului
Cine crezi ca se pune la mintea ta, chiorule ? Citindu-ti comentariul imi dau seama cum stai cu gramatica si te etichetez imediat : esti un prost! Tu ai ceva cu Cracea, asta se vede clar, dar intre el si Cuclea e o mare diferenta : Cracea joaca pe banii lui, pe cand Cuclea, pe ai contribuabililor, din a caror categorie faci si tu parte. Daca iti convine sa-si bata Cuclea joc de banii tai, te priveste. Mie, in schimb,imi pasa. Si nu vreau ca un amarat de bec agatat pe stalp sa coste 1.000 de euro. Sa va puneti la voi acasa si tu si Cuclea, daca vi se par ieftine.
R.D pe 04 Aprilie 2015, 10:29
#5
lui daniel chioru
Esti un idiot inc*rabil!Crăcea poate să meargă şi cu elicopterul,nu numai cu X 6,pentru că e cumpărat din banii lui.În articol era vorba despre modul în care Cuclea şi gaşca de hoţi P.S.D.-işti cheltuie nejustificat banii pe care noi îi plătim pentru taxe şi impozite,cu scopul de a-şi recompensa slugile care aduc voturi ciumei roşii.Dacă în Turnu Măgurele şomajul a ajuns la cote inimaginabile,de vină sunt cei care au fost la conducerea oraşului timp de peste douazeci de ani,adica,P.S.D.-istii si mai ales Mohanu si Cuclea. Aceşti bandiţi aserviţi lui Dragnea,cel care minţea că va crea loc*ri de muncă,au distrus acest oraş.Unde sunt loc*rile de muncă promise? Cât mai puteţi răbda,dragi turneni bătaia aceasta de joc?In c*rând,nu veţi mai avea ce le pune copiilor pe masă.Credeţi că Dragnea, Mohanu sau Cuclea,îşi fac probleme pentru ziua de mâine?În niciun caz. Voi însă,dragi turneni,dacă nu vă treziţi,veţi fi morti,de........foame.Loc*ri de muncă, Dragnea,loc*ri de muncăăăăăăăăăăăăăă!!!!!
Daniel care vede bine pe 04 Aprilie 2015, 10:10
#4
lui Daniel Chioru
Poate ai numarat tu voturile la alegeri, chiorule! Cracea chiar nu este arogant ! Asta cu Buc*restiul nu tine ca il vad mereu in oras . Cum 60 % din cetatenii din Turnu Magurele nu stiu cum arata primarul, iar 37% nu stiu cum il cheama, cu siguranta in 2016 Cracea va fi primarul nostru. Ati incercat sa-l discreditati pe Cracea dar nu v-a reusit. Ba ca este imprumutat la ti**ni, ba ca s-a despartit de sotie, ba ca a vandut firma ca avea datorii, ba ca a beneficiat de fonduri europene, ba ca noua afacere nu-i merge.........si uite ca dulaii latra si ursul merge mai departe! Latratul lor se va transforma in urlet cand Cracea ii va da afara.
ADI care vede bine pe 04 Aprilie 2015, 09:13
#3
Daniele,tu numeri voturile????????
Daca se numarau voturile corect,crezi ca Cuclea sau Mohanu mai reușeau sa prinda postul de Primar?Eeee,uite,tocmai astia pe care incerci tu sa-i aperi,sînt aroganti si cu nasul pe sus.Astia sînt cei ce nu au facut nimic,dar absolut nimic,in schimb,au reusit dupa multe minciuni si promisiuni să ingroape orasul asta mic si uitat de lume.
Valentin pe 04 Aprilie 2015, 08:32
#2
Asta e doar un mizilic
Cerem verificarea tuturor firmelor care au lucrat cu TelDrum SA.Jaful banului public intrece orice imaginatie.Toate proprietatile pe care se intinde domeniul lui Dragnea este dobandit in mod ilicit(vile,case de vacanta,societati agricole,societati de productie si crestere a animalelor,hoteluri si fonduri de vanatoare).Toate astea sunt administrate de interpusi.Plus modul in care au fost castigate licitatiile de la nivelul primariilor si a Consiliului Judetean,de catre firma TelDrum.DNA are multa treaba pe viitor.
daniel chioru pe 04 Aprilie 2015, 07:08
#1
comentariu
Cand sa intamplat aceste relatari din articolul de mai sus ? deoarece eu stiu de o intamplare asemanatoare din vara anului trecut, de ce relatati tocmai acum acest fapt, de ce nu ati reclamat la DNA daca tot va dati asa de bine informati, mie unu mi se pare ca bateti campii cu aceste articole sunt slabe si fara continut, aici nu este informare si aveti alt scop chiar cred ca este mai mult dezinformare si campanie electorala pentru Cracea, acest arogant care tine nasu pe sus in X6 nu are nici o sansa la primar cu atitudinea si caracterul pe care il afiseaza prin oras in conditia in care toata lumea stie ca locuieste la Buc*resti si este foarte putin prezent sa relateze ceva din Turnu, cu toate ca are cativa catei pe langa el ! PS. Cracea nu o sa fie in vecii vecilor primar. AMIN !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.